Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 7 Februarie 2025 sunt:
Cum obtin codul APV din codul ISK pentru a putea sa citez o cheie logan?
Salut, din ce an s-au pus pe modelele audi a4 b7 motorul 2.5 axe cu came de titan? Din ce an s-au pus axe cu came de titan pe a4 b7? Stiu ca sunt unele modele cu probleme la care pica axele.
Salut, vreau sa pun angel eyes pe un e87(seria 1). Intrebarea mea este daca acest model mai trebuie sau nu omologat deoarece are urmatoarele specificatii : FARURI ANGEL EYES BMW SERIA 1 E87/ E81/...? (mai mult)
Salut, am un audi a4 b6 2004 si am o problema la el, imi apare in bord abs si bremse (un cerc cu semnul exclamării in el) si nici vitezometru nu merge si am făcut in felul următor. Am schimbat pompa...? (mai mult)
Salut, ce masina imi puteti recomanda la un buget de 1800 euro?! Ma intereseaza sa fie diesel, sa aiba un consum de cel mult 5 deci sa fie cat mai economica si sa aiba pilot automat si ac!
Știți dacă Volkswagen Arteon R-Line a avut vreodată 300 CP? Mulțumesc.
Ce consum are un Audi A4 B6 ( berlina) cu motorul 1.8T de 150 de cai?
Ce culoare sa fac jantele la masina (de tablă) masina fiind de culoare gri? P.S nu ii cumpăr alte jante deoarece la vara o vand.
Dacă vreau să-mi pun pe mașină (golf 5 2008) niște becuri auto PHILIPS H7 RacingVision+150% trebuie omologate in talon sau ceva? Sau le pot pune fără sa fac nimic și e complet legal?
M- am înscris la școala de șoferi în 29 iunie, am facut orele de legislație și 5 ore de condus. După m- a oprit și mi- au spus cei de la școală că nu mă mai bagă la condus până nu...? (mai mult)
Salut, legal vorbind, pot pune clapeta evacuare electrica, fara sa am probleme cu cei de la rar?
La cati km sa schimb distributia? Skoda Octavia 2, motor 1.9.
Pot impinge legal cu mana un moped pe marginea drumului public daca nu detin un permis de conducere?
Am si eu o mica intrebare daca se poate. Vreau sa cumpar si eu o masina (prima masina cumparata din familie) si nu stiu cum se procedeaza cu actele. Masina e adusa de doua saptamani la noi in...? (mai mult)
Ce player auto imi recomandati? Buget 400 lei.
Audi A4 b6 1.8T vs BMW e46 318i?
Mi se aude un fâsâit doar când accelerez între cam 1600- 2700rpm cand e în sarcină, ca și cum ar trage aer, ascultați cu atenție clipul. Pe liber nu se aude deloc, în treapta 1 nu am...? (mai mult)
Am o dacie 1310 din 2001 pe injectie si nu stiu de ce cand o accelerez nu- mi acelereaza si pur si simplu ma baga in nas! I- am schimbat injectorul si i- am pus si de golf 3 si tot nu merge. Daca...? (mai mult)
Salut, ce poate sa cauzeze autoaprinderea motorului la un mercedes w124 250d 1995? Dupa ce motorul e cald, pot sa si scot cheile din contact ca motorul tot merge
Salut, cine imi da ceva idei ce numar sa-mi pun la motor? Chiar nu am nici o idee, pe mine ma cheama Daniel, dar nu prea am nicio varianta care sa-mi placa cu numele meu, orice ideee bine venita!
am antigelul in masina peste maxim, cum pot sa scot excesul?
Daca merg cu masina cu viteza de 50 la ora in oras trece un pieton pe rosu sau pe loc nepermis, franez dar totusi il lovesc si moare pot sa fac inchisoare cu executare sau doar cu suspendare? Stiu ca ...? (mai mult)
Buna, ma poate ajuta cineva cu o schita electrica la un au audi a 4 b6 2004 1.9 tdi 131cp cod motor avf? M-ar interesa schita electrica la luminile din plafon interior
La orice mașină pe motorină se poate face plecarea de pe loc din ambreiaj?
Salut, am un cross rieju de 50cc si nu are putere deloc, la liber se accelerează foarte bine, cand bagi in viteza chiar daca ii dai blana si lași ambreiajul nu pleacă, am schimbat setul motor cu...? (mai mult)
Pareri despre 1. 4TSI 170cp?
