Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 8 Februarie 2025 sunt:
Masini noi pana in 25.000€ cu 2 usi cunoasteti? Sau exista numai in 4 usi in momentul de fata?
Salut tuturor, vreau sa cumpar o motocicleta de 125cc inmatriculata in Germania proprietar spune ca nu are si nu e nevoie de cartea ei pentru a o inmatricula aici ca mi se va da automat cartea ei... nu...? (mai mult)
Https://www.volkswagen.ro/id3 inca un jaf electric pret de 36000€ in ro - germany 30000 noua ii zic jaf pentru ca arata rau. Autonomie de 500km tractiune spate pana aici bine in performante - sa vedem...? (mai mult)
Dețin o skoda 1 1.8 125cp din 2000 Și am văzut că la 600km imi mănâncă 100 de miligrame de ulei. Fostul proprietar mi- a spus că el a băgat castrol 5w- 40. As vrea să îi fac schimbul ...? (mai mult)
Am achiziționat curând o mașină sochand hand neinmatriculata in țară, peste cateva zile am programare la R.A.R.Mentionez ca masina arata foarte bine estetic cat si mecanic ea fiind din...? (mai mult)
Întrebarea este pentru un Yamaha Grizzly de 700, trebuie sa îi pun apa și la radiator? Eu de obicei îi puneam apa doar în recipientul ala al lui
Am o problema la sistemul de racire al mașinii. De curând s- a spart termoflotul și mi- a ajuns uleiul in vasul de expansiune. Dupa ce am remediat problema si am curățat cât de cat instalatia,...? (mai mult)
Michelin sau Dunlop?
Am un audi a4 2004 cu casetofon original caruia i-am am montat un subwoofer auto dar dupa montarea acestuia nu mai prind nici un post radio care ar fi problema?
Bună seara, am luat o groapa foarte mare si am atins toată mașina pe dedesubt dar nu am spart baia de ulei.In afara de baie poate sa mai curgă ceva pe dedesubt sau sa fie alte probleme?...? (mai mult)
am si eu un audi a4 b8.5 si nu pot pune masina in sport mode, dau in jos din drive si nu se intampla nimic. Am pus un tester si nu este nicio eroare pe cutie... Stie cineva cum pot rezolva...? (mai mult)
Este vreo problemă daca schimb vitezele unei masini manuale pe benzina la 5000-6000 turatii?
Merge sa ne programam la sala chiar daca nu am terminat sedintele de condus? Fiind vorba de categoria de profesionisti?
Salut, am o mică mare problema. De curând am achiziționat un Audi a3 2.0 TDI 140cp cod motor BKD. Și îmi consuma ulei foarte mult, adică ieri i- am completat cu 1litru de ulei azi iar s- a ...? (mai mult)
Daca am pus la sistemul de racire doar apa de la robinet si imi sare apa de 95 de grade e normal? Ma gândesc ca apa de la robinet nu ofera asa bine răcire.
Ce becuri îmi recomandați sa pun pe un golf 4 de culoare albă?
Am un ford focus 2 1.6 benzina si nu imi mai functioneaza servodirectia in sensul ca trag de volan zici ca-i tractor...care sa fie cauza? Ce sa-i fac? Lichid de servo are cat trebuie
Ce anvelope de vara sa aleg pe 225/40 R18: DUNLOP - SPORT MAXX RT - SPORT MAXX RT 2 SAU MICHELIN - PRIMACY 4 - PILOT SPORT 4
Bună, îmi puteți recomanda o casca de motocicleta bună(care sa îmi ofere siguranță) în buget de maxim 400 lei?
Părere Audi A5 2.7 si Audi A5 3.0? Vreau niste păreri sincere și bine puse la punct. Mulțumesc mult!
Am o problema cu aspectul exterior al unui Passat B5, 5 acum cateva luni a inceput sa rugineasca in unele locuri asa ca am facut- o eu cu chit grund spray toate treburile doar ca treaba nu a iesit...? (mai mult)
Cum pot curata scaunele din masina? Gen tapiteria aia.
Ce stiti despre compania TicTrans? As vrea sa aduc o masina din Germania cu ei si vreau sa stiu pareri, daca sunt seriosi. Multumesc.
Am vândut o mașină unei persoane, am primit o parte din bani urmând ca în câteva zile sa primesc si restul banilor.De aceea nu am facut actul de vanzare cumpărare, acum ma suna aceeași...? (mai mult)
Exista masini cu cutie manula pe benzina cu cuplu mare ca la diesel? Adica sa pleci de pe loc doar cu pedala de ambreiaj fara sa mai apesi acceleratia.
Vreau un sfat. Dețin un opel astra h, s- a dus ambreiajul cu totul. Nu mai intra in viteza si pedala era moale. Si am fost nevoit sa cumpăr kit ambreiaj. Nu am avut posibilitatea sa iau nou si...? (mai mult)
Cei care ati dat examenul la c+e, politia v-a pus sa parcati sau ce va pune sa faceti?
Se potrivesc piese de pe opel vectra b 1.6 16v pe opel astra g 1.6.16 v?
Cu ce oare ii deranjează pe polițiștii modul US Style pe mașină? Eu am pe un Logan 2008 Iar legea spune asa: Art.101, alin10. Constituie contravenții și se sancționează cu amendă prevăzută...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un CD player compatibil cu Opel astra h? Cel original nu îmi recunoaște cd- urile, le da afară (dar problema nu este la cd- uri) și as vrea sa îl înlocuiesc. Mulțumesc...? (mai mult)
Detin un Citroen C3 2006 1.4 benzina cutie manuala. O am de un an. M- am invatat cu un stil de a pleca de pe loc si a mers perfect pana a inceput sa patineze ambreiajul. In viteza 2- 3- 4 avea momente...? (mai mult)
E normal ca un atv de 700 sa consume destul de mult ulei?
Astrah masina o inchid din telecomanda dar după un timp se deschide singură. De ce?
Pareri Dacia Sandero stepway vs Opel Astra?
E adevarat ca daca iti pui GPL pe masina ti se strica motorul? Ca mama are un Opel de 6 ani si acum 2 ani si-a pus GPL si acum are motorul praf plus alte chestii
Dacă la școala de șoferi optez pentru cutia automată, după ce iau permisul, pot conduce și cutii manuale? Mulțumesc!
Vreau Yamaha Raptor. Cat costa unul second decent? Pot sa il inmatriculez? Vreau sa ii bag evacuare sport si sa-mi enervez vecinii.
Dacă îmi schimb permisul pe UK mai am voie sa conduc în România? Vreau un răspuns sigur în privința asta. Mulțumesc!
De unde as putea sa reglez faza lunga la un BMW e90, deoarece aceasta bate prea sus?
Am găsit un Ford focus break facelift dotat din 2009 1.6 TDCI 109 cp la 2000 euro. Proprietarul spune ca oferă fiscal și mașina arata foarte bine. Voi ce spuneți? Ar merita? Îmi trebuie alta mașina...? (mai mult)
Skoda Fabia 2007. După ce opresc motorul și scot cheia apare pe casetofon "TIM 2H". Ce înseamnă asta?
Daca nu am fiscal in Romania, pot sa inmatriculez masina pe Bulgaria si dupa sa o bag legit pe Romania?
Mai am voie sa circul cu masina daca expira dovada de la politie pentru preschimbare talon daca nu a venit?
Cu ce as putea sa lipesc Baia de ulei la mașină? As prefera sa nu o dau jos.
Cat m-ar costa sa schimb volanul de pe dreapta pe stânga al unui Audi TT? Mulțumesc!
Am un golf 5 care consuma super ok pana acum. De cateva zile cosuma undeva la 20- 30 l/100 km, asta la viteza mica (cand merg cu a intaia si cu a doua in special). E posibil sa fi activat ...? (mai mult)
Cat m-ar costa schimbul de volanta+ambreiaj la un golf 6 2013 1.6 tdi cayc?
Iubita mea vrea sa isi cumpere o masina. Ii place foarte mult Seat ibiza 2005- 2007 dar nu stim ce sa alegem intre 1.4 MPI si 1.4 TDI. Masina o sa fie folosita pentru o naveta de 30km dus, 30km...? (mai mult)
Cum as putea sa desfac cele doua șuruburi de la Baia de ulei de la volanta? Încape foarte greu cheia acolo. Țin sa menționez ca e vorba de un golf 4 1.4 benzina din anul 2001
Am c-ul si acum dau e-ul, la chestionare cand intru imi arata numai 68 de intrebari de pe scoalarutiere.ro. Sunt doar atatea intrebari? Sau mai multe
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.