Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 6 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU, am un Nissan Terrano 2 și am pus la frâna de mâna cabluri noi, saboții sunt buni, am strâns la maxim coarda de la frâna dar tot nu tine, oare de ce?
Salutare, am achizionat o pereche de jante pe R17 cu anvelope 235 /45/ r17, ar fi vreo problemă daca as pune anvelope de 225 45 r17 pe aceleasi jante?
Am joi examenul auto(traseul) in Bucuresti la Antilopa, programat la ora 11. Am vorbit astazi cu instructorul si mi- a spus ca la ora 10:45 sa ne vedem acolo dar mai multa lume mi- a spus ca strigarea...? (mai mult)
Am plecat din parcare cu masina cu frana de mana trasa, am uitat sa o las jos, pana a bipait senzorul am mers cativa metri cu frana de mana trasa. Mi se pare ciudat, nu ar trebui sa nu pot pleca de ...? (mai mult)
Daca lasi o masina scumpa in fata blocului/ pe strada oare unii chiar o sa vor sa o sparga sau sa iti dezumfle cauciucurile?
Ce suport de telefon pentru grila recomandați? Am încercat suporturile cu ventuza și au ajuns calare pe mine în timp ce conduceam, este destul de frustrant :D și totodată periculos (distrage atenția,...? (mai mult)
Buna TPU, in jocuril need for speed am vazut ca iti apare atunci cand esti, in masina langa kilometraj, in stanga un semn de fulger adica acel fulger e nitrous, nitro in romana. Ce e NITRO si cu ce ...? (mai mult)
La motoare de exemplu 1.6 1.8 2.0 benzina aspirat cu cutie manuala, daca pe un drum drept lași mașina pe liber(N) având 100 kmh viteza și lăsând sa meargă asa parcurgând o distanta destul de mare...? (mai mult)
Salut! Nu mai funcționează senzorii de parcare. Am un Audi A4 B7 sedan din 2007. Când am luat mașina, functionau perfect dar am schimbat navigația veche rns (din aia mică cu roșu) cu una rns- ...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire legata de sensul giratoriu, mai exact sa zicem ca am avea un sens giratoriu cu 4 iesiri si cu doua benzi. Eu vreau sa ies pe iesirea a treia, asezat pe banda 2 dau semnal stanga...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți de conversia de la volant DMF la SMF? As vrea sa fac asta la un Audi a4 b5 1.6 benzina. Merita?
Buna seara, am achiziționat de curând un Peugeot 508 2.0 mdi hybrid si am o nelămurire. Nu pot sa activez modul hybrid. Menționez ca acul de la rezervorul de combustibil este pe rosu, sa fie din...? (mai mult)
Salut. Mă pot înscrie la sala pentru permis inainte de varsta de 18 ani si sa ma prezint la sala dupa varsta de 18 ani?
BMW E30 sau Mercedes 190?
Salut. La o masina motor 1.6 am scos catalizatorul si am pus teava goala. Masina a inceput sa dea cu fum. Sa fie oare de la catalizator sau?
Cunoasteti un instructor care sa fie calm si bun pedagog din Constanta?
Salut! Trebuie sa imi iau dosarul de la scoala de soferi. Pentru a da sala, trebuie sa fac programare pentru verificare dosar si ma reprogrameaza sau dau sala in ziua in care verific dosarul? In Bucuresti. ...? (mai mult)
Salut, daca doreste cineva care are examenul practic auto categoria B In Ploiesti in martie sau aprilie, sa facem schimb.
Salut,am 14 ani si vreau sa imi iau un atv de 125cc, pe site la ei scrie ca nu iti trebuie permis, acum nu stiu ce sa cred ca pe alte siteuri scrie ca iti trebuie, cum e faza pana la urma?
Salut TPU! Îmi puteți sugera o aplicație pentru chestionare auto?
Salut tuturor! Am un generator electric marca Cross X Tools Germany si s- a oprit in mers, in total nu are 50 ore de functionare. Am mers la un prieten cu el si a zis ca este carburatorul de vina, in...? (mai mult)
Păreri bmw seria 1 modele sub 2011? Care model ar fi de preferat/evitat? Ce ar fi bine de stiut inainte de a cumpara?
Buna ziua, am niste intrebari despre furci fata pentru bicicleta. 1: daca am o bicicleta veche cu furca cu gat de 1 inch pot sa schimb cu una de 1.1/8 deoarece as face cu sespensie nu doar fixa? ...? (mai mult)
Buna seara si la multi ani de 14.02. Uite am o intrebare, cum se numeste masina Coupe daca exista? In NFS Hot Pursuit 2 este una Coupe in spate pe dreapta sub capota scrie, dar in stanga e scris H SV...? (mai mult)
Am si eu o întrebare scurta. Daca dau sala auto și-mi expira timpul acela de 30 de min si am doar 17 18 pct corecte si spun la polițist ca am luat se poate uita undeva sa vada sau...
