Salut.Am si eu o intrebare si anume:Pot pune baterii cu autonomie mai mare la masinile electrige gen Tesla, Golf etc? Practic Tesla Model S Plaid Tri Motor Tracṭiune integralӑ are autonomie maxima ...? (mai mult)
Cat consuma un Chevrolet Laceti (poate nu am scris corect) cu motor de 2000 diesel? M-ar interesa la suta de km, mulțumesc anticipat
Salut.Am si eu o intrebare si anume:As dori sa trec aceasta masina https://www.mobile.de/ro/Automobil/Volkswagen- Tiguan- Join- Start- Stopp- Kamera/vhc:car/pg:vipcar/332764219.html pe benzina.Se poate...? (mai mult)
Salut,dacă masina a fost declarata dauna totală economica, primesc banii, o repar și circul cu ea și din nefericire întra altcineva în mine, mai pot primi bani de la asigurător?
Dacă am cumpărat o mașina cu bara din spate zgâriată (are niște dungi pe ea), poliția o sa ma amendeze? Vreau sa ma duc sa o repar luna viitoare, dar pana atunci îmi este teama sa nu îmi zică...? (mai mult)
Imi poate explica si mie cineva cum e sa conduci pe masina cu motor pe benzina? Eu vreau sa ma mut de la scoala actuala la o alta scoala. Aici am condus pe masina cu motor diesel, iar instructorul la ...? (mai mult)
Ce tip de mașină e asta? https://ibb.co/9b3KRNc Poartă vreo denumire anume?
Vineri o sa am pentru a doua oara traseul. Ce trebuie sa fac cu o zi în urma(în afara de ore de condus și de evaluare)?
Salut! Vreau sa aduc o remorca din Marea Britanie sa o inmatriculez in Romania. Stiti cumva cat costa vama? Precizez ca remorca e pentru categoria C si are masa maxima admisa de 4t
Salut, acum un am am cumpărat o skoda octavia 2 2005 4x4 342000 km, a costat 3200 euro, ..de cand am luat- o nu am băgat nici un ban în ea, acum cand am dus- o la service m- a ajuns la 3200 lei ...? (mai mult)
Ce parere aveti de permisul pentru cutia automata? Recunosc, niciodata nu am fost vreun pasionat de masini, poate mai mult de ideea de a conduce candva vreodata si cum nu "o am in sange" ca sa zic asa,...? (mai mult)
Am si eu o problema la opel zafira 2004 1.6i nu mai arata kilometraju afisajul acela mic,km masinii si km parcusi, o avea siguranta arsa?
Buna seara, adresez aceasta întrebare celor care au fost despăgubiți de euroins.Ce metoda ați ales pentru constatare, online sau fizic și in cât timp ați primit despăgubirea.O seara buna, numai...? (mai mult)
Salut. Care este ordinea de strângere a șuruburilor de la capacul de la culbutori? Golf 5 motor 1.9 tdi 105cp. Mulțumesc.
Salut! Am un astra g 1.7 dti din 2003, motorul acela de isuzu. Ideea e ca la viteza, a 5- a pe la 2800rpm, a 4- a la 3500 sau a 3- a la 4200 rpm imi taie turbina si se aprinde service- ul in bord....? (mai mult)
Trebuie sa îmi iau caiet și pix la orele de legislație?
Salut, am și eu o întrebare, dacă iau din biela la strung adică din 15mm la bolt sa o fac 16mm la bolt merge?
Am un BMW X5 din 2015 și am o problema, merg aproximativ 15-20 km apoi mi se aprind toți martorii, dar mașina rulează normal, opresc motorul și își revine.
Vreau să învăț pentru școala de șoferi ca să iau permisul. Am văzut că ultima carte apărută este "Noul cod rutier 2021". Știu că există un site specializat, pe acela o să dau testele...? (mai mult)
Salutare! O recomandare anvelope all season / de iarna pentru o dacia logan 1? (185/65/R15). Nu ma pricep foarte bine in alegerea unor anvelope ok, asa ca astept si parerile voastre. Am vazut ca unele...? (mai mult)
Daca mi-a expirat cazierul si fac altul trebuie sa-l mai pastrez si pe cel vechi la dosar?
Salutare, de unde pot comanda emblemă / logo personalizat pentru Opel? Am căutat pe google nu am găsit prea multe.
Buna ziua! In urma cu 3 luni permisul auto mi- a fost retinut in urma unui "accident in trafic" pe scurt am evitat un accident si am cazut singur cu motocicleta. S- a deschis dosar penal pentru ca m- am...? (mai mult)
Dacă am picat traseul odată, cât ar trebui să plătesc pentru rexaminare și cele 6 ore?
