Daca a fost pictata intre ani 1503-1506 nu cred ca a stat mai mult de un an. Poate facea cate o liniuta pe zi.Nu stiu si nu sunt curioasa.De aia exista ora de desen si istorie.Caut in cartea de desen, o sa gasesc eu ceva.
Da. Pentru ca SI noi stim sa citim. Pe Google sau in carti; nu esti singura.
Iti spun dupa ce primesc mai multe raspunsuri!
Dar vezi tu, nu vei primi, nu toata lmea e asa colilaroasa
Tu stii ca pe blogul tau spui porcarii de genul "sper sa va placa de mine asa cum imi place si mie", "eu, de neuitat ", si nickname-ul e "biancafrumusica" in conditiile in care ai sub 12 ani.
Cat despre intrebare e penibila, orice raspuns este pur orientativ pentru ca micile detalii si retusuri ale unei picturi se fac in timp... daca vrei sa te lauzi cu ceva ce ai aflat recent lauda-te singura in oglinda, oricum vad ca-ti place prea mult de tine.
PS : esti urata
Multumesc! Ai fost sincer, dar nu stiu dc te bagi, e o vorba,, Daca nu ai nimic frumos de zis, nu mai zi nimic! Si ce daca vreau sa ma laud! Eu sunt laudaroasa! Asta-i firea me! Dar tu crezi ca daca spui lucrurile pe fate ranesti pe cineva? Sincera sa fiu, cand ti-am citit raspunsul am ras! Da, sunt alintata, laudaroasa, razgaiata si mai multe, recunosc, imi place sa-mi fac poze, sa ma privesc, sa ma corectez eu pe mine, dar daca te gasesti tu sa-mi spui ceva ce stiu deja, mai bine canta la alta masa! Multumesc oricum de complimente! Ciao!
Daca toti ne-am uita doar in curtea noastra lumea nu ar mai exista.
gandirea asta pur comunista fiecare pentru el vad ca se transmite si copiilor.n-ai tu de unde stii.
societatea romaneasca merge prost tocmai fiindca nimeni nu spune cuiva "uite frate, gresesti, gandeste-te daca faci bine sau nu"...
however.
Bine,am intele, multumesc pentru lecti de viata! Of, eu nu vreau sa ma mai cert cu nimeni! Deci, please, inceteaza tu si incetez si eu! Oricum, u esti adult, nu mai poti intelege mentalitatea unui copil! Din acesta conversatie, am observat ca te-ai pus la mintea unei fetite de 12 ani! Ok, mersi pentru ca mi-ai deschis ochii! Pa-pa!
Buna,Leonardo da Vinci a stat 12 ani de zile pentru a picta buzele Mona Lisei.
aNnOnNyyMoUs întreabă: