Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 7 Februarie 2025 sunt:
De 1 an tot urmaresc aceasta masina:Mercedez- Benz CLA 220, an 2014, motor 2.1 sau 2.2, pot spune ca a fost dragoste la prima vedere, iar acum, sunt mai aproape ca niciodata(din punct de ...? (mai mult)
Ce sobwoofer auto pasiv îmi recomandați pana în 400 lei? De preferat nu prea voluminos(nu am portbagaj asa mare).
Salut fratilor. Ce sa aleg dintre aceste modele: jeep grand cherokee 2.7 crd, hyundai terracan 2.9, kia sorento sau e53. Sfaturi, pareri. Cei care detin unul din modelele de mai sus, cum vi se par? ...? (mai mult)
Salut fratilor. Ce sa aleg dintre aceste modele Jeep grand cherokee 2.7 crd, hyundai terracan 2.9, kia sorento sau e53? Sfaturi, pareri. Cei care detin unul din modelele de mai sus, cum vi se ...? (mai mult)
Bună! Vreau să îmi iau un opel tigra. Ce spuneți? Mașina e ok pentru o începătoare? Cam ce cost ar fi dacă se strică decapotarea?
Am un Ford Mondeo mk3. Am luat un modulator de muzica și când l- am băgat in bricheta mașinii, a scos fum. Acum nu mi se mai închid geamurile, nu mai merge faza lunga, casetofonul și tot...? (mai mult)
Am și eu o întrebare pentru cei care dețin modelul de tractor utb 453 2005. In interior în dreapta scaunului este o pedala mica. Ce este și ce activează, cum și când trebuie sa o...? (mai mult)
Salutare. Am numarul de inmatriculare din față lovit de un cârlig de la o alta mașină. Cum as putea sa îndrept din nou acea "gaură" din numar? Tabla numarului e destul de...? (mai mult)
Am una atv bashan formatul este de 200 cc dar pe ala unde bagi bujia scrie 48cm e în trei trepte și una spate și mai multe de 58 km/h nh prinde și la deal nu trage cred ca are limitator nu știu unde-...? (mai mult)
Am și eu o problema cu un volkswagen bora mi se pare ca merge volanul puțin mai greu decât înainte, Și vreau sa știu dacă cumva ar fi planetarele de vina.
Vreau sa- mi iau suzuki sx4 dar nu stiu care motor e mai fiabil, unii zic ca pe benzina, altii motorina. Ironic este faptul ca astia de la suzuki au facut masina in parteneriat cu fiat, si fiat are...? (mai mult)
Detin un golf 4 si am urmatoarea problema. Nu merge faza lunga, faza scurta, semnalizarea.Merge pozitia, avaria si frana. Care sa fie problema? Va multumesc.
Am o problema cu un Opel Astra g 1.7 DTI caravan 55Kw 75cp an 2001. Atunci când plec de pe loc cu rotile drepte se aude un carait ca și cum ar da să cupleze dar nu reușește. Acest lucru se întâmplă...? (mai mult)
A mai colaborat cineva pana acum cu http://www.rent-a-car-otopeni.ro vreau sa inchiriez o masina de la ei si nu stiu cat sunt de seriosi/
Vreau sa înțeleg, care sunt avantajele asigurării Casco pentru auto... De ex., daca accidentul s- a produs din vina mea, cine plătește reparația, celuilalt automobil? Dar pe al ...? (mai mult)
Buna ziua TPU. Am si eu o intrebare legata de transcrierea unui autoturism. As dori un ghid mai detaliat decat cel de pe site- ul drpciv, este prima data si unii termeni imi dau batai de cap... ul ...? (mai mult)
Am o mica problema la un BMW e46 320ci 170cp, cand schimb de la treapta 1 la 2, se aude un fel de "poc poc" din spatele masinii, de la evacuare 100% nu este, si ideea este ca se aude doar cu...? (mai mult)
Salut, astazi intr- o parcare un prieten a lovit o mașină chiar in placuta de înmatriculare, placuta rupandu- se foarte putin intr- un colt.(alte daune n- au mai existat) Am vorbit cu proprietarul...? (mai mult)
Dacia Logan 2006 euro 3 diesel are filtru de particule?
Întrebare pentru cei din Timisora: îmi puteți recomanda o școala de șoferi unde pot face pe mașină automata școala? Mulțumesc :)
Bună să vă fie inima fraților. Am revenit cu o întrebare. Este cineva dintre voi care se pricepe la modele de biciclete? În primăvară doresc să cumpăr un MTB și modelul GT Agressor/Avalanche...? (mai mult)
Bmw E92 2.0 benzina 320i 170cp manuala sau automata? Cam la aproximativ acelasi pret ambele. FUNDA!
