| Slendăriț a întrebat:

Voi ati citit toate cele cinci volume din "Ciresarii"? PS:Intrebarea acesta este pentru cei care au citit cartea! Dar cei care nu au citit-o nu ar fi cam lunga povestea in cinci volume foarte groase? Iar acum intrebarea este pentru toata lumea:Chiar ar merita sa iti umpli vacanta cu cinci volume care nu se mai sfarsesc?

Răspuns Câştigător
| AnnaAnnne a răspuns:

Nu pea se merita eu de la al doilea volum m.am plictisit si m.am enervat ca.ti poveste un amanunt in nu stiu cate pagini peste 10 devenea plictisitorsadEu iti recomand carti precum "La Medeleni", "Singur pe lume","Heidi, fetita muntilor" acestea sunt carti f.frumoase care chiar merita vazute. Sper ca te.am ajutat iti doresc o seara frumoasahappy

9 răspunsuri:
| lSummerl a răspuns:

Pai depinde daca iti trebuie la scoala le citesti dar daca nu iti trebuie nu merita

| lSummerl a răspuns:

Traiesteti vacanta!♥♥♥

| Steven100 a răspuns (pentru lSummerl):

Dupa cum scrii cred ca tu iti traiesti vacanta tot anul...

| AskAlex a răspuns:

Da, merita. Nu sunt genul care citeste carti romanesti, dar Ciresarii merita fiecare pagina din fiecare volum. Am inceput sa citesc primul volum pentru scoala, si mi-a placut atat de mult incat le-am citit pe toate.

| coMpLeT a răspuns:

Eu am citit decat volumul 2 ca mi-a trebuit la scoala si crede-ma ca la inceput intr-adevar era cam plictisitor dar mai incolo nu imi venea sa mai las cartea jos. Mie mi-a placut foarte mult si as citi si cartile celelalte ca si asa ma plictisesc in vacanta dar nu am de unde.

| Aleeeexandra a răspuns:

Mie mi-au placut mult toate volumele, eu zic ca se merita big grin

| kathy83 a răspuns:

Le-am citit si le-am rascitit si le-as citi iar.

| Ellzişor a răspuns:

Am citit toate volumele, si da merita. In fiecare volum e o alta poveste, o alta aventura. La sfarsitul ultimului volum se termina totul, dar merita. Nu stii niciodata ce nimeresti la bac, si nu numai asta, dar volumele astea sunte celebre printre romani, tine de patriotism sa le fi citit.

| Steven100 a răspuns:

Le-am citit si sunt destul de interesante.5 volume cu 5 intamplari diferite. Daca trebuie sa le citesti pentru scoala e cam mult. Daca vrei sa le citesti pentru a alunga plictiseala sunt bune si nu e nevoie sa le citesti pe toate(desi daca iti place primul volum o sa vrei sa le citesti pe toate).

Întrebări similare