Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 6 Februarie 2025 sunt:
Salut! Un site de jante de pe care pot cumpăra cu cardul în rate?
Salut! Ce ulei recomandați pentru cutia de viteze manuală? Audi a4 b5 1.6 benzina (101cp),an 1998. Funda!
Caz ipotetic: Motor 2.0 benzina aspirat, injectie directa, 150 cp stock. Care ar fi puterea maxima pe care ai putea sa o obtii cu un filtru de aer sport, galerie de evacuare sport cu tot restul evacuarii...? (mai mult)
Salut. Cand virez pe loc se aude un sunet de la roata, ca si cum ar pierde presiune, se aude foarte incet, poate fi pana sau altceva? Am o skoda fabia 1 2003. Funda, multumesc!
Salut,stie cineva cum pot afla cod pin de la navigatie BMW E90 2006?
Mi- a expirat buletinul si mi- am facut un buletin provizoriu pe 1 an. Intrebarea mea este daca pot sa dau examenul teoretic pentru permis cu acest buletin si mai ales daca pot sa ma programez la oras...? (mai mult)
Salut, am un citroen berlingo cu motor de 2.0 hdi rhy. Si vreau sa schimb cureaua de transmisie cu tot cu intinzator. Dar la intinzator am dat de o problema. Surubul e blocat si nu stiu pe ce parte se...? (mai mult)
Bună ziua! Vă rog, îmi puteți recomanda un site de unde pot cumpăra huse din piele pentru o mașină Dacia Logan? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
CAUT O ȘCOALĂ DE SOFERI categoria B in București, de preferat sectorul 2. Un instructor care să fie implicat și să nu își bată joc. Sunt sătul de nenorociți care nu se prezisntă care tot...? (mai mult)
Salut,am ințeles ca se poate fac eu cerere pentru reprogramare la oraș cat, stie cineva cum pot face cererea, merge online sau trebuie facut la sectie? Va rog raspundeti-mi doar daca stiti.
Buna! Daca mi-a fost suspendat permisul 90 zile si am luat examenul de redobandire a permisului, voi primi permisul dupa 30 zile de cand am luat examenul sau dupa 30 zile de cand mi-a fost suspendat?
Buna seara! Am un Golf v negru..am tot căutat poze ca mașina sa fie neagra iar plafonul alb plus oglinzile. Aveți careva sau o părere cum ar da?!
Salut! Avizul psihologic si fisa medicala le fac la scoala de soferi? Si as mai vrea sa imi spuneti ce este o fisa "tip" si de unde o iau?
Salut, recent vreau sa imi cumpar o masina noua tip SUV, am un buget de 17 mii de euro(nu mai mult de atat).M- am orientat spre un Suzuki Vitara cu motor de 1.4.Imi place si Kia Stonic cu motor de 1.2,...? (mai mult)
Saptamana trecuta am fost oprit de un echipaj de politie pe motiv ca aveam becul de la far ars pe partea stanga. I- am explicat politistului frumos ca nu este masina mea si imi pare rau ca nu am verificat-...? (mai mult)
Pareri A6 Blb sau bre?
Salutare, intre Nexen Nsfera Su 1 si Nexen Nsfera Sport care spuneti ca sunt mai bune?(nu veniti cu răspunsuri de genul, Pirelli, Continental, etc.) Strict intre cele doua. Au cam același preț ...? (mai mult)
Buna TPU, Am si eu nevoie de ajutorul vostru, cei care va pricepeti.Am si eu un GPS Serioux Urban Pilot UPQ700 si as dori sa il actualize si imi cere o cheie de licenta.Ma puteti ajuta sa- mi explicati...? (mai mult)
Bună TPU, mi-am cumpărat un scuter de 50 cc. Si vreau sa dau de carnet A1 pentru el, vreau sa știu cum va decurge toată treaba cu orele de carnet și de ce am nevoie. Mulțumesc TPU:)
Salut TPU, stie cineva cat consuma un aprila rs 125 din 2010?
Salut, scaunele fata de pe e39 cele recaro sau cele countur sau cum se numesc(cele mai mari si mai frumoase, nu cele clasice) se potrivesc pe e46 sedan? Mai trebuie facute modificari? Vreau sa fac...? (mai mult)
Am un opel vectra b si am nevoie de un stop pentru ea. Am găsit unul dar este pentru varianta opel vectra hatchback, se potriveste oare?
Vreau sa cumpar un X5....care este cel mai fiabil motor Bmw E70 X5 an 2010 2013? Dau funda (rog raspunsuri doar de la cei care detin, au detinut sau sunt mecanici si stiu despre ce vorbesc), multumesc
Stiti cumva daca matizul poseda filtru habitaclu/polen?
