N-am citit nimic din ce ai scris. Pentru ca nu are rost.
Cea mai buna idee pe care o poti avea este decizia ca vei scoate aceasta carte, indiferent cat de proasta ar putea fi aceasta schita si de cate ori vei fi nevoit sa tai si sa rescrii, chit ca dureaza luni sau ani intregi.
Daca iti doresti cu adevarat, vei reusi.
Daca nu, inseamna ca a fost doar un capriciu.
Daca vrei sa scrii un roman,o carte Go for it! O faci pentru tine in primul rand pentru satisfactia ta personala,daca o sa placa si altora cu atat mai bine pentru tine. Felicitari! Ma bucur ca mai sunt persoane care au indeletniciri de genul asta. Iar ca parere nu stiu daca sunt in masura sa-ti dau vreuna,eu nu sunt mare fana a genului asta (adica nu prea am cu ce compara ),textul ca atare mie-mi place,e interesant. Totusi am o intrebare, anumite detalii sunt omise pentru a crea suspans, vor fi dezvaluite mai tarziu? ma refer la genul ala de detalii care sa ma duca cu gandul ca undeva in lume s-a intamplat asta, eu asta am observat in scurtele mele "intalniri" cu genul asta, politist, ca de exemplu sume, numele drogului injectat care avea sa o lase fara semne vitale.Iar o alta observatie ar mai fi ca la inceput ai folosit la scurt interval cuvantul "pret". Multa bafta cu romanul, sper sa iasa asa cum iti doresti.
MihaiAndronic întreabă: