| Forevercool a întrebat:

Va rog cine imi spune si mie cum sa schimbi parola de la id ca vreau sa, o schimb parola si nu pot?/? dau funda laughingcrying

Răspuns Câştigător
| Eminem2012 a răspuns:

Intri pe mess,dai sus la messenger,my account info,te loghezi,dai change your password, iti scrii parola curenta apoi o scrii pe aia noua, o confirimi dai save si gatahappy

9 răspunsuri:
| Roxett a răspuns:

Te loghezi pe mess te duci la Messenger --> My Account Info (te loghezi si in pagina nou aparuta) --> Sign-In and Security --> Change your password

| cnaibig a răspuns:

Te loghezi pe id > click pe messenger ( sus in stanga ta ) > My Account Info > acum trebuie sa-ti deschida o pagina web unde trebuie sa-ti introduci Id si parola ( introduci id si parola si dai "Sign In" ) > la categoria "Sign-In and Security" click pe "Change your Password" > la "Enter Your Current Password" introduci parola curenta ( pe care o ai acum ), la " Choose a New Password" introduci parola noua si la "Confirm Your New Password" reintroduci parola noua > Save si gata
Iti recomand sa nu creezi o parola de maxim 20 de caractere deoarece eu mi-am facut de 25 sau 30 odata si nu ma mai lasat sa ma loghez. a trebuit sa-mi fac alt id.
dupa ce ti-ai schimbat parola dai "Sign Out" la id si te reloghezi cu parola noua. Daca nu functioneaza atunci probabil va trebui sa mai astepti maxim 10 minute.
Numai bine!

| stweety10 a răspuns:

Intri pe mess dai la Messenger-My account info, iti apare o pagina web unde trebuie sa te loghezi, bagi parola ta actuala, apoi dai la Modificare parola, unde scrie Introduceti parola actuala iti bagi parola care o ai acum, si unde scrie Parola noua si Confirmati parola noua bagi parola noua pe care vrei sa o ai si dai Salvare

| Paprik a răspuns:

Te loghezi pe id-ul tau, dai click pe messenger din lista de sus-->click pe My Account Info---->te va trimite pe internet, introduci parola de la id si acolo--->la Sign-In and Security gasesti
Change your password (lista din stanga)
La Enter your Current Password: pui parola pe care o ai acum
Choose a New Password: noua ta parola
Confirm your New Password:noua ta parola inca o data happy
Bafta!

| adri16 a răspuns:

Uite aici un tutorial care te va ajuta http://www.videotutorial.ro/? p=378

| Sl0 a răspuns:

Intri mail.si ai udeva my acout. apoi dai chage passord.da-mi add la deepside. loby si te ajut eu.da-mi funda plztongue

| Forevercool explică:

Va spun ceva eu incerc sa va spun VOI DA FUNDA LA TOTI si toti sunteti gastigatori

| ionutandrei29 a răspuns:

Sall intri pe id dai in stanga sus la messenger-My account Info -Bagi Password veche dai la Sign-In and Security dupa aia Change your password bagi password veche si de doua ori cea noua Succes!

| kykyzzz a răspuns:

Pai, deschizi aplicatia, si pana sa te loghezi, sub sign in jos apare Forgot your password? Dai click acolo si vezi cum sta treaba.laughing Funda!big grin