Poti sa scrii o autobiografie.scrie despre viata, despre vise, despre obisnuit, despre iubire, despre dezamagire, despre orice si totusi despre tot.
Poti sa vorbesti despre tine, sa relatezi niste lucruri despre tine.
Intamplari, prieteni, familie.
Succes
O zi buna
Anileda
Intereseaza-te si apoi scrie despre:dezvoltarea umana, e interesant.va saluta petru.
Eu zic sa scrii o carte jurnal cu evenimente din viata ta pe care consideri tu ca merita sa ramana in timp. poate peste sute de ani cineva va gasi caietele si le va citi si isi vor aduce aminte de tine.
succes! :*
1. Cand te apuci sa scrii o carte, ideea iti nazare dupa un eveniment.
Hai sa te ajut
Subiecte pe care le poti citi peste cativa ani cu mare interes
1. Scrie despre prietenii tai, parerile tale
2. Scrie despre parintii tai.
3. Scrie despre gandurile care iti dau prin minte, despre ideile care le ai in cap.
Pai de ce nu scrii o carte despre viata ta? sa fie o carte autobiografica...sau despre viata altcuiva apropiat. mie mi-ar place sa scriu o carte de genul asta
De toate vreti voi! Vezi-ti draga de treaba si lasa-i pe cei facuti pentru asa ceva s-o faca. Cum adica vrei sa scrii dar n-ai idei? Daca n-ai idei, inseamna ca NU TREBUIE sa scrii nimic.
Pai... de obicei iti vin idei pentru carti dupa ce citesti o alta carte, te uiti la un film, sau dupa ce se intampla ceva in viata ta
o poveste de dragoste... fascinanta . ceva de neimaginat. folosesteti imaginatia xD
:*
Eventual sa ti-o dea cineva gata scrisa si tu sa-ti treci decat numele nu?
mai ganditi frate si singuri
Ai putea scrie despre viata ta.ca un jurnal...sau despre calatorii, despre relatiile cu prietenii, peripetii, vise, de ce nu?
poti scrie despre multe subiecte... te poti inspira din viata ta de zi cu zi, deoarcece, nu stii niciodata ce o sa se intample.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Viata ta, persoane dragi, intamplari, persoane pe care le urasti; D
sper ca am ajutat. funda?