Oare mai dureaza mult pana interzic astia de tot etnozarzavaturile? Ca vad ca fenomenul se extinde ingrijorator de mult.
Nu prea cred in teate lucrurile astea, dar daca tu crezi nu am nimic cu tine.Dar nu stiu sa iti raspund la intrebarile tale.
Incep cu raspunsul la intrebarea 3 nu cred in astea dar nu ii judec pe cei care cred. Pe unii ii ajuta sa creada in ceva... Eu cred ca incea ce vad si pot pipai. Nu cred in dumnezeu nici in hristos nici in vrajitoare. Singura chestiew in care cred sunt spiritele ele chiar pot exista deoarece is destule dovezi ca exista. Si din file raspunsul al intrebarea nr 2 daca ar exista asta probabil ai putea face si un tsunami dar in momentul in care ai toate cunostintele si ai toata rabdarea din lume (file cu samurai )
R la intrebarea 1 : Ia photoshop fa pe langa pers cu o culoare si ii vei vedea aura
Nu ca, niste prieteni de-ai mei zic ca in 2012 vom intra in alta dimensiune (asta poate fi adevarat) si ca ne vom lupta cu oamenii si trebuie sa invat sa fac tsunami culmea