Alchimistul. O carte exceptionala.Desi alchimistul a fost un personaj secundar mi-a placut mult de Santiago, de faptul ca si-a urmat in cele din urma legenda personala si s-a lasat purtat de intuitie. A dat dovada de mult curaj atunci cand a vandut toate oile si a urmat cararile visului pe care l-a avut. Daca nu ai citit-o ti-o recomand cu cea mai mare placere.Este o carte din care ai ce invata.
Pana acum nu am citit decat ''Unsprezece minute'' si ''Veronika se hotaraste sa moara'' si pot spune ca mi-au placut foarte mul.Chiar m-au pus pe ganduri aceste carti.
Eu am citit "Jurnalul unui mag" si "La raul Piedra am sezut si am plans". Mi-au placut foarte multi si doresc sa citesc tot de Coelho. Sunt multe lucruri de invatat de la el
Am citit Alchimistul si e oribila.
Oamenii il plac pe Coelho doar pentru ca are un stil diferit de a scrie. Si foarte multe persoana il apreciaza doar pentru a se arata interesate de cultura. Un fel de "spirit de turma"
''Jurnalul uni mag'' si ''Alchimistul''
pana la ora actuala, recunosc sunt carti destul de bune, si vreau sa-i citesc toate cartile pe care le-a scris pana acum.
Am citit-o, ca si Vrajitoarea din PortoBello si Invingatorul este intotdeauna singur.
Mia placut mult Brida. e foare interesant.este o poveste emotionata despre iubire, mister si curaj.
citit veronoca decide sa moara, archimistu, 11minute, al cincilea munte, jurnalul unui mag, mie mi se par superbe si usor de citit, ti le recomand
Jo17 întreabă: