Ce zici de o femeie in alb care iese triumfatoare ca un gen de spirit dintr-un nor de "razboi" ( multe cladiri prabusite, fum, arme, sarma ghimpata), cu mainile incordate, in pozitie de T, cu ochii dati peste cap, privind totusi spre cer? Sau e prea complicat. Depinde, daca nu e buna tema asta, atunci sa fie o fetita imbracata tot asa, in alb, deoarece pacea presupune alb si o poti metamorfoza dupa cum iti vine tie, care sa priveasca dupa un zid unde se petrece un razboi. SAU. cel mai idiot, dar totusi, dragut, sa scrii "pace" in foarte multe limbi, cu foarte multe fonturi diferite, mai mari, mai mici, pe verticala, oblic, orizontal. Sper ca e bine ce zic.
Un desen abstract si culori deschise, multe forme curbe sau un fond in totalitate negru si in colt o pisica alba sau o figura a unei fete...crede-ma si eu am incercat si chiar merge
sper ca te-am ajutat
Hitler şi un evreu, amândoi copii, jucându-se împreună cu cubuleţele... ok, bad idea, forget it.
Ca sa fi originala trebuie sa-ti vina ideiile din inima:X...altfel nu are niciun farmec desenul chiar dakca este reusit.Adauga in desen niste elemente specifice(pamant tinut de 2 copii de diferite rase, soare, stele etc)Bafta la desenat!