Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Ieri 2 martie la ora 16:00 am avut un incident cu masina, un nene a intrat in mine, acel nene nu a vrut sa imi dea asigurarea si nici sa chemam politia. A spus sa ne vedem a doua zi (3 martie)...? (mai mult)
Buna ziua, Am susținut sala pe 17 Februarie și am picat :) In ce data exact pot sa ma duc sa susțin din nou sala? :) Mulțumesc
Dodge Durango 6.4L V8 SRT e considerat autoutilitara? Cat e asigurarea si la ce suma te duce intretinerea anuala?
Salut! Am nevoie de o recomandare de o marcă de ulei pentru cutia de viteze la un golf 4 1.9 tdi atd manual. Și ce cantitate trebuie! Mulțumesc!
Bună ziua! Știe cineva dacă programul rabla de la "Dacia", primește si autoutilitare?! As avea nevoie de câteva detalii dacă le știe cineva! Mulțumesc!
Hei, puteti sa imi recomandati ceva modele de masini pana in 4000 de euro?
La cati cai putere poti duce un logan din 2009?
Am picat traseul prima data si acum cateva zile m-am reprogramat. Astazi am aflat ca nu ma pot prezenta in acea zi. Pot sa schimb data traseului daca m-am razgandit?
Bună ziua tuturor! 1.370 km în cât timp parcurg cu mașina? Un Volskwagen Bora sau un Golf 4 ar putea rezista atâția kilometri?
Salut! Cam cât de mult influențează mersul mașinii jantele de aliaj fata de cele de tabla? Aici ma refer la diferenta de greutate în special
Salut. Eu sunt din Iasi dar lucrez in Bucuresti, unde stau si in chirie. Daca cumpar o masina din Bucuresti, pot face procedura de transcriere aici sau trebuie sa ma duc in Iasi?
Salut, o sa stau o zi in Bucuresti pentru a rezolva niste probleme, insa cum parchez masina, cat este taxa de parcare o pentru o zi si unde o platesc? https://cmpb.ro/files/19/Site_Tarifele%20de%20parcare%20in%20Capitala.pdf ...? (mai mult)
Salutare. Nu stiu cati dintre voi v- ati mai intalnit cu problema asta, dar eu unul nu. Masina luata de noua audi a3 8p 2012 (2. 0tdi). De cand am luat masina nu am avut nicio problema, pana cum cand...? (mai mult)
Buna seara! Nu de mult am întâmpinat o problema destul majora cred ca eu masina. Recent am achiziționat un ww Passat B6 2008 2.0. TDI cod motor bmp cu un singur ax. Astăzi când am plecat la un drum...? (mai mult)
Salut,am un peugeot 40, 1. 6hdi, 2006, afișajul din bordul central merge perfect, îmi arata tot...mai puțin setările pentru climă...trebuie sa stau sa ghicesc temperatura. Aveți vreo idee?
Decât ori ai voie să dai școala de șoferi?
Buna, Am nevoie de permis de conducere ca sa conduc o masina Tesla?
Salut, ce acte trebuie pentru RAR pentru un scuter de 49 cm3?
Ce sunt anexele la un motor?
Salut! Ce sunt plăcuțele acestea de metal pe interiorul jantei? https://imageupload.io/i/y3Fqh5KzNh
Doar pentru baietii (sau fetele) cu diesel! :)) Ce acumulator auto folositi sau recomandati? Din experiente proprii, nu basme.
Buna ziua! Am modelul Renault Talisman 2016, 1.5 TDI 110 cai, model soft 2.2.15.703 As dori sa fac un update mai sus ca sa pot folosi carplay din modul de dezvoltator. Am verificat pe site ul celor...? (mai mult)
Salut. Doar ce am luat permisul iar parintii imi pun un buget de 3000€ pentru a- mi alege prima masina. Masinile BMW (cu toate ca au apelativul "tigăi") arata superb (parerea mea strict personala) ...? (mai mult)
Salut! Am pus in audi 1.9 awf 250 ml de ulei de ford sa completez eram la drum si nu aveam altul. Ce ziceti este problma?
Bună seara. Acum 4 ani am făcut școala de soferi pe o mașină diesel, însă instructorul a fost delasator si nu prea am înțeles nimic de la el, așadar mi- a expirat dosarul. In prezent am găsit...? (mai mult)
Vă salut, Mâine urmează să fac o achiziție dar nu sunt lămurit cu niste lucruri. Este vorba de o masina. Cu numere de Germania care nu sunt provizorii. Adica țol din alea. Eu nu am mai ...? (mai mult)
Am o trotineta xiaomi mi pro 2 si vreau sa- i pun anvelope tubeless de 9, 5 inch (de 9, 5 si nu de 10 ca sa nu mai trebuiasca sa- i modific aparatoarele de noroi) si vreau sa stiu daca acestea vor...? (mai mult)
Va salut, o sa intru direct in subiect. In talonul masinii (bmw e91 - 2009 lci) scrie la sectiunea de mentiuni (jante) cu diferite marimi, cum ar fi - anv - opt. fata - 225/40r18 8jx18, spate ...? (mai mult)
Salut, TPU! Cat de periculoase considerati ca sunt motocicletele strict pentru oras (exceptand DN- urile, autostrazile etc.), la viteze regulamentare? Stiu ca se spune despre motociclete ca sunt extrem...? (mai mult)
Buna seara TPU! Stiti cat m-ar costa inmatricularea unei masini din Bulgaria pe Romania?
Salut TPU, am o mica mare problema care ma sâcâie la un Opel Astra H 1.7 cdti 101cp Am o vibrație care se intensifica pe măsură ce accelerez puternic pe la 1800 și dispare pe la 1950. Ce as ...? (mai mult)
Salut, TPU! Stiti cumva daca ATV-urile de la Yamaha destinate sporturilor (YFM700R, YFZ450R) pot fi inmatriculate? Daca da, ce categorie este necesara pentru a il conduce pe drumurile publice?
Salut. La un Audi a4 1.9 tdi de 101 cai, ce fel de turbina ar trebui sa ii pun pentru un plus de putere? Se potriveste alta turbina la fel ca cea originala sau trebuiesc făcute modificări? Sau as putea...? (mai mult)
Salut, am un atv 300 cand ii dau mai tare ma pune in cap. Pe toba pocneste de rupe, am schimbat bujia si tot asa. Compresia e 6 bar segmenti si cilindru sunt bune.
Salut! Am un case 5130 powershift si de la un timp am o problema la el nu mai merge in spate, am schimbat toate RLU- rile din bord dar nimic va rog frumos sa ma ajutati ce piesa ar trebui sa inlocuiesc,...? (mai mult)
Bună ziua! Am un Golf 5 plus motorizare 1.9 tdi cu 235.000 km iar cand accelerez pe loc pe la 3 mii ture scoate fum negru, e normal?
Buna! In vederea examenului teoretic (auto), cate variante de chestionare sunt in total care pot pica la sala? Sau pur si simplu se genereaza pe moment?
Salut! Am cumpărat niște jante. La una dintre ele se află o bucată de cauciuc pe suprafața de rulare. Cred că a fost pană și a făcut- o cu vreun chit. Oare mai mă ține dacă merg cu ea...? (mai mult)
Salut! Am achizitionat recent un audi a4 b6 awf 1.9 tdi. De 2 zile a inceput intre greu in a 1 a si a 2 a. Dar cu motorul oprit intra bine. Si am mai observat o scurgere de ulei pe langa turbo. Dar...? (mai mult)
Salutare! Stiti vreun site unde as putea vedea consumul camioanelor? Am cautat pe o gramada de site-uri ale producatorilor si nu numai, dar nu am gasit nimic legat de asta. Va multumesc!
Salut! Cat dureaza eliberarea unui fiscal perioada asta? Am cumparat recent o masina si doar pe 29 martie era loc liber pentru programare. Este adevatat?
Buna ziua! Urmeaza sa achizitionez o Kia sorento (cutie automata) din 2006 motor 2.5 Daca sunt proprietari pe aici care imi pot impartasi parerile lor despre aceasta masina? Multumesc
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un contract comod pentru locul de parcare. Va rog dau funda
Buna ziua! Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. De curand am cumparat o masina de teren de la cineva (o persoana care nu era proprietar in acte (de ex Ion). Ca sa inscriu masina, am mers...? (mai mult)
Am și eu o problema la atv ul meu, este un gs Moon de 180 cc, este semi- automat, iar când bag treapta 1 face o gălăgie ciudata(si nu se misca) iar merge puțin și iar face gălăgie și tot așa,...? (mai mult)
Salutare, am observat la al meu passat(b5.5 2005) ca după ce îmi deblochez mașina din telecomada se închide la loc foarte rapid dacă nu deschis o ușă. Înainte stătea deschisa oricât o lăsai....? (mai mult)
Bună. Aș dori sa știu dacă merită achiziționarea unui Vw Touareg din 2011 cu 300. 000km. Ar fi prima mea mașina și arată destul de bine, prețul se învârte in jurul la 3000 și ceva de €. ...? (mai mult)
Este posibil sa ma inscriu online pentru traseu? Daca nu unde ar trebui sa ma duc sa ma programez?
Salut, vreau sa cumpar si eu o masina de pe autovit si vreau sa-mi spuneti daca ati cumparat si sunt bune? Daca dupa ce le-ati achizitionat ati avut probleme mari cu ele, cum sunt? Sunt ok masinile?
Este scump sa iti bagi masina in service in Italia? Vreau sa imi pun o suspensie sport pe masina si as vrea sa stiu ce preturi au de manopera.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?