anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut, am un mare regret si nu stiu ce pot face, sper sa-mi dea cineva o idee.De mic am talent la desen, iar in scoala generala chiar profesorul de desen mi-a spus ca asta e o ocazie unica si ca ar fi mare pacat sa nu profit de acest lucru.Am luat locul intai pe judet acum cativa ani in Mehedinti si ar fi fost bine sa fi continuat cu un liceu de arta.E, eu cum nu am fost bine informat, eram cam idiot si cum am ramas cu experiente nasoale de la diferite concursuri cand pierdeam cate o zi intreaba pentru o diploma nu am vrut si nu am mai continuat cu acest hobby.Acum cand ma gandesc regret enorm si vreau sa stiu daca mai pot face ceva sa nu irosesc talentul.Acum sunt in al treilea an de liceu daca asta conteaza.Multumesc de intelegere.

Răspuns Câştigător
| NのON a răspuns:

Si eu am avut talent la desen si am fost la un liceu de arta dar n-am mai continuat acolo oh go on poveste lunga.
In ziua de azi nu mai desenez si nu port nici un regret, dar stiu ca o s-o mai fac cel putin o data in viata, si o sa fiu la fel de bun.
Nu uita, talentul nu pleaca niciodata... poti sa reiei arta cand doresti, bafta!

3 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

La un liceu de arte nu mai poți intra.
Dar poți urma cursurile unei școli populare de artă, care cred că există în toate județele și, după terminare, cred că vreo trei ani, ai dreptul să încerci a intra la Conservatorul de arte, specialitatea „Plastică".
Treaba este însă că e greu, după ce termini chiar și Conservatorul ( sau, mai nou, Academia de Arte)să găsești de lucru, să cîștigi bani de pe urma acestei profesiuni.

| ema_2625 a răspuns:

Poti sa te inscri la o facultate de arte, sa te informezi la profesorul de desen, sau daca poti face studii in alta tara unde se pune accent pe pictura.

| Karpatykaly a răspuns:

Nu stiu de unde esti tu dar la noi in slatina este un liceu cu profil de,, arte,, unde se ocupa numai de arta si dai teza numai la romana, engleza si alegere diintre socio-umane si geografie. si o zi din saptamana avem atelier (desen, pictura,) poti invata multe lucruri cum sa faci (gentute, cercei, bratari si multe altele

Întrebări similare