| saba7 a întrebat:

Va place sa cititi

Răspuns Câştigător
| DrDeath a răspuns:

Da,eu citesc tot timpul.Citesc reviste,ziare,subtitrari la filme,numele la magazine,ce scrie pe fereastra de Google, ce ai scris tu in intrebare, este super sa citesti.

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde de situatie si ce e de citit.

| Uilula a răspuns:

Carti politiste si de actiune da restul nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am prea citit...nu stiu...

| Radioactive a răspuns:

Da, desigur, întotdeauna mi-a plăcut. Cine crede că a citi înseamnă să fii tocilar, se înşeală amarnic şi nu ştie ce pierde.

| Lummy a răspuns:

Da, mult, in special carti de dragoste:X

| Chris a răspuns:

E o afirmatie? Ma rog, da, imi place sa citesc.

| Alleza a răspuns:

Da imi place dar depinde la ce te referi :imi place sa citesc telenovele; carti mai putin; reviste lol da ::*

| mdany a răspuns:

Da.La plictiseala in loc de PC e bine-venita si o carte.

| pisso a răspuns:

Nu

| karminuta a răspuns:

Nu prea :d

| cezarycic a răspuns:

Daaaaaaaaaaa

| Chocolate_8650 a răspuns:

Mie imi place foarte mult:XCand ma plictisesc incep sa citescwinkingDar citesc cel mai mult vara(atunci e plictisealastraight face)

| georginika a răspuns:

Da,acum depinde si de carte.

| Plague a răspuns:

Interesanta afirmatie; si in cazul multora, din pacate, e o minciuna. Dar mie imi place happy. Recomand Nicolae Staindheardt x).

| NikoIsDirectioner a răspuns:

Da acum citesc mostenirea ucigasa de
Gareth P. Jones, este vorba depre Lorelli şi Ovid Thornthwaite care nu sunt ca majoritatea copiilor de treisprezece ani. Sunt gemeni, orfani, trăiesc într-un conac uriaş şi cam înspăimântător, nu merg la şcoală şi sunt moştenitorii unei averi imense. E atât de multă vreme de când încearcă să se ucidă unul pe altul, încât nici nu mai ştiu a cui a fost prima tentativă de crimă. Indiferent cine a lovit primul, încercarea de a găsi cele mai ingenioase şi mai inteligente strategii le ocupă tot timpul. Până când, într-o zi, se văd puşi în faţa unei noi provocări, aceea de a descoperi misterul ce învăluie de atâţia ani moartea părinţilor lor. Vor putea oare cei doi să lase deoparte vechea lor ură şi să supravieţuiască pentru a descoperi de unde vine adevăratul pericol?

O poveste haioasă, cu albine ucigaşe, urşi furioşi, biciclete cu lanţul desfăcut şi un secret înspăimântător, care le va schimba vieţile celor doi copii pentru totdeauna.Carte e fascinanta
! Ar trebui sa o citesti, daca ti-am fost de folos s-au te-am inspirat, fuditza?

| Bibuşca a răspuns:

Da imi place dar depinde si de carti imi plac mai mult cele cu aventura.

| HelterSkelter a răspuns:

Da, Stephen King,Paulo Coelho,H.P Lovecraft,etc.
Nu cred ca exista o anumita situatie in care ar trebui sa citesti, daca nu exista pasiune pentru lectura, tot nu ramai cu nimic in cap.

Întrebări similare