anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vanessa hudgens va juca in hsm4

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vanessa hudgens va juca in toate hsm-ruile ce se vor face.cred ca a facut o pasiune pentru astalaughing

21 răspunsuri:
| fcsb a răspuns:

Vanessa hudgens va juca si in hsm4

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da exact pentru zaccc!big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da sunt sigura de asta mai mult ca sigur va juca in hsm4

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va juca. va ramane doar ashley care va fi promovata ca asistenta profesoarei aia blonda nu stiu cum o mai cheama ala del inlocuieste pe zac si ala cu fata de maimuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se stie niciodata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se fac multe speculatii. hsm4 este momentan doar un proiect, nu se stie nici cine il va regiza. daca va interesatzi bbc a dat un comunicat cum ca inca distributzia nu e finalizata, sg lucru sigur e ca va aparea pe ecrane in 2010. subiectul hsm4 nu a fost dat inca publicitati. e posibil sa se urmareasca povestea altor personaje a liceului acesta, cei mai multi ziaristi straini sugereaza ca se va urmari un conflict intre wildcats si elevi altui liceu. la fel de probabil este si ca povestea pers noastre favorite sa fie urmarite la colegiu. big grin informarea e totul:-P va pupkiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

OAU! ESTE SUPER SA JOCI IN FILME SI SA SI CANTI.BRAVO VANESSA!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, cred!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va juca

| rockangel a răspuns:

Pai pe net zice ca nu va juca nici vanessa nici zac si nici ashley pentru ca deja ei au terminat liceul.asa zice pe net. apoi nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sper; x

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu...joace sigur laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sigur ca va juca...va juca in toate hsm-urile...si zac la fel... fara ei nu e nimica... ii iubesc asa mult...deci inca o data vanessa joaca si punct... pup zac and vanessa...

| barbotrewsadv a răspuns:

Nnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zac a sp intr-un interviu k va aparea s in hsm4 dar va avea un rol mic, s s-ar putea k s vanessa s mai joace in hsm4

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am citit pe un site ca zac si vanessa nu var juca in hsm4..........va vine sa credeti.........aricum totul va fi varza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pey nici macar acelasi regizor nu mai e alte personaje alt nume am citit intr-o revista si nu se va mai numi hsm4 si zac si vanessa fac tot hsm-ul fara ei filmul ar fi ca orice film plictisitor...nici nu cred ca ma voi uita adica cine stie ce mamute o sa joace in locul lui zac(troy)sivanessa(gabriella)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va juca, a spus ca nu mai vrea sa joace in musicaluri, si cica in locul ei va veni una, cu fata de copil de 14 nai, Daniell nu vrea e nu stiu cum... In fine, nu vrea sa joace, sa fie sanatoasa, pacat de ea, ca se potrivea bine cu Zac in High School Musical 4

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inca lucreaza la el dar nu se stie sigur daca se va difuza... dar din cate am inteles vanessa si zac nu mai vor sa joace in hsm 4 pentru ca lucreaza si la alte pruiec impreuna cu zac...si nici ashley nu se stie daca joaca din cauza celorlalte proiect

Întrebări similare