Felicitari!
Frate, ce ai spus tu aici nu e un film, e un intreg serial, rezumat incredibil de scurt!
Deci, tu din ce ai spus aici poti fi un scenarist, care cu ideea asta, cum am spus, faci ditamai serialul de succes, nu un film. Am inceput sa citesc si nu m-am putut oprii, a fost foarte frumos.
Mie unul mi-a placut, cum se incurca toate lucrurile, cum se pacalesc unul pe celalalt, iubire, violenta, etc.
Ce ar mai fi bine sa bagi in scenariu, putina comedie, dar sa-l avantajeze, ceva sa-i mai dea culoare, daca il dezavantajeaza il lasi asa, ca e foarte bun!
Bv, felicitari!
Poi sincer sa fiu, imi place mult imaginatia ta, cu timpul, vei putea ajunge un mare scenarist, sa speram.In ROmania avem mare nevoie de artisti.Dar va trebui sa muncesti pentru statutul asta de scenarist! Cel mai bine ar fi sa ai doar un tel, sa treci cu brio facultatea de actorie! Bafta.in viitor "flavius01 cel mai bun scenarist al Romaniei"Asa sa fie!
Sincer,depinde daca ti-a luat foarte mult sa faci asta insemna ca nup esti pregatit.
Da,mie imi place ft mult ideea, dar fa-l putin mai misterios.Succes! Si daca vrei imi poti trimite si mie intr-un mesaj versiunea finala? Mersi anticipat
Duduc întreabă: