anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa scriu o poveste... sa fie si romantic si horror sa aiba toate temele... titlul l-am pus "Dans sub clar de luna" dar nu stiu cum sa fie continutul. Dau vot pentru ideile bunekiss

Răspuns Câştigător
| Ştrumf_3960 a răspuns:

Pai ar fi ceva de genul: doi tineri [fata si baiat] se intalnesc in fiecare noapte, sub razele lunii, purtati de o euforie inefabila, incep sa danseze, fara ca sa-si spuna macar vreo vorba [ ei nu isi stiu numele si nici nu se stiu decat de vreo 2 zile de cand s-au vazut din intamplare...intr0un loc... zici tu care] si ei continua sa se intalneasca parca vrajiti de astrul noptii, pana cand unul dintre ei [alegi tu care] incepe sa se intereseze ce patenerul sau de dans la miezul noptii. Si de aici cred ca te descurci tu. Sper ca te-am ajutat. Funda? Zici si ca intr-o noapte unul din ei nu a mai sosit, iar celalalt incepe sa se ingrijoreze si sa plece in cautarea lui. Nu ar fi in zilele noastre, deci intr-un trecut nedefinit [timpul actiunii]. Multa inspiratie iti doresc!

4 răspunsuri:
| smileKiller a răspuns:

Scrie ca el era vampir, si o musca si o transforma intr-o vampiritza si mai vezi tu happy si se indragostesc.

| 30stm a răspuns:

Pai poate sa fie vorba de un barbat care dansa impreuna cu cele mai frumoase fete pe malul unui lac blestemat atunci cand luna era plina si le omora luandu-le inima din pieptthinking(care se scufundau in lacul blestemat) asta pana cand si-a intalnit adevarata iubire.Atunci el a decis sa se sacrifice pentru.big grin sper ca te-am ajutat. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

`=Bun raspuns, Youlie!laughing
`=Idei...
`=El si ea, desigur.
=parte romantica:se indragostesc
`=horror:se intampla ceva cu el.e atacat intr-o padure...si in delirul lui de dinaintea mortii isi imagineaza dansul de sub clar de luna
`=fata il astepta acolo si el a venit.dar de fapt era fantoma lui.

| Iabadabahu a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa incepi cu doi adolescentii ce se cunosc in liceu ea sa fie nou venita. Sa se indragosteasca, iar la sfrsit sa danseze la bal sub clar de luna, iar apoi sa se arunc in mare si ineaca si mor impreuna. happy n-a fost asa rau. un final cam tragic :d