anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va pare rau ca a murit pictorita ilinca ganju?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu întotdeauna aflu ultima.Se pare că şi acum tot ultima am aflat.Habar nu aveam. Oricum, condoleanţe.

| Derye a răspuns:

Nu am auzit de ea in viata mea. Nu, nu imi pare rau, pentru. ca nu am cunoscut'o personal. Nici unul dintre noi nu ar trebui. Ar trebui sa ne para rau ca nu va mai picta, dar sunt o multime de alti pictori si nu cred ca e de neinlocuit pe peretii nostri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da regret ca s-a intamplat asa cu ilinca, nu o cunosc dar imi pare rau pentru tineretea, frumusetea, talentul ei, pentru ca s-a dus o floare in pamant cand avea viata inainte si putea sa se bucure de ea, pacat, mare pacat si foarte trist,

April
| April a răspuns:

Ne pare rau pentru orice viata terminata inainte de vreme. Dar tanara respectiva si-a asumat niste riscuri fiindca stia, cum toata lumea din cercul lor stia, ca barbatul era schizofren dar si sot al altei femei si tata a doi copii.Pana la urma destinul este urmarea alegerilor pe care le facem. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am auzit de ea deoarece nu am tangente cu desenul. Totusi, ii apreciez pe cei care picteaza.
Da, imi pare rau ca a mai decedat un talent al tarii.

| danut a răspuns:

Imi pare rau ca a murit inca un om!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, regret enorm. Era o persoana gingasa, directa, sincera, care a suferit tare si si-a revenit cu greu dupa pierderea tatalui. O persoana extraordinara si un talent deosebit. O reala placere sa fii in preajma ei, un privilegiu chiar, si sa te bucuri de tablourile realizate de ea. Din pacate nu mai este si nici acum nu ne vine a crede ce nenorocire a putut face dezaxatul ala. Nu cred ca s-a inventat pedeapsa pentru ce a facut acest individ. Doresc doar multa forta surorii si mai ales mamei! Toate gandurile noastre bune catre ele! Rodica si Costin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am regretat si voi regreta enorm moartea Ilincai. a fost eleva mea 8 ani la Colegiul de Arta. o fata extraordinara. ii trimisesem mesaj de ziua ei, iar ea.era moarta.cumplit.f greu sa accept acest adevar. DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE!

| elyalice01 a răspuns:

Da, a fost profesoara mea si mi-a placut de ea. Era gingasa si ma ajuta la desenele care ieseau varza. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Întrebări similare