anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va plac filmele psihologige?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

As vrea sa mai vad si opiniile altora care au vizionat filmul, dar asa cum am raspuns deja, fiecare poata sa interpreteze asa cum crede de cuviinta si probabil ca acest lucru sa- si dorit.

18 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Da. Ador filmele psihologice. Si daca mai sunt si thriller-e e absolut magnific. Chiar acum caut sa descarc unul.

mariana
| mariana a răspuns:

Da, imi plac filmele psihologice pentru ca, poti sa urmaresti modul in care se pot descurca oamenii in situatii expreme, modul in care isi pot depasi propriile limite si mai ales ca ai ce invata din ele.
Din pacate, eu nu am vizionat filmul la care faci tu referire, m-am uitat acum la secventa prezentata de tine si cred ca este un film gen Avathar.
Eu am o gandire pozitiva si-mi plac filmele care au un sfarsit bun conturat, care sa te lase sa crezi ca intodeauna si in viata binele va triumfa.
Cred ca, intrebarea este buna si ea ar trebui sa-i preocupe pe tineri, pentru a vedea si ei cum poti sa rezolvi diferite probleme cu care te confrunti atunci cand ele iti apar in viata.
Felicitari pentru intrebare.

mariana
| mariana a răspuns:

Multumesc pentru link, am urmarit filmul fara probleme. Este intr-adevar impresionat ce poate face subconstientul omului si cat de mult modul de a gandi iti poate influienta viata. Este un film psihologic clasic, care te invata sa speri si sa lupti pentru ca, visele tale sa poata fi transformate in realitate.
Ma bucur ca, a avut un final reusit si toate cosmarurile prin care a trecut eroul principal, l-au intarit si l-au readus la viata fireasca, normala.
Pentru tine un gand bun si multa sanatate.

| IMC90 a răspuns (pentru mariana):

De unde stii ca, titirezul s-a oprit? laughing Ca nu arata. Finalul e interpretabil din cate tin minte.
Idem la Shutter Island, numai ca e mai bun Shutter Island.

| mariana a răspuns (pentru IMC90):

Intoarcerea la realitate s-a facut, acesta era finalul filmului, si-a regasit copii, dar din pacate sotia lui a ramas in trecutul indepartat al viselor induse. Este bine sa visezi insa accesand subconstientul, in acest mod (ca cel din film), usor se poate "frange" gandirea si contactul cu realitatea, ceea ce poate distruge intr-adevar viata cuiva.
Filmul la care faci referire nu l-am vazut insa, in general, finalul la filmele de natura psihologica trebuie dedus, lasand in coada de peste actiunea, fiecare poate sa-l "sfarseasca" asa cum isi doreste.
Un gand bun si multa sanatate.

| IMC90 a răspuns (pentru mariana):

Eu tin minte ca s-a revazut cu aia, si a dat drumu la titirez, sa vada daca nu-i vis. Si se invartea... Nu a aratat daca s-a oprit. Raman la parerea mea, finalul e interpretabil.

| mariana a răspuns (pentru IMC90):

As vrea sa mai vad si opiniile altora care au vizionat filmul, dar asa cum am raspuns deja, fiecare poata sa interpreteze asa cum crede de cuviinta si probabil ca acest lucru sa- si dorit.

| Diabolique a răspuns:

Dramele psihologice sunt filmele mele preferate.

| Diabolique a răspuns:

You talkin' to me? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am vazut Inception, o sa-l cautwinking

L.E. Foarte slab Inception. Genul de film la care rezist sa ma uit o data, dar n-as mai da bani pe bilet sa-l revad.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numai mie Inception mi se pare cel mai overrated film din ultimii ani?

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Dude,ar trebui sa te obisnuiesti ca filmele promovate ca blockbuster, cu distributii flashy si foarte difuzate in cinema-uri sa fie overrated.Treaba asta a inceput cu Jaws, daca nu gresesc.Bine,ca mai sunt si filme cu distributii flashy care rup(prima data imi vin in minte The Other Boleyn Girl, Drive si Goodfellas), dar sunt cazuri rare.Nu uita de Avatar,Avengers,Battleship(vorba lui Bill,piece-of-sheet),Twilight si inca vreo cateva "succesuri de box office". Căcat, mi-am adus aminte si de John Carter! Tipu' ce-a jucat rol principal, si in Battleship, si in JC, il cheama Taylor Kitsch.Stii vreo casa de pariuri care sa se bage la treburi cu eventualul succes sau insucces al filmelor, ca tare am niste ponturi/banuieli cu omu' asta si numele lui? big grin

| anonim_4396 explică (pentru Dumnezău):

Nu poți băga Inception în aceeași categorie cu Avatar sau The Avengers, totuși. Eu mă refer la faptul că a prins foarte bine și la oameni capabili care nu se apleacă după cum le dictează linia de distribuție sau reclamele sau bugetul alocat filmelor. Mie mi s-a părut doar un film cu o idee foarte bună, însă comercializată-n draci, ca să-i prindă gustul și americanul tembel de rând. Contrastul dintre figura abracadabrantă de "a dream within a dream within a dream", cu subtilitățile psihologice de rigoare, și scenele de pac-pac menite să-l țină treaz pe omul de rând, care doar atât a priceput din film, mă împiedică să-l notez cu mai mult de un 7. Îngăduitor chiar.

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru mine, Inception a avut efect de cocaina. Mi-a placut mult pe moment dar euforia s-a dus repede si nici n-a mai revenit. Per total sub bugetul alocat. Film destul de comercial...
Vad pe aici multi ''experti'' care-si dau cu parerea despre filmele psihologice, dar doar 2-3 au atins teme esentiale.
In primul rand ca filmele psihologice te ajuta sa progresezi pe tine, ca persoana. Te ajuta sa descoperi cine esti de fapt, urmarind mentalitatea oamenilor pusi la incercari care mai de care mai diverse si apoi punandu-te chiar tu in situatia lor. Nu-s niste filme la care sa te uiti cu berea si semintele in mana.
Cati crezi c-au inteles intr-adevar mesajul filmului ''one flew over the cuckoo's nest''? Nici 30% din cei care au vazut filmul. Cati crezi c-au stat sa reflecteze asupra lui? nici 15%.
Un film bun este exact ca o carte buna, trebuie sa ramai cu ceva, altfel ai pierdut 2-3 ore din viata si nimic mai mult.

| anonim_4396 explică (pentru IMC90):

Pe mine nu a reușit să mă impresioneze nici pe moment, mai mult, l-am urmărit în două șarje, că m-a luat plictiseala la el.
Până în momentul de față, pentru mine, rămâne inegalabil http://www.imdb.com/title/tt0050083/ În urma lui, vine droaia de alte zeci de filme bune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea. imi placeau mai demult. acum imi plac comediile. consider ca scopul filmelor este pentru entertainment si mai putin sa ma termine de sanatate happy

| Insurgent a răspuns:

Sunt preferatele mele

| MauiNight a răspuns:

Fight Club! tongue

| Chérrrie a răspuns:

Da. Filmul meu preferat este Inception.
http://www.youtube.com/watch?v=66TuSJo4dZM
Merita vazut. Bafta.

Întrebări similare