Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 10 Februarie 2025 sunt:
Buna, stie cineva daca merita sa imi cumpar aceasta masina si la ce probleme sa ma astept: consum, consumabile, piese. Merita de cumparat? Lexus ct200h an 2010-2012 O seara buna.
Cum e mai bine? Imprumut bancar pentru achizitie auto sau leasing auto? Valoare 6k-10k auto
Un prieten vrea sa cumpere o rulota. Rulota e vanduta de un roman, care a locuit in UK si s- a intors definitiv in Ro. Actele rulotei sunt pe UK. Poate fi inmatriculata in Ro? Daca ramane pe UK, pe ce...? (mai mult)
Daca nu ai trecuta o anumite marime de jante in carte si te opresc cei da la rar si te avertizeaza ca daca nu le omologhezi data viitoare iti retin talonul. Este ceva de facut? Omologarea de la 13...? (mai mult)
Cât costa un Golf 4 1.9 tdi nou, în momentul în care s-a lansat. Mulțumesc
Se poate sa imi dau masina imprumut altei persone in mod legal in schimbul unei sume de bani? Stiti persoane care fac asta?
Un site legit unde pot să găsesc cască, echipament etc pentru motocicliști?
Tocmai acum două săptămâni mi- am luat VW Passat B8 limuzina, cu ce pot curăța interiorul? Să nu fie urme, zgârieturi. Și la spălat exterior care ar fi mai ok? Sa o duc la o spălătorie profesionistă...? (mai mult)
Mama doreste sa isi cumpere o automata in bugetul de 4000 euro. Masina o sa fie folosita in oras deci clar ii trebuie benzina si eventual niste excursii ocazionale. Ce recomandati? Ii place golf...? (mai mult)
Bună ziua, am picat recent proba teoretica pentru permis și mi s- a spus să ma programez online, dar mă pot programa doar după 8 Octombrie, este vreo modalitate de a da din nou proba teoretica ...? (mai mult)
Cei samsari care vând mașini în piață, cu ce spală și ei mașinile? Cu ce curăță la motor de praf? Cu ce șterg parbrizul fără urme, aburi? Care e șmecheria? Cu ce se curăță și...? (mai mult)
Salut. Dețin un BMW E60 2.5d 177cp si am o problema la care nu găsesc nici un răspuns pe internet. Imi apar toate becurile (spate) pe navigație ca fiind arse, dar ele merg. Ce problema ar avea?
Buna seara TPU. Nu am prins bine semnul de începător pe parbriz. Iar la prima denivelare a cazut si s- a dus intre parbriz si chederele de prindere ale acestuia. Nu il mai pot scoate de acolo. Mai am...? (mai mult)
După ce mi-am spălat mașina la o spălătorie bună și rămân urme pe parbriz, oglinzi de la uși, cum se șterg urmele și cu ce anume?
Hello! Am înțeles ceva de genul ca traseul sau sala s- au anulat o perioada de timp pentru ca a fost cineva găsit cu noul virus, stie cineva mai multe detalii? Urma sa merg sa ma programez pentru traseu...? (mai mult)
Salut.Pentru permisul categoria AM,in poligon se mai dau si opturile(sau cum se numesