Nu spui genul preferat, sunt mii de carti interesante, din toate genurile. Da o cautare cu genul preferat si precis gasesti, cel putin, cateva zeci. Numai bine!
Acum depinde si ce gen de carti iti plac depinde cateva carti care mi.au placut mult au fust : twilight, tobe fete si placinta periculoasa, 10 negrii mititei, coliba unchiului tom, gossip girl, vraciul, vraciul dr. Wilczur sunt multe.nici nu m.ai imi aduc aduc aminte, dar tin minte cartea care m. a determinat sa citesc acum f.mult a fost placinta periculoasa si dupa twilight... iar in general cartiile de Agatha Christie sunt preferatele mele .acum citesc enigma otiliei care uite.chiar daca auzi ca e scrisa de g.calinescu e foarte tare, cel putin si povestea si tot chiar imi place mult . citeste ce iti pica in mana, nu conteaza orice, o sa vezi ca pana la urma o sa iti placa sa citesti orice! Sper ca ti.am fost putin de folos :*.
Mie mi-a placut din colectia Chic - scriitoarea Sophie Kinsella, cu romanele Ma dau in vant dupa cumparaturi, Supermenajera. MAi sunt si altele.
@ioana1704: si eu le-am citit si le ador Acum citesc celebutantele din colectia cocktail
Multe din cartile de jos sunt unice in felul lor, absolut superbe. important e sa nu ramai doar la acest stadiu de aflare a catorva denumiri ale unor carti interesante ci sa le citesti sunt foarte interesante toate.
p. s cred ca ai o parere gresita despre mircea eliade are carti foarte frumoase: d-soara cristina, roman de dragoste- mayitrey, nopti de sanziene etc. oricum gusturile nu se discuta fiecare om are preferintele sale.