Chiar daca nu prea urmaresc telenovelele in care joaca, imi place de ea dintr-un simplu motiv: ambitia. A evoluat atat de mult in doar cativa ani, si-a indeplinit idealurile si a ajuns acolo unde e, foarte sus, prin munca proprie. Este foarte inteligenta, ii ador limbajul iar la dansez, desi m-am uitat foarte putin, s-a vazut ca a fost cea mai buna.
Nu. Mi-a placut odata, in primul ei rol jucat, adica ''Numai iubirea'', deoarece acolo parea o fata simpla care incerca sa arate lumii intregi ca poate face ceva, si chiar a reusit. A fost primul ei rol, si mie chiar mi-a placut cum a jucat. I-am urmarit si evolutia, si dupa parerea mea cu trecerea timpului a devenit fitoasa, si s-a lasat condusa de celebritate.Imi cer scuze pentru. fani dar asta este parerea mea.
Da e super tare si imi pare rau ca nu a castigat ea si cu alex la dabnsez pentru tine
Nu pot spune ca sunt fana ei, insa apreciez ceea ce face si este o actrita destul de buna. Pe langa asta ii ador noul look avand in vedere ca eu ador parul roscat.
Imi este indiferenta. Apropo, intrebarea ar merge mai bine la Filme&Seriale. Zic doar.
girllll întreabă: