Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! De curand am observat ca mașina imi pierde antigel, destul de mult. Urme nu se văd pe nicăieri, nu picura sub ea, in ulei nu am observat sa il bage( pe capacul de la ulei nu e spuma nu nimic,...? (mai mult)
Pentru a da a 2 a oara traseul, sunt obligat sa platesc 6 ore pentru a da a 2 a oara traseul?
Salut. Ce tester auto pentru mașina sa cumpăr sa pot face o diagnoza sa vad parametri motorului injectoare? Autocom e ok? Un link va rog. Vreau sa-l conectez la laptop.
RCA Tricicleta electrică Unde se face?
Am dat tilt la rotile de la masina acum mi- e frica sa nu cedeze cand pica de pe o rampa (mi- am dat tot tezaurul boieresc pe masina asta sport mai veche decat 60% din utilizatorii TPU si tot mai desteapta...? (mai mult)
Buna TPU, dau funda daca raspundeti. Este bun seat LEON? Sau ma lasa sau e greu sa gasesc piese etc?
Am setat din VCDS la un Passat B6 ca DRL luminile de ceata la inetensitate 50%, exista vreo modalitate sa ramana aprinse la 50% si cand selectez pozitiile?
Salut, de maine incep orele de legislatie dar nu mi s- a precizat nimic in legatura cu ce ar trebui sa am la mine. Banuiesc ca un caiet si un pix dar ar mai fi altceva? Nu vreau sa ma trezesc acolo fara...? (mai mult)
Am atins pe cineva fara sa vreau pe trecerea de pietoni foarte usor, nu a picat, nu s-a lovit deloc doar s-a atins de capota si dupa a plecat, pot avea probleme?
Salut, as vrea sa achiziționez aceasta trotineta:https://www.emag.ro/trotineta- electrica- kugoo- g2- pro- viteza- maxima- 50km- h- autonomie- maxima- 50km- motor- 800w- acumulator- 48v- 13ah- roti- 10-...? (mai mult)
Salutare TPU! Recent mi- am luat o masina si am facut contractul de vanzare cumparare si am scos- o din evidenta fiscala de pe fostul proprietar, proprietarul fiind un prieten am uitat sa scot cartea ...? (mai mult)
Buna ziua, mi- a fost retinut certificatul de inmatriculare in Austria pentru ca nu am înscris- o pe numele meu in termen de 90 de zile si am venit cu ea in tara si nu mai am itp pe masina si nu o pot...? (mai mult)
Salut, are cineva un grup de whatsapp pentru șoferii din Brasov? Pentru radere si tot, multumesc frumos
Cum activez rabatarea oglinzilor exterioare la un vw tiguan din 2015?
Salut! Am un scuter de 49 cc și am fost la primărie sa îl înregistrez. Mi l- a luat în evidență, dar nu mi- a eliberat numărul galben, pe motiv ca nu au numere acum, că au dat comanda, dar...? (mai mult)
Am un Passat B6 2010 si am un set de led- uri fara anulator eroare. Problema este ca nici macar nu primesc curent, nu se aprond, pur si simplu apare eroarea de bec ars in bord. Exista vreo solutie sa...? (mai mult)
Bună ziua. Sunt in Suedia si am o masina cumpărată de la reprezentanta Ford la care mai am de plătit rate pana la anul în iunie. Întrebarea mea este pot sa o înscriu în România și sa plătesc...? (mai mult)
Salut TPU. Am o întrebare. Ce părere aveți despre Hyundai Sonata an 2006 motor 2.0 CRDI 140 CP. Urmează sa o achiziționez. Mulțumesc. Dau fundă.
Salut. Am avut un accident cu bicicleta si roata din fata s- a strambat. Este pe 28 (asa scrie pe anvelopa) cred ca e ok. Intrebare e urmatoarea. Este ok orice roata pe 28 daca cumpar? Adica se va potrivi...? (mai mult)
Salutare, stie cineva care este diferenta dintre sigurantele auto mini si cele plate? Multumesc
Am un same Atlanta 45 și aș vrea sa ii adaptez un sistem hidraulic la monobloc, se poate ca am toate piesele doar nu am presiune la ulei din monobloc
Cum pot sa pun o priza hidraulica pe un same atlanta v4 45 HP?
De ce nu vor femeile sa invete sa conduca respectand legislatia? Am vazut femei cu permis si nici indicatoarele nu le cunosteau
Salut. Am și eu o întrebare. Care merită ca mașină de început: Mazda Miata MX- 5 NA din 1992- 1993( nu contează de cât îi motorul 1.6 sau 1.8) sau Honda Crx Del Sol din 1995 (125 cp). Mă gândeam...? (mai mult)
Salutare! Am un BMW 118d cu cauciucuri pe fata 205/50/R17 si pe spate 225/45/R17. Dimensiunile se regasesc in CIV. Pe partea dreapta spate are aceeasi dimensiune ca pe stanga(225/45/R17), doar ca e o ...? (mai mult)
Salut,unde pot găsi piese:cilindru,segmenți,ambielaj,ambreiaj,piston și toate piesele de la motocrossuri:Honda crf/cr,suzuki rmz/rm, Yamada yzf și kawasaki kx?
Salut! Mi-am montat pe masina statie CB, totul functional la ea. As vrea cateva sfaturi despre cum sa o folosesc in trafic si dupa ce sa ma ghidez ca sa nu fie inutila :))
Buna buna ziua, am cumpărat un Eleron lip universal portbagaj de pe OLX. Cum fac să îl lipesc? Are banda dublu adezivă dar daca se dezlipește la prima spălare? Prima data șterg cu șervețele umede...? (mai mult)
Salut.Vreau sa achiziționez Un Peugeot 1.6 HDI 90CP.Stie cineva niște detalii despre aceasta mașina? Merita sau nu? Dau fundă. Mersi
Salut,merita sa pun blow off pe o masina diesel?
Salut! Doresc sa- mi cumpar o masina range rover evoque ( 15- 20k ), an 2015- 2016. Imi puteti da o parere despre cat de fiabila este masina, cat de des se strica? Iar daca ati avut mecanici prin tara...? (mai mult)
Salut TPU, am o remorca pe care vreau sa pun lumini pentru RAR, pot sa pun pozitii dupa masini, sau trebuie neaparat de remorca speciale?
Cum pot sa scot limitatorul de viteza la un scuter electric Harley city Coco? Are un motor de 1500W și este limitat la 25km/h, nu știu ce fire trebuie sa scot, va rog cine știe adevărat sa îmi lase...? (mai mult)
Salut! Vreau sa achiziționez o mașină, puteți sa veniți cu niște idei? Specificațiile ar fi următoarele: An minim 2011, Preț de preferat pana în 5000€, MAXIM 6000, mltorul sa nu fie mai...? (mai mult)
Salutare,îmi poate spune cineva dacă mi-aș putea găsi un post de muncă ca șofer la 18 ani, am aproape un an de experienta?
Salut! Cei care faceți bolt cu iPhone. La iPhone nu apare acea insigna pe ecran arunci când sunteți conectați și boltul este in fundal? Când aveam android rămânea mereu o mică insigna pe ecran...? (mai mult)
Salut, am un astra h 1.7 cdti 2005. M- ar interesa sa pun niste jante mai mari avand pe R16. Am inteles, auzit ca marimea maxima este de 18 nu stiu daca asa e, initial as dori sa le si omologhez daca...? (mai mult)
Bună TPU! Am si eu o problemă cu trotineta electrică. Îmi arata eroare 18 si nu știu cum sa o rezolv. Știu ca e problemă cu senzorul motorului dar nu stiu cum trebuie reparat. Controllerul lui e...? (mai mult)
Ce mașina îmi recomandați pana in 4000€, motorul pana in 1.8 și 120cp? (Prima mea masina)
Salut, am un honda nsr 125r R 2t, iar eu i-am comandat un ulei special, igol 2t și este sintetic, dar este de culoare albastra, este vreo problema?
Salut tuturor, Am un golf 7 1.4 TSI 122ps benzinar din 2014, cutie automata DSG 140. 000km. Am fost la mai mulți mecanici si toți îmi spun sa stau linistit chiar și la reprezentanta VW. ...? (mai mult)
Va salut. Am avut un accident soldat cu victime, cica. Inca nu a venit solutionarea de la parchet insa astept de ceva luni. Intrebarea este in felul urmator: Fosta mea masina, cea avariata, o pot vinde,...? (mai mult)
Passat B6 2007 2.0 TDI 140cp?
Am astazi sala, dar sincer nu ma simt pregatit, ma pot reprograma?
Am un BMW e 60 dar îmi apar bule de ulei in vasul de expansiune, ce trebuie sa fac?
Salutare. Am o mică problema la un golf 5, am observat ca de la un timp nu îmi mai apare semnalizare in bord, mașina semnalizează atat și sunetul s- a păstrat dar martorul de semnalizare nu se...? (mai mult)
Salut! Recent am cumpăr un Passat Cc din 2010 si am 2 probleme la el, nelamuriri mai bine zis: 1.Cand vreau sa conectez telefonul la Bluetooth imi scrie "Mobile not compatible" (Redmi Note 10 Pro telefonul) ...? (mai mult)
Salut, voiam sa îmi iau un passat b6 dar am auzit ca sunt făcute nasol, mi-as lua B5.5 dar vreau sa știu dacă e ok cu cutie automata?
Salutare. Am un Opel astra H TwinTop si nu il pot decapota. Am controlat toate firele din fata pana in spate, au fost doar cele de la portbagaj ciupite, le- am reparat dar tot nu am scăpat de ...? (mai mult)
Salutare. Am un golf 4 1.6 16v recent a început sa se auda un bocanit la roata din dreapta la viraje.am fost la service mi- au schimbat capul de planetara, insa zgomotul nu a dispărut, stie cineva care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a