Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 10 Februarie 2025 sunt:
Pot să obțin permis de conducere în România dacă văd parțial cu ochiul drept din naștere iar cu celălalt perfect?
am si eu o nelamurire, vreau sa pun si eu pe masina o dunga din aceea de colant gen din fata pana in spate. Are ceva, ma vor respinge la itp adica trebuie omologata sau ceva de genu?
Vă rog dacă poate să mă ajute cineva cu o problemă. Am cumparat o mașină din Germania și mașina este complet radiată de acolo, intrebarea mea este dacă o pot inmatricula în...? (mai mult)
Motocultor. Cele de la Ruris sunt bune? Marca Breckner, Weima are cineva, este chiar made în Germania? Care ce marci aveți? Mulțumesc tuturor!
Buna seara, am si eu un opel astra h 1.8 benzina 125 cp z18xe si de la un timp nu mai trage cum trebuie. Am pus si testarul si nu imi da erori, a mai intampinat cineva problema? Ar putea fi senzorul ...? (mai mult)
Pareri despre motoare 1.2 TSI de la polo 6r?
Doresc sa achizitionez o masina care a fost rulata in Belgia. Stie cineva cam cum sunt masinile de acolo? Sau poate cineva sa imi dea mai multe detalii?
Am un golf 5 1.9 TDI. La o depășire in loc sa bag treapta a 4- a din a 3- a am bagat din greșeală treapta 2 la 60 km pe ora. S- a auzit foarte urat. Credeti ca s- a stricat ceva la motor sau transmisie?...? (mai mult)
Buna seara, imi voi schimba domiciliul din buletin in alt sector, București. Ce pași sunt că sa imi pot schimba si actele auto (permis, talon etc.)
Salut, am un polo din 2004, 123000 km motor 1.2 benzina.In drumul meu pe autostrada mi s- a aprins martorul engine check in bord, deschid capota si motorul vibreaza mai puternic iar lucrul acesta se...? (mai mult)
E posibil prin 2025 sa fie scoase mai multe masini pe curent decat cele pe combustibil fosil? Masina electrica ofera siguranta in viitor mai misto ca nu se aude cum baraie motorul si nu stai cu gandul ...? (mai mult)
Știu că sună banal dar am văzut la televizor că numerele de înmatriculare din București sunt întoarse. De ce?
Am facut scoala de soferi in Cluj, dar am dat sala in judetul de resedinta (Rm. Valcea) și orasul, pe care l- am picat. Initial am crezut ca o sa fie mai simplu sa dau tot in jud. meu ca sa nu...? (mai mult)
Unde este senzorul pentru presiune de ulei la opel astra g t98 disel 1.9? Este urgent!
Salutare, am planuri mari vara asta dacă nu cumva revine starea de urgentă și nu mai pot ieși din casa deloc. Bun, de când am început facultatea folosesc un audi Audi A7 3.0 quattro anul 2013,...? (mai mult)
Am baut aseară 8 beri la sticla de 0.33 De la 19:00 pana la 01:00 noaptea. Am adormit la 01:20. Pot conduce acum la ora 12:00? A iesit tot alcoolu? Berea are 5% alcool
FUNDA! Ii incurca pe baieti paravanturile la montajul foliilor pe geamuri? Unde se monteaza folia, pe interiorul sau exteriorul geamului?
Imi poate spune cineva cat ar costa inmatricularea unei masini din Germania in Romania?
Bună seara, aș dori să achiziționez o motocicleta la mâna a doua, la ce ar trebui să mă uit prima data să văd dacă nu e stricată etc sau daca a făcut accident cu ea?
Am o statie radio emisie-receptie Avanti Micro si de la un timp imi arata pe display semnalul la 9 si gajaie intr-una ca si cum ar vorbi cineva si nu ii prinde semnalul. Ce problema are?
Salutare TPU, în noiembrie împlinesc 18 ani iar aș dori să încep școala de șoferi, am inteles ca se poate incepe cu 3 luni înainte dar mie mi se pare ca e cam mult si m- am gândit sa incep cu...? (mai mult)
Buna, am de facut un drum pana la Brasov aprox 450 km fata de unde stau. La masina mi se tot stinge faza scurta pe stanga cam dupa 30 de secunde de la aprindere, pot merge si asa? Sau ma ciupeste politia...? (mai mult)
Salut, doresc sa imi achizitionez un subwoofer auto, modelul fiind acesta "jbl stage 1220B" https://m.emag.ro/subwoofer- auto- jbl- incinta- dubla- 2- x- 12- 30- cm- 1000w- 500w- rms- 2- ohmi- stage-...? (mai mult)
Salut, Imi puteti recomanda o solutie buna de curatat jantele de aliaj auto? Ceva sa nu atace lacul. De cand am schimbat cauc. acum cateva luni mi- a ramas solutie de aia neagra pe jante si nu iese...? (mai mult)
Salut, M- a oprit politia pe motivul "ce dai tu flash sa știe ca e radar". Mi- a cerut actele, le- am prezentat, apoi sa îmi zică ca să vezi ce amenda îți dau eu acum pentru folii neomologate...? (mai mult)
Un atelier auto care lucrează la BMW, la tarife omenești, cunoaște cineva? Pe o rază de 100 km în jurul Bucureștiului. Mulțumesc frumos.
Salut, părere yamaha yzf r125 merita să o iau la mana a doua?
Hei TPU, dupa ce dau traseul si urmeaza sa primesc permisul de conducere, pot sa optez unde sa mi- l trimita? Mai exact, exista posibilitatea de a cere sa mi se trimite in alta tara? (Belgia) (Contra...? (mai mult)
A mai patit cineva ca centura de siguranta sa-i scamoseze hainele? Am stricat cateva camasi si sacouri pana acum si nu stiu ce pot face. Aveti crei idee in acest sens? Multumesc!
am si eu un renault megane 2 si as vrea sa ii pun discuri de pe un renault laguna mai mari, este nevoie sa schimb si etrierii sau se potrivesc cei originali?
Salut, am si eu o intrebare. Daca am bagat mizerie in instalatia ac si am spalat cu apa oare daca merg sa reincarc cu freon va trage aparatul ce a ramas pe conducte?
Ce părere aveți despre Renault megane 3 2010- 2014, 1.9 dci de 130 cp? Pe un site zicea ca la acest motor bielele pot ieși spectaculos prin motor, tot acolo zice ca la megane 3 problemele au fost ...? (mai mult)
Stie cineva cum verific daca o masina e radiata sau nu?
.as dori sa îmi cumpăr un BMW e 46 motor 2.0 ci anul 2000 benzina. As dori sa știu cat ma ajunge cheltuiala, asigurarea, impozitul ...etc toate. Dau funda...și dacă consuma enorm de mult...? (mai mult)
Salut, ce vehicule pot conduce de la 13 ani? Multumesc anticipat.
Am băgat ulei de benzina in motor diesel un Opel astra g 1.7 cdti 2004 Mi- a scos un fum alb(gri) pe sub capota prin țeava de eșapament, mi- a scos ulei pe la joja mi l- a împrăștiat...? (mai mult)
Dețin un atv 250cc de stradă și as vrea sa dau un upgrade la lumini. Bateria este de 12v, iar eu as vrea sa pun ceva bec cu lumina albă nu gălbuie, imi spune cineva ce cel de bec trebuie să...? (mai mult)
Parere audi a3 sunt scumpe piesele?
Vreau sa- mi iau o masina. Acestea sunt criteriile pe care le am: sa fie automata, sa aibă piele in interior, scaune încălzite, sistem de navigare, asistenta parcare, buton start/stop. As...? (mai mult)
Top masini incepatori buget 4000 euro?
La 4000 euro buget, ce octavia 2 gasesc, ca an?
Salut.Daca scot mufa aia de la EGR masina o sa mearga ca si cum ar fi anulat sau nu o sa mai traga? A4 B7
Parere skoda Octavia 2 1.6 tdi 2010? Parere motorizare!? Este buna?
Astazi am avut o problema la masina mea(vw lt 35 din 2001), mai exact la un moment dat ieseau aburi de sub capota si mi s- a oprit motorul si pe langa asta mi s- a spart si o conducta de apa....? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o intrebare dacă se poate, se poate monta un aer condiționat pe o mașină care nu l- a avut montat din fabrica? Am un fiat grande punto din 2009 1.4 pe benzină daca vă ajută...? (mai mult)
Am găsit o Mazda 6 2009 2.0 benzină pe olx la un preț foarte bun. Am vorbit cu proprietariul și mi- a spus seria mașinii. Proprietarul susține că mașina arată și funcționează bine și...? (mai mult)
Salut,daca am peste 20 de ani pot sa dau de permis pentru categoria A1?
Exista in Bucuresti vreun loc de unde sa pot cumpara un parbriz si sa mi-l si monteze? De preferat in sectorul 6
Buna, stie cineva daca merita sa imi cumpar aceasta masina si la ce probleme sa ma astept: consum, consumabile, piese. Merita de cumparat? Lexus ct200h an 2010-2012 O seara buna.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?