| den_4336 a întrebat:

Vreau sa va intreb ca sa dau la facultatea de politie ce imi trebuie.Stiu ca imi trebuie conditie fizica.Cati kilometri trebuie sa fug in cate minute si ce mai trebuie sa fac? Din ce dau examen si cat este de greu.Va rog sa imi spuneti tot ce stiti si sa nu va sgarciti in cuvinte.Chear daca nu sunt aproape de facultate ma gandesc la viitorul meu si vreau sa incep de acum sa ma pregatesc in ceea ce priveste sportul.Multumesc anticipat! Fundita!

3 răspunsuri:
| cîrne a răspuns:

Nu trebuie sa-ti faci griji de pe acum cu sportul. daca ai o constitutie atletica si esti sanatos iti va fi suficient sa te antrenezi ultimele 2-3 luni inainte de probe.
pentru examenul scris trebuie sa-ti faci tu griji. testele sunt destul de dificile, reclama cunostinte aprofundate de gramatica a lb romane, istorie si gramatica lb straina.
problema este ca materiile acestea nu-ti sunt predate in timpul liceului, deci trebuie sa te pregatesti tu singur, iar, eventual, daca au parintii tai bani sa te sustina, poti face meditatii.in fine, mai intereseaza-te.ai timp
daca mai vrei alte inf, ma poti contacta pe privat
site academiei este www.academiadepolitie.ro

| kolcov a răspuns:

Deci in primul rand se numeste Academia de politie, nu trebuie sa ai neaparat conditie fizica trebuie sa treci peste probe cu brio. nu sunt probe foarte grele happy. o sa dai niste examene cu niste intrebari probabil.