| AnaaSb a întrebat:

Vreau raspunsurile voastre sincere la o intrebare simpla : Ce parere aveti despere pictura?
-nu vreau definitia picturii
-raspundeti sincer
-va dau funda
-vreau sa imi spuneti care este tehnica voastra preferata
-decat sa aruncati cuvinte urate mai bine nu mai raspundeti
-va dau funda
-celorlalte raspunsuri le dau vot ( in functie de cat de bun este raspunsul )
-va dau funda
- nu dau funda la raspunsuri de genul : Imi place pictura, funda?; Pictura e frumoasa. Da-mi si mie funda. ( astea nu sunt decat niste replici aruncate in aer, cu speranta ca vor primi funda)
Ms...

Răspuns Câştigător
| coxx a răspuns:

Pai. mie imi place foarte multi pictura, cand sunt suparata pictez si intru intr-o stare de fericire laughing... pri pictura poti exprima ceea ce tu simti, fara cuvinte, eu pictez mai mult in ulei, pe sticla, pe panza si chiar si pe lemn. mai fac si sabloane, deci eu zic atunci cand esti stresata sau ai ceva si vrei sa te relaxezi, pictura este ideala. continua ca vei ajunge departe cu picturawinking
funda?

3 răspunsuri:
| adriana543768654567895334 a răspuns:

Pictura este modul de a ne arata imaginatia. Nu prea imi place desenul in general dar cand am nevoie de a ma linistii pictez, pentru ca prin pictura poti sa iti descoperi latura artistica si poti sa te calmezi.
PaPa PuP

| Ellys_9495 a răspuns:

Pentru mine este un mod in care ma pot relaxa, imi pot imagina ceva ce numai pe hartie il pot explica... O lume de vis!

| Viviannnnnna a răspuns:

Hei...
pictura nu are vreo tehnica love struck
pictezi ce simti...ce gandesti...depinde de imaginatie smug
eu de exemplu stau pe un desen 2 zile laughing
asta pentru ca desenez incet, frumos...batting eyelashes
@coco:nu vei ajunge departe.ce vei face cu pictura?
nu cred ca ajungi in prim-ministru cu asta straight face.
pictura/desenu/coloratul este un hobby thinking

please funda...batting eyelashes
te rog dulce ca o savarina puppy dog eyes!