Buna, ce spuneti despre motorul 1.3 multijet benzina? As dori sa-mi achiziționez o masina si as dori pareri. Fiat grande punto.
Salut. Am un duster la munca si eu plus alti 2 colegi lucram pe el in ture. Pe tura mea cand am predat masina mergeau farurile. Cand a dat sa plece celalalt nu- i mai mergeau decat proiectoarele de ceata....? (mai mult)
Cum procedezi daca esti la volanul unei masini obisnuite si brusc ai nevoi fiziologice si esti blocat in trafic sau esti pe autostrada? Si care este solutia corecta? Desi poate parea amuzant, va rog sa...? (mai mult)
Salut TPU. Am auzit ca se poate pune filtru de aer sport, iar aceasta va face o diferenta cu putin de tot mai buna decat cea normala (adica dupa vorbele multora, masina merge putin mai bine, trage putin...? (mai mult)
Salut prieteni, va rog sa ma ajutați cu o nelămurire, am un vw touran.0 bkd, 140 Cp, an 2007 și am cumpărat o baterie nouă Caranda de 12v 80Ah 800A, să afecteze cu ceva amperajul mai mare? Asa...? (mai mult)
Salut! Cum calculez tariful pentru RCA? Vreau sa imi cumpar o masina si nu stiu cat voi plati pentru polita RCA.
Buna seara TPU, astăzi când ma întorceam spre casa, am observat ca am martorul de la ESP aprins și nu se stinge dacă apus butonul de ESP.Acum 2 luni am schimbat rulmenții și senzorul de abs, ...? (mai mult)
Buna! De curand mi-am achizitionat o masina si vreau s-o colantez si sa-mi schimb jantele. Ce service care se ocupa cu asa ceva imi recomandati in Bucuresti?
Buna, sa va fie inima! Aveti vreo recomandare pentru o navigatie la o skoda rapid 2015?
Ce marcă de cauciuri îmi recomandați pentru un tractor fiat(12.4 r28) și de ce?
Salut. Am un BMW e46 110kw am o problema mica, pe la 1800- 2000 de ture dacă o ții constant la aceeași viteza în treapta 2- 4 se simte un zvâc. Ceva gen fata- spate, fata spate... Știe cineva de...? (mai mult)
Cat costa deblocarea trotinete electrice LIME și cât taxează pe minut?
Salutare TPU! Dupa ce ai luat permisul de conducere de motocicleta [ 16 ani ] Te poti plimba unde vrei tu?
Salut! Ce site-uri de piese recomandati pentru revizie (filtre, ulei)?
Buna TPU! Sunt din alba(cugir). 1)As vrea sa imi cumpar un motocross si nu stiu unde sa il tin fiindca stau la bloc. Are cineva niste idei? 2)Am 14 ani si 1.78 ce motor mi- as putea cumpara? Nu prea ...? (mai mult)
Salut, cat de mare este asigurarea unei aprila 125?
Vă place viteza?
Stie cineva niste canise pentru rasa husky siberian?
Am un mercedes 1993 c180 w202, ieri seara cand am dat sa plec cu ea a inceput sa se accelereze singura si cand apas acceleratia ramane turata. Ceva sfaturi sau idei de la ce ar putea fi?
Îmi intra cutia de viteze in avarie in R. Cutia este un dsg dq250, mașina este un Passat cc 2010 4x4 permanent. Țin sa precizez că înainte de a intra in avarie(Deși in R fiind, accelerez și...? (mai mult)
Cum pot indeparta o zgarietura care nu este profunda?
Salut! Am o întrebare și anume: Pot iniția procedura pentru școala moto categoria A2, din moment ce, eu dau examenul practic la categoria B peste 2 luni? Am inițiat procedura pentru școala auto...? (mai mult)
Buna. Recent am facut accident in Franta( usa din spate indoita). As vrea sa stiu cat timp pot circula cu ea asa? Apreciez daca stie cineva. Recent imi expira si ITP-ul????. Multumesc
Buna. Recent am facut accident in Franta(masina inmatriculata in Romania)masina fiind lovita bine. Stie cineva daca pot circula cu masina in Franta daca e lovita? Multumesc
Câte întrebări sunt în total la școala de șoferi, categoria AM (A), nu mă refer câte are un singur chestionar, mă refer la toate întrebările posibile.
Ceva experiente cu motoarele 1.2/1.4 TFSI de la VW? Ma refer la cele de dupa 2013 ce distributie pe curea. Mai consuma ulei, etc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!