Da,eu citesc tot timpul.Citesc reviste,ziare,subtitrari la filme,numele la magazine,ce scrie pe fereastra de Google, ce ai scris tu in intrebare, este super sa citesti.
Da, desigur, întotdeauna mi-a plăcut. Cine crede că a citi înseamnă să fii tocilar, se înşeală amarnic şi nu ştie ce pierde.
Da imi place dar depinde la ce te referi :imi place sa citesc telenovele; carti mai putin; reviste lol da ::*
Mie imi place foarte mult:XCand ma plictisesc incep sa citescDar citesc cel mai mult vara(atunci e plictiseala)
Interesanta afirmatie; si in cazul multora, din pacate, e o minciuna. Dar mie imi place . Recomand Nicolae Staindheardt x).
Da acum citesc mostenirea ucigasa de
Gareth P. Jones, este vorba depre Lorelli şi Ovid Thornthwaite care nu sunt ca majoritatea copiilor de treisprezece ani. Sunt gemeni, orfani, trăiesc într-un conac uriaş şi cam înspăimântător, nu merg la şcoală şi sunt moştenitorii unei averi imense. E atât de multă vreme de când încearcă să se ucidă unul pe altul, încât nici nu mai ştiu a cui a fost prima tentativă de crimă. Indiferent cine a lovit primul, încercarea de a găsi cele mai ingenioase şi mai inteligente strategii le ocupă tot timpul. Până când, într-o zi, se văd puşi în faţa unei noi provocări, aceea de a descoperi misterul ce învăluie de atâţia ani moartea părinţilor lor. Vor putea oare cei doi să lase deoparte vechea lor ură şi să supravieţuiască pentru a descoperi de unde vine adevăratul pericol?
O poveste haioasă, cu albine ucigaşe, urşi furioşi, biciclete cu lanţul desfăcut şi un secret înspăimântător, care le va schimba vieţile celor doi copii pentru totdeauna.Carte e fascinanta
! Ar trebui sa o citesti, daca ti-am fost de folos s-au te-am inspirat, fuditza?
Da, Stephen King,Paulo Coelho,H.P Lovecraft,etc.
Nu cred ca exista o anumita situatie in care ar trebui sa citesti, daca nu exista pasiune pentru lectura, tot nu ramai cu nimic in cap.