| madalinuka1 a întrebat:

Va rog sa-mi dati idei pentru o compunere cu titlu:"Casa pe care mi-a doresc! funda la toate raspunsuril bune! promit!

3 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Cel mai bine ar fi ca mai întîi să faci o compunere cu titlul : " Cum fac rost de bani pentru a realiza casa pe care mi-o doresc?"
Dacă tema ţi-a fost dată de profesoară spune-i ce ţi-am spus eu. Şi apoi, mai spune-i că nu-i poţi vinde patentul decît pe jumătate din sumă. Tu să-i spui cum să fie casa şi apoi ea să se ducă şi să şi-o facă pe a ei după ideile tale? Sau, dacă ea are casă, ar putea vinde patentul după ceea ce ai gîndit tu. Păi, e normal aşa? Spune-i că ideile se plătesc. Aşa e în capitalism.

| Sid23 a răspuns:

Ai o gramada de idei pe care le poti scrie:X! Daca as avea eu tema asta, as incerca sa fac o casa pe care si-ar dori-o oricine. Daca ar fi o compunere fantastica, mai mult ca sigur as scrie de o casa pe pamant, dar plina cu apa incat as putea inota in ea.Si cu siguranta as putea sa respir fara tuburi de oxigen.Dar daca este o compunere realista, care imbratiseaza realitatea, ai putea sa o descrii asa cum ti-ar place, fie ea mai moderna, mai rustica, in orese mari, in mijlocul naturii. etc. Spor la scris!^^

| Anne2001Love a răspuns:

Gandeste-te la ce iti place tie mai mult. Sin introdule in compunere, poti sa scrii ca in dormitorul tau se afla o gaura neagra, iar in sufragerie un cufar din care ies trei pitici care iti implinesc toate dorintele, ca este o casa crescuta din seminte fermecate, poate sa aiba o forma ciudata, de vrajitoare sau unicorn, care sa se transforme in racheta. Funda?