De ce de la un timp imi apare acel simbol : https://imgur.com/a/MVQbm63 Am fost la un mecanic si a schimbat injectoarele dar peste un timp a aparut iară. Într- o zi am oprit motorul iar dupa masina...? (mai mult)
Salut! Am o problemă la Golf 4 1.6 benzină 16V, se aprinde senzorul de ulei roșu la peste 2000 de turatii. Am parcurs o distanță de aproximativ 20km cu el și totul merge bine doar că nu știu de...? (mai mult)
Buna seara, Ieri am plecat cu masina un ford focus 2006, masina a mers ok insa dupa un timp mi- a aparut semnul pompei de ulei in bord, iar masina nu mai accelera maxim 2500/3000 turatii. Apasam ...? (mai mult)
Daca reprezentanta autorizata citroen mi- a stricat masina(fiind inca in garantie la ei, se ofera sa desfaca motorul), pot inainta o expertiza auto la alt service? Din cate am inteles legal am obligatia...? (mai mult)
Salut! Vreau sa îmi achiziționez o masina noua anul acesta.Am un buget de pana la 18 mii de euro.As vrea o masina sa fie puțin mai sport (berlina sau coupe, poate si un hatchback).M- am orientat la...? (mai mult)
Salutare. Aș avea o întrebare: aerul condiționat (AC) al mașinii are vreo legătură cu bateria mașinii respective, este un consumator al bateriei aerul condiționat (AC)? Pe modul...? (mai mult)
Sunt hainele cu încălzire electrică (in special mă refer la echipamentele moto) periculoase?
Bună ziua, am și eu o turbosuflantă și nu știu pentru ce model pentru că nu are decât o serie inscripționată pe ea și nu o găsesc pe net. Mă poate ajuta careva? Scrie doar serial.no:121111496 ...? (mai mult)
Salut! Am examenul practic de conducere pentru cateogoria B in mai, stie cineva cum pot face sa ma reprogramez mai repede sau cum fac rost de un loc liber prin martie sau aprilie? Multumesc anticipat
Buna ziua! As dori sa schimb o furca cu filet de pe o bicicleta cu una normala fara filet cum as putea face asta? Sau daca se poate?
Ce este dispozitivul acesta si la ce foloseste? https://www.youtube.com/watch?v=wpoVXoUvICc&ab_channel=VeigelAutomotive
Salut TPU. Astazi, in 14 Februarie, imi expira asigurarea auto. Asta ce inseamna? De astazi nu mai pot umbla cu masina? Sau mai pot inclusiv astazi?
Salut. Dacă dau curent la o alta mașina risc sa îmi stric alternatorul sau?
Salut băieți, dețin un BMW e60 525d 177cp an 2005 cutie manuala și aș vrea sa ii fac un stage 1, întrebarea mea este rezista la stage 1?
Salutare, am și eu o întrebare, se aude evacuarea la un diesel cu dpff activ, adică sa anulez toate intermediare, nu vreau sa se audă foarte tare, as vrea sa faca ca bufnița :)) când schimb ...? (mai mult)
Salut, am un simbol 2008 15 dci am avut o alarma tip piger, bun s- a ars am dat- o jos si acum am vrut sa montez eu una. Am montat- o totul ok doar ca am o problema cu butonul de deschidere inchidere...? (mai mult)
Salut.Am un golf 4 si tot imi pierde antigel.Alaltaieri nu mai aveam deloc.Am pus 1 litru s-a dus... apoi am mai pus 1 litru si s-a dus si ala.De la ce ar putea fi?
De la ce varsta poti conduce un motocultor de 10cp cu remorca pe drumuri publice sau agricole?
În funcție de ce criterii alegi instructorul auto categorial B potrivit?
Salut. Dețin un Opel h 2005 si imi bat foarte nașpa farurile. Faza lunga partea stânga sus si în stânga si dreapta jos. Nu le pot regla manual, am încercat. Ce pot face? Le dau jos si le mișc...? (mai mult)
Salut TPU. Am un suzuki gsxf 600 katana din 2001. Ce ulei as putea sa ii pun pentru schimbul de ulei? I- am pus aral pentru benzina si nu imi ridica in turatii, mi se opreste din mers si imi scoate fum,...? (mai mult)
Salutare! Am un BMW 640d și vreau sa ii fac Downpipe, vreau sa știu dacă ii anulează catalizatorul și dacă poți sa treci inspecția tehnica dacă ai Downpipe
Buna seara oameni buni! As vrea sa achizitionez un subwofer activ ceva micut si bun! Nu vreau bass de competite sa se auda cat de cat decent. Mentionez ca pe fata am boxe pionner de 17 cm iar pe spate ...? (mai mult)
Daca dau examenul pe masina cu cutie automata, nu am voie sa mai conduc manuala?
Salut TPU, as avea o intrebare, ai putea face drift cu un volkswagen touran din 2003 cu tractiune fata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!