Buna!
Dupa parerea mea, sfaristul acesta nu are un timp stabilit in care va veni. Conform opiniei oamenilor de stiinta, ei au vazut ca [,] calendarul mayasilor a fost facut doar pana la anul 2012. Asta i-a determinat pe acestia sa creada ca odata cu venirea anului 2012, va veni si sfarsitul nostru. Dupa parerea mea, acest lucru nu se va intampla, dar, ramane de vazut.
O zi buna!
Normal ca va veni sfarsitul lumii! pai cu atatia conducatori destepti, lucrurile au luat-o pe aratura...cand? in curand
Maine pe la un 12 fara.nu stiu exact de ce, dar ceea ce stim sigur este ca o sa murim toti in 5 minute
DA.cu siguranta:Xmaine o sa fie:X)
U chiar crezi ca stie cineva cand o sa vina? cE crezi ca suntem Dumnezeu ca sa stim?)
Sfirsitul Lumii cel mai controversat subiect pe acesta tema sau facut speculati de alungul miilor de ani, Aceea-si frca au trait-o si la anul 1000 si la anul 2000 la fiecare sfirsit de mileniu s-a asteptat si sfirsitul lumii, acum speculati cu asa zisul calendar Maya.Eu zic sa fim realisti, sa ne temem de ce ne va rezerva ziua de maine nu de asa zisul sfarsit al lumii.