Salut, am o bicicleta Downhill si in suspensii am bagat vasilina cu ulei de masina. Am facut o mare prostie. Cum as putea sa curat suspensiile?
Salut, am un Pathfinder din 2005 (174cp- 4wd) si parca nu mai trage, aici zic de demaraj, putere; am patit fiind in panta (de 10 spre 15 grade) sa ies cu spatele si....nici macar nu se ambala, daramite...? (mai mult)
Cineva care se ocupa cu sa pună toba auto toată, nu numai finala? Vreau sa stiu un pret cam cat ar costa toata toba cap coadă la un bmw e90.
Pot să mă înscriu la scoala auto în carantină?
Usile din spate dreapta/stanga nu se mai deschid din interior, ci doar din exterior. Care ar fi problema?
Foarte rar imi urca acul la 90 de grade, la relanti urca si dupa ce merg cu ea în timp scade. Bănuiesc ca este termostatul dar care sunt cauzele negative daca merg cu ea asa? 2.0 tdi bpw audi...? (mai mult)
Am un ford mondeo 2007 2.0 diesel. Cand dau sa plec de pe loc sau sa dau cu spatele daca nu tin piciorul sa o ajut din acceleratie moare motorul. Sau sa tin ambreiajul mai jos. Oare o fi semne ale ...? (mai mult)
Suzuki grand Vitara 2008 1.9 Ddis vs KIA Sportage 2005 2.0 CRDi Care e mai bun? Avantaje și dezavantaje
Păreri despre Suzuki Grand Vitara 2008, 1.9 Ddis?
Va salut. Am un Radio navigation system Blaupunkt werke gmbh RNS 7 612 001 192 3B0 035 191 A VWZ1Z7W4954220 Made in Germany. Am introdus un cod de pe internet greșit și acum s- a blocat și apare mesajul...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar prima masina, ar fi de preferat un SUV sau ceva de genul, o masina buna si de mers la munte si pentru carat materiale pentru tamplarie. Exista ceva pana in 2000€ care sa fie si...? (mai mult)
Daca am avut numere rosii pentru o luna(in luna septembrie) pot sa mai iau pentru inca o luna, dar in decembrie? Stiu ca se iau si pe 3 luni, dar nu stiu daca trebuie sa ai continuitate. Din...? (mai mult)
1.pareri WW golf 6 motor1.2 benzina, an 2011, rulaj 60000km, pret 5500 euro 2.pareri WW golf 6 motor 1.4 benzina, an 2010, rulaj 100000km, pret 5750euro 3.pareri golf 4 motor 1.6, an 2013, ...? (mai mult)
Cat dureaza scoala de soferi?(legislatie, cursurile practice)? Poate sa se prelungeasca durata acesteia? Categoria b
Am cateva întrebări legate de permisul pentru categoria C. Perioadă de timp: cam cât durează până pot fi în posesia unui permis tip C? Cât m- ar costa (dosar, școala + alte atestate)? ...? (mai mult)
Salut, stie cineva cat costa un mercedes gle 350 din 2017? Nu gasesc nicaieri doar second hand
Niste sfaturi pentru examenul auto, categoria B? Am categoria A de un an, nu sunt probleme in legatura cu regulile elementare.
Buna, ce fel de becuri merg la Dacia Logan 2012 aici: http://prntscr.com/veowhp Cine poate sa-mi arate tot prin poze. Multumesc.
Salut, ce atv de 200cc sa-mi iau într-un buget decent?
Adeverinta medicala pentru scoala de soferi se ia numai de la medicul de familie?
Ce trece medicul de familie pe adeverinta medicala pe care ti-o da pentru scoala de soferi?
Daca am o tulburare schizotipala si anxietate sociala confirmate de un psihiatru pot sa fac scoala de soferi?
Urmeaza sa dau de scoala de soferi.Medicul de familie imi va da o adeverinta medicala in care scrie acolo ce boli psihice sau cronice am in acest moment? Sau imi va da doar foaia care trebuie sa ma duc...? (mai mult)
Între o skoda octavia 1.6 tdi și skoda octavia 1.0 tsi, ce ar fi mai rentabil atât la întreținere cât și la preț? Mă cam bate gândul să- mi schimb masina veche cu ceva mai spațios...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!