Tu te-ai gândit vreodată ca trăim toata viata in graba, si o facem pentru ce? Doar sa ratam toata viata noastră si apoi o sa zici "vai cum a trecut timpul"
Chestile astea ca suntem ba extraterestrii, ba celule si naiba stie ce pui tu si Cruce is intrebari care nu te ajuta cu nimic, te chinui sa te gandesti la întrebări stupide iar întrebările care ar trebui sa ti le pui nu o faci, ca si restul lumii aproape.
Scuze nu stiu ce m-a apucat da is supărat pe viata
Vorbește cel care e obsedat de LOL. Lasa măi, baiatul in pace. Daca nu îți plac întrebările lui, nu e necesar sa răspunzi, oricât de frustrat ai fi. Leaga-te de chifteluta, el sta 36/24 pe aici.
Taci tu, ca nu mai joc LOL de 1 luna, nu mai am chef de nimic in ultimu timp, si nu ma iau de el ca ii amicu meu pe TPU
o luna? Mare record ai facut.
E amicul tau? Atunci de ce îți verși supărările pe el? Bietul nu a greșit cu nimic.
PS: Daca e vorba despre aseară imi pare sincer rău, dar am fost foarte obosita. Nu am avut chef de nimic.
Aww si eu am fost una dintre cei care ți-au "sarit" in cap.
Glumesc. Sunt pacifista.
Tu! Esti geamanul malefic a lui Darkside?
Poate sunt eu paranoica, dar imi pari cunoscut. Ce nick ai mai avut?
...
Imi pare rău atunci, dar cred ca te-am confundat.
In orice caz, imi pare bine de cunoștință GoToSleep16.
shhhh! Nu imi dezvalui identitatea!
Acum va trebui sa scap si de tine. Pfff... Prea mult de lucru
Be careful, i'm... a psycho!
Kidding...Or maybe not.
Iar esti gelos?
Nu trebuie, terapia de cuplu e după ora 21.
I-am spus de multe ori sa nu mai puna la suflet, dar degeaba. E prea incapatanat. Ce să mai fac?