Intri pe mess,dai sus la messenger,my account info,te loghezi,dai change your password, iti scrii parola curenta apoi o scrii pe aia noua, o confirimi dai save si gata
Te loghezi pe mess te duci la Messenger --> My Account Info (te loghezi si in pagina nou aparuta) --> Sign-In and Security --> Change your password
Te loghezi pe id > click pe messenger ( sus in stanga ta ) > My Account Info > acum trebuie sa-ti deschida o pagina web unde trebuie sa-ti introduci Id si parola ( introduci id si parola si dai "Sign In" ) > la categoria "Sign-In and Security" click pe "Change your Password" > la "Enter Your Current Password" introduci parola curenta ( pe care o ai acum ), la " Choose a New Password" introduci parola noua si la "Confirm Your New Password" reintroduci parola noua > Save si gata
Iti recomand sa nu creezi o parola de maxim 20 de caractere deoarece eu mi-am facut de 25 sau 30 odata si nu ma mai lasat sa ma loghez. a trebuit sa-mi fac alt id.
dupa ce ti-ai schimbat parola dai "Sign Out" la id si te reloghezi cu parola noua. Daca nu functioneaza atunci probabil va trebui sa mai astepti maxim 10 minute.
Numai bine!
Intri pe mess dai la Messenger-My account info, iti apare o pagina web unde trebuie sa te loghezi, bagi parola ta actuala, apoi dai la Modificare parola, unde scrie Introduceti parola actuala iti bagi parola care o ai acum, si unde scrie Parola noua si Confirmati parola noua bagi parola noua pe care vrei sa o ai si dai Salvare
Te loghezi pe id-ul tau, dai click pe messenger din lista de sus-->click pe My Account Info---->te va trimite pe internet, introduci parola de la id si acolo--->la Sign-In and Security gasesti
Change your password (lista din stanga)
La Enter your Current Password: pui parola pe care o ai acum
Choose a New Password: noua ta parola
Confirm your New Password:noua ta parola inca o data
Bafta!
Intri mail.si ai udeva my acout. apoi dai chage passord.da-mi add la deepside. loby si te ajut eu.da-mi funda plz
Va spun ceva eu incerc sa va spun VOI DA FUNDA LA TOTI si toti sunteti gastigatori
Sall intri pe id dai in stanga sus la messenger-My account Info -Bagi Password veche dai la Sign-In and Security dupa aia Change your password bagi password veche si de doua ori cea noua Succes!
Pai, deschizi aplicatia, si pana sa te loghezi, sub sign in jos apare Forgot your password? Dai click acolo si vezi cum sta treaba. Funda!
anonim_4396 întreabă: