PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Urmeaza Dan Puric, acum la Romania Tv, la orele 20!

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Acum nu mai este nici urmă de el!
Pa, pa.

| PsihoSex explică (pentru Legiuitoarea):

Va aparea sigur pe You Tube, cat de curand! A fost foarte fain!

PsihoSex
| PsihoSex explică:

Ati reusit doar sa faceti dovada maturitatii, profunzimii si gradului de cultura si bun simt pe care il mai aveti. cei care ati raspuns pana acum!

| Gizăz a răspuns (pentru PsihoSex):

Amice, tu ai greşit aici spunând "Urmeaza Dan Puric, acum la Romania Tv, la orele 20!" De unde deducţia ta că cineva e interesat de asta sau că toată lumea-l admiră pePuric ca tine? Ce profunzime?! E un papagal sinistru care spune nişte lucruri evidente de sine pe un ton aşa solemn încât parcă a inventat focul. Trebuie să ai o gândire extrem de simplistă şi superficială ca să admiri un om care-şi împarte întrebul vocabular între truisme şi nonsensuri.

| PsihoSex explică (pentru Gizăz):

Daca am gresit undeva, a fost ca nu am mentionat "nerecomnadat minorilor, extremistilor, autosuficientilor si altora asemanatori, si incultilor sub 28 de ani - primul prag de maturizare." am sa tin cont pe viitor! Iar daca tu sau altii dintre respondenti aveti aceasta varsta sau aproape e destul de grav, daca nu va interesa, trebuia sa ignorati postarea, dar stilurile si raspunsurile tradeaza doar ca aveti niste frustrari care va cam macina. Rezolvati-vi-le si maturizati-va! E cel mai bine pentru toata lumea! Cat despre cum l-ai calificat pe Dan Puric - fara sa te interesezi ce premii are si ce personalitate este - nu demonstreaza decat ca esti foarte superficial si poate si invidios. Tu ai facut ceva pentru tara ta?! Ai facut pe cineva sa se bucure de valorile nationale?!, etc?!

| Gizăz a răspuns (pentru PsihoSex):

Eram convins, bă da' convins! Eşti fix genul de naţionalist care crede că e mai cu moţ că s-a născut într-un anumit spaţiu geografic. Că la ăştia apelează Puric. La oameni adesea fără nicio realizare personală, care-şi construiesc personalitatea cu ajutorul vreunui ideal absurd. În cazul ăsta a fi român. Ce e aşa mândrie în asta? Tu chiar te simţi mai special că, accidental, te-ai născut în acelaşi spaţiu geografic cu alte 20 de milioane? Naţionalismul ăsta e un concept inutil şi imbecil. Amice, am citit două cărţi de Dan Puric. Am zis că la prima mi s-a părut, dar de la a doua m-am lămurit că e un tâmpit. Are premii? Păi aşa judeci tu frăţioare pe alţii şi îi consideri buni? Că au premii?! Într-un domeniu ca literatura? rolling on the floor Cine e superficial aici, amice? Eu sau tu? Bănuiesc că ai aceeaşi părere fenomenală despre Coelho sau Osho, alţi distruşi. Cică dacă am făcut ceva pentru ţară. Prietene, eu nu ştiu de unde pleci de la premisa că avem aceleaşi valori din punctul ăsta de vedere. Să fac ceva pentru ce? Pentru un stat corupt? Părinţii mei au muncit şi s-au chinuit pe salarii mizere ca să mă crească pe mine s-ajung cineva în timp ce alţii umblau în BMW-uri semianalfabeţi. Pişam-aş pe ţara ta amice! Sunt plecat definitiv de aproape zece ani şi nici nu mai calc pe acolo. Faci o căruţă de ad hominem-uri şi ipse dixit. SUpoziţii nesusţinute de nimic. Dacă am zis că Puric e un rahat, înseamnă automat că nu îl înţeleg, sunt autosuficient şi extremist. Da, bă. A dracu' superficialitate! Tu te-auzi ce spui şi ce concluzii tragi din nimic?! Am muncit de mi-au sărit capacele în două facultăţi în Germania şi-un master, plus acum un doctorat. Ca să ce? Să tot aud de Puric, salvatorul românilor! Un terminat ordinar, un securist infect şi-o panaramă fără niciun fel de talent. Dacă spun că mănâncă căcat, spune truisme sau nonsensuri înseamnă că nu-l înţeleg?! E autor de gospodine sau de mediocrii fără realizare care simt nevoia să aparţină şi ei undeva. Iar naţionalismul e scăparea prostului. Ca şi religia. De ce-am răspuns? pentru că pot! Măcar dreptul ăsta să am în ţara aia de rahat. Buhuhu că nu ţi-a convenit.

| Gizăz a răspuns:

Prostu' ăla? laughing

| darrio2007 a răspuns:

Asa si?

| lpavel a răspuns:

Chiar crezi ca ne intereseaza? laughing))

| Jardelin a răspuns:

Multumesc pentru informare! Pe mine ma intereaseaza si il apreciez foarte mult pe Dan Puric!

P.S. Desi emisiunea a trecut, ma uit la raspunsurile anterioare si ma crucesc! Tu ai vrut sa faci un bine, anuntind un eveniment din care oamenii ar putea sa se mai "updateze" un pic, dar ai primit in schimb insulte, raspunsuri in batjocura si indiferenta!

| dragosbogdan001 a răspuns:

Purici? Sa nu ratez! laughing

| TPUuser199 a răspuns:

Multumim ca ne-ai informat. Nu tineam neaparat sa stim,. laughing

Întrebări similare