Si eu am avut talent la desen si am fost la un liceu de arta dar n-am mai continuat acolo poveste lunga.
In ziua de azi nu mai desenez si nu port nici un regret, dar stiu ca o s-o mai fac cel putin o data in viata, si o sa fiu la fel de bun.
Nu uita, talentul nu pleaca niciodata... poti sa reiei arta cand doresti, bafta!
La un liceu de arte nu mai poți intra.
Dar poți urma cursurile unei școli populare de artă, care cred că există în toate județele și, după terminare, cred că vreo trei ani, ai dreptul să încerci a intra la Conservatorul de arte, specialitatea „Plastică".
Treaba este însă că e greu, după ce termini chiar și Conservatorul ( sau, mai nou, Academia de Arte)să găsești de lucru, să cîștigi bani de pe urma acestei profesiuni.
Poti sa te inscri la o facultate de arte, sa te informezi la profesorul de desen, sau daca poti face studii in alta tara unde se pune accent pe pictura.
Nu stiu de unde esti tu dar la noi in slatina este un liceu cu profil de,, arte,, unde se ocupa numai de arta si dai teza numai la romana, engleza si alegere diintre socio-umane si geografie. si o zi din saptamana avem atelier (desen, pictura,) poti invata multe lucruri cum sa faci (gentute, cercei, bratari si multe altele
Kornelia33 întreabă: