Baga-mi-as, stiam eu ca nu trebuie sa scriu si ultima propozitie. Daca ma opream dupa prima, sigur ma credeai pe cuvant si imi dadeai fundita.
@ Aurora
Vad ca esti incapabila sa imi dai o replica atunci cand raspund la intrebarile tale, cu toata seriozitatea. Ce te face sa crezi ca acum e momentul sa faci asta?
Eu una nu am auzit de ea, dar daca afli de unde poti face rost sa-mi spui si mie pls
O si HepHap mai taca-ti fleanca k esti cam nesuferit.
Aurora
Oh sory trebuie sa ma uit unde mi-ai raspuns la intrebari, nu-mi aduc aminte :-p
Toata chestia e ca aceasta carte se lasa mostenire din cate am inteles, adica femeile batrane de pe la tara care se ocupau cu chestii de genu' o aveau si ele o lasa mostenire
eu m-am interesat si azi de ea si mi-a zis tata [ nici nu stiam ca auzise de ea] ca iti afla doar pe baza date de nastere si nu toti au acces la ea, este ceva cam secret
o colega mi-a zis ca o vecina are o astfel de carte dar nu stie cum se numeste doar ca ei i-a zis de bunicul ei ca o sa aiba un accident[a avut] si o sa scape si ma rog a fost adevarat ce a zis
credeam ca aveti idee si ati auzit despre ea
Stati linistiti ca nu vreau sa aflu data mortii mele sau chestii de genu' insa eram curioasa sa vad doar daca a mai auzit cineva despre ea
Sunt magician mai bine spus ilusionist si am auzit de existenta unei astfel de carti... dar nu cred ca este adevarat avand in vedere multitudinea de secrete pe care le detin
Daca gasesti cartea sa-mi spui si mie cand mor!
@alessyca nu te supara da cati ani ai, de curiozitate...
Nu pot trimite mersi. private:
@alessyca eram cu gandul in alt parte, nici eu nu stiu:
A-mi cer scuze...
Sa sti ca nu am auzit nimic de o asemenea carte. In schimb am auzit de o putere infinit mai mare, Iubirea, care este Dumnezeu. Nici o putere nu este mai mare ca Dumnezeu cel ce este Iubire. Hristos Dumnezeu a murit si a inviat, ca tot cel ce crede in el si traduce in fapt porunca iubirii Lui, sa nu piara, ci sa fie viu. Iar, daca ascultand de Dumnezeu, dobandim viata vesnica si iubirea Sa cea nemarginita, ce ne mai trebuie sa stim data mortii noastre trupesti.