Salutare! Vi s-a intamplat si voua sa vi se descarce singura bateria la masina? Trebuie sa cumpar alta?
Vreau sa cumpar o masina venita din Austria. Inca nu s-au scos numere rosii. Ce acte imi va trebui pentru inmatriculare de la cel care o vinde?
Care ar fi cauzele de am toba neagră și scoate câteodată fum negru la un motor pe benzina?
Daca am dat orașul pe 23, cand imi ajunge permisul? Se lucrează la permise pe 24, 27 și 28 Decembrie?
Ce părere aveți despre mașinile electrice aici și acum?
Cat duce in € urmatoarele modificari la masina: 1 - colantare tenta camaleon 2 culori 2 - suspensii sport lasate jos fixe non reglabile 3 - folii geamuri spate si faruri 4 - jante 18" fata -...? (mai mult)
Salut, am o skoda octavia 2 4x4, si am o problema cu esp- ul, martorul imi este aprins încontinuu, si nici roțile din spate nu mai trag cand patinez, sau cel puțin asa am senzația, iar butonul...? (mai mult)
exista vreo solutie pentru a preveni o zgarietura pe masina de a ruginii ( nu vreau sa dau bani pentru o revopsire).
Buna seara pentru A1 pot sa dau doar dupa ce am implinit 16 ani sau pot sa dau inainte sa zic cu cateva zile/luni?
Salut, Ce parere aveti de un Renault Clio an 2008 la 2.400- 2.300 de euro, adusa din Germania. Masina e pe benzina 1.2, 75 de cp, cutie manuala, 227.000 de km, inmatriculata cu numere rosii Ca...? (mai mult)
Cutia automata e mai scump de intretinut decat cea manuala? Am inteles ca atunci cand faci schimbul de ulei trebuie sa schimb ceva si la cutie. No hate sunt incepator :)
As dori să- mi achiziționez o mașina pana in 6000 euro, modelele pe care le caut sunt: Skoda Octavia/ Superb 2.0 TDI2010- 2012, Honda Accord 2009- 2010 2.0 benzina, Vw golf 6 2.0 TDI 2011-...? (mai mult)
am nevoie de ajutor. Urmeaza sa dau A1 intr- o luna si am nevoie de o modalitate de a limita electronic undeva autorizat si legal acel motor. Am primit de la unchi meu motorul lui vechi ( Honda...? (mai mult)
Parere BMW Seria 1 - 118D model 2006 1. 8tdi?
Părere volvo v40 d4
Are cineva idee de ce pe autodata Volskwagen golf 6 variant 2. 0TDI nu apare? Mă refer la specificații. Apare până la motorul de 1.6 TDI
Buna ..stie cineva cat m ar ajunge sa vopsesc o masina total, mai exact un f20? Daca ma poate ajuta cine cu un raspuns mai concret
Se pot instala alte limbi pe un BMW seria 1, de exemplu eu am decât engleza, franceza și germana și vreau și alte limbi
Am schimbat recent set motor atv 110cc piston segmenti garnituri, am inceput sa ii fac rodajul l- am lasat 4 rezervoare la relantiu dupa am inceput sa ma dau cu el usor fara bruscat fara urcat penti mari,...? (mai mult)
Salut am cumparat o masina de curand, am facut doar contract vanzare cumparare pe numele tatalui, urmeaza sa o inmatriculez pe 12 ianuare dar tata este in spital, ce acte am nevoie sa o trec direct ...? (mai mult)
Cat costa manopera pentru inlocuit ambreiaj la Mercedes ML 2.7 cdi w 163?
Am câteva probleme cu un vw golf v și nu știu cum să le rezolv, mașină am cumpărat o la mana a! a săptămâna trecută, toate bune și frumoase până când am început să descopăr...? (mai mult)
1. Care este diferența dintre Audi A8 și S8? 2. Care este diferența dintre Audi S8 și S8 Plus? Mulțumesc!
Salut, anul viitor fac 14 ani și dau de buletin. am un scuter / moped de 49 CC. eu stau la sat, pot să îl conduc? Și dacă m-ar opri poliția ce mi-ar zice?
Imi apare din senin martor airbag opel h 1.7 cdti si după ce opresc motoru dispare Păreri?
astăzi mi- a intrat apa in far, mi s- a stins becul xenon, probabil ars și mi- a ieșit fum din droser, a mai pățit cineva? E posibil sa se fi dus droserul și becul? BMW e90 cu xenon...? (mai mult)
Este corect sa mi se retina permisul de conducere pe 90 de zile, in cazul in care am alcoolemie 0, 018, expirat pur?
Passat B8 1.6 tdi 120 cai, la cati km se schimba distributia? La cele 2.0 150 si 190 se schimba la 210.000 km, la 1.6 nu găsesc. Rog sa raspunda doar cei care stiu sigur.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!