anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Volumul 4 de Irina Binder va apărea? Daca da, aveți idee când?
Ce părere ai avut de cele 3 volume? Vreau multe pareri, indiferent ca sunt rele sau bune.
Nu stiu dacă merita sau nu sa le iau.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Niste carti de duzina. As zice si ieftine dar la pretul ala avand in vedere contintul nu sunt ieftine deloc.
Pe scurt, o mare pierdere de timp. Mai bine citesti niste carti de la cineva care are un talent si chiar iti transmite ceva prin cartile alea decat sa citesti povestiri tip wattpad pe care ce sa vezi, mai dai si bani.

| anamariarot a răspuns:

Nici mie nu mi-au plăcut. Chiar jignesc termenul de „carte" numindu-le așa. Dacă îți plac romanele de dragoste, orientează-te spre scrierile lui Mihail Drumeș(Scrisoare de dragoste, Invitație la vals), Mircea Eliade(Nuntă în cer, Maitreyi), Dama cu camelii(preferata mea din toate timpurile) etc, dar nu o vomă de asta intelectuală.
„Cărțile" astea au câștigat mulți fani printre femeile care în afară de Sandra Brown n-au mai citit altceva. Bineînțeles că de pe pagina ei de Facebook sunt șterse recenziile negative, dar dacă intri pe goodreads, o să vezi că 98% nu sunt deloc pozitive, găsești opinii bine argumentate. Nu-ți pierde timpul cu „Fluturi".

| anonim_4396 explică (pentru anamariarot):

Nu cred ca putea cineva sa descrie mai bine mizeriile alea.

| anamariarot a răspuns (pentru anonim_4396):

Oh, ce am zis eu e fix pix pe lângă recenziile de pe goodreads care-s super explicite laughing

| anonim_4396 explică (pentru anamariarot):

Mai grav e ca multe persoane considera alea 'carti' de dragoste extraordinar de valoroase, iar pe Eliade, pe George Calinescu (daca-i recomanzi cuiva care a citit Irina Binder Cartea Nuntii rade de tine) sau pe Garabet Ibraileanu ii considera plictisitori.

Răspuns utilizator avertizat