Buna seara. Daca scot(anulez) filtrul de aer de la masina, masina va trage mai "repede"? Sau cum functioneaza toata treaba asta? Sau daca ii pun Filtru Sport cu ce ajuta in plus? Funda. A...inca ...? (mai mult)
Salut, unde pot descarca sau gasi toate intrebarile ADR COLETE cu raspunsuri? Multumesc, funda!
Salut, Merita Chevrolet Captiva 2007 sa ii facem Stage 1 si un filtru de aer Sport? Funda!
Salut, puteti sa-mi spuneti istcr ce verifica la masini?
Dacă merg să dau traseul în ziua examenului în Ilfov pot da traseul dacă nu mi- a venit mașina de la școală?(ex eu merg să dau traseul și nu poate veni instructorul că are examen în altă parte...? (mai mult)
Salut, vreau sa îmi cumpăr o mașină și nu știu ce mai exact. Dintre - Audi a4 b4 2002 1.9 TDI - Bmw e46 2.0d - Vw Golf 4 1.9 alh - Vw Golf 5 1.9 tdi - Bmw e39 2.0d Care dintre aceste 5 ...? (mai mult)
Salut TPU! Unde imi pot face si eu o asigurare RCA pe o luna, maxim 2 la un pret mic, prin zona Aparatorii Patriei din Bucuresti?
Ce părere aveți de nissan qashqai 2014? P.s.: pentru un prieten
Salut! Stiti cumva daca rpm la roti corespunde rpm ului motorului? De exemplu daca avem o masina care merge la inclinatie 0 in treapta 3 la 3000rpm cu o viteza de 80/h, daca masina ar urca o panta in ...? (mai mult)
Salut TPU, acum aproape 3 luni am achiziționat un Passat b6 din 2006, având o problema cu senzorul de la ușa șoferului. Mașina chiar dacă avea ușile închise pe cea a șoferului uneori o detecta...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa imi cumpar o mazda 6 prima masina, ce motorizari imi recomandati? Anul intre 2003-2007
Salut, am o problema cu un scuter chinezesc, nu a mai fost folosit de 5 ani si acum vreau sa- l repar. Problema e in felul urmator am repus distributia (era umblata si nu mai stiu de acum 5 ani dacă...? (mai mult)
Buna. Desi am schimbat recent semering planetara stanga, semering planetara dreapta, semering cutie de viteze manuala, senzor presiune ulei nou cu garnitura noua, am pus ulei nou in cutia de viteze,...? (mai mult)
Salut. Vreau sa fac o conversie la service autorizat la o mașină cu tracțiune fata. Am sa iau o mașină donatoare cu tracțiune integrala. Este grea procedura de omologare? Este cineva care a făcut...? (mai mult)
Ce rol are tamburul de frana la masina?
Ce site de piese auto noi recomandati sau ati cumparat de la ei si ati fost multumiti? Funda
Buna, mi- am luat de curand o masina, pe care am avut numerele rosii, peste o luna o sa merg sa ii scot numerele negre doar ca trebuie sa ii fac si asigurarea, mi- a zis cineva ca daca ii scot acum...? (mai mult)
Care e diferenta intre o masina care are ABS si una care nu are? Si daca ai 2 masini la fel, care cea de piese e cu ABS, il poti pune ABS-U asta la masina care nu are?
Bună ziua. Locuiesc în Anglia și as vrea sa dau de permisul de condus în Romania. Cum as putea proceda?
Salut! Pe ce mărci de mașini se poate folosi interfața Vag Com (vcds)? Am înțeles că merge și pe altele în afara de grupul vag. Funda!
Salut cum pot face rost de un spray de culoarea mașini /de unde iau codul de culoare al mașini pentru ca mașina are niște puncte și vreau sa le rezolv.
Salut,vreau sa imi iau o masina si sunt intre opel astra j 1.4 140 cp 2019 si renault megane 4 1.3 116 cp 2020.care este este mai fiabila si consuma mai putin?
Buna seara. Am schimbat semering planetara stanga, semering planetara dreapta, senzor presiune ulei nou cu garnitura noua, semering cutie viteze manuala, am pus ulei nou in cutia de viteze. De ce tot...? (mai mult)
Buna TPU as dori sa stiu daca o masina dupa impact la o rostogolire peste o stanca daca ia foc oamenii mor desigur dar vreau sa stiu daca acel foc care se produce din urma acelui accident dispare masina...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau sa schimb talonul pe numele lui tata, iar pentru asta am platit suma de 49 lei pentru schimbarea talonului la un selfpay. Insa eu mi- am trecut numele si CNP- ul meu pe bonul fiscal, ...? (mai mult)
Daca trec masina pe numele lui tata acesta trebuie sa aiba neaparat permis sau o pot trece pe numele lui chiar daca acesta nu are?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!