| AmandytaErhan a întrebat:

Vreau sa devin colectioner(a) dar nu prea stiu ce as putea colectionara in afara de bumbii plicticosi pe care am inceput sai colectionez?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Poti sa colectionezi si carti. Cu conditia sa le si citesti. E foarte util, mai ales ca, din cate vad, ai mari lacune de exprimare si ortografie.

9 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Timbre, bancnote, monede, telefoane, pixuri, mostre de rejectii animale, mostre de urina animala, insecte, serpi, fire de par de la cat mai multi oameni etc.

| mami a răspuns:

Roci

| whatevernvm a răspuns:

Mai de mult colection sarvetele si era interesanta curiozitatea mea de a cauta mai multe tipuri... aveam aproape 900de tipuri diferite...este frumos si iti propus sa incercihappy

| AdelinaC a răspuns:

Eu de ex colectionez frunze

| Deea a răspuns:

Timbre, servetele

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Păi ce te pasionează? Totul depinde de tine, poți colecționa multe. Uite câteva exemple: Pene, flori, scoici, timbre, șervețele, pietre(Eu am colecție de pietre de la munte ori din peșteri și multe dintre ele sunt prețioase, este o pasiune interesantă pentru mine)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Poti colectiona vederi, timbre sau bani vechi.Sunt multe posibilitati.
O seara frumoasa!

Ruxandra

| xl0llip0px a răspuns:

Poti colectiona: hartii de bomboane, betosiare de acadele, pietricele, scoici, fundite, fire de ata colorate, jucarii din kinder tongue capace de pixuri, margele de diferite dimensiuni si culori...si multe altele. poti sa inventezi si tu daca iti folosesti imaginatia =)

| theodora_4966 a răspuns:

Ai putea sa faci de baietilaughing) glm poti sa faci de haine, fulare stikere etc