Doamne fereste! Adica sa fiu nevoita sa ma cenzurez 24/24, 7/7?
Sa nu ma scobesc in dinti, sa nu injur cand ma impiedic de cate ceva sau cand sare o siguranta? Sa nu vorbesc singura prin casa de frica sa nu zica vreunii ca-s dusa cu creierii capului?
Eu, care nu suport nici macar sa fiu fotografiata, sa stiu ca se holbeaza unii la mine non-stop?
Si, in ultima instanta, nu cred ca as rezista sa nu ma stramb de fiecare data cand as trece prin fata unei camere de filmat.
Ai vazut Truman's Show? As accepta doar daca m-ar plati foarte bine, insa viata mea nu e atat de interesanta incat sa merite o investitie atat de mare doar ca sa spun "da". Si ar mai trebui ca orice alte persoane care apar in cadru sa fie de acord.
Da, bineanteles ca as accepta. in primul rand pentru bani, in al doilearand pentru "prietenii mei" si in al treilea rand pentru copii mei, sa -si vada parintii cand erau tineri .
ar fi o experienta unica, tinand cont ca imi place sa povestesc si sa arat locuri si orase noi.
Buna dimineata, zi doamne fereste! nu vreau sa fiu fimata si nici vedeta ... dar daca as fi mi-as cere "drepturile de autor " am voie?
Bineinteles ca nu mi-ar placea
As refuza imediat, nu-mi place sa se bage cineva in viata mea personala.
Mi-au suscitat curiozitatea scenele descrise de George Orwell in cartea sa "1984", iar povestea de dragoste traiata de el, mi se pare mai interesanta sub aceste auspicii.
Toate acestea cu conditia ca la sfarsitul show-ului sa primesc drept recompensa o plasma imensa de pe care sa pot sa vizionez in reluare povestea mea
Andrei_Stroia_1990 întreabă:
Duduc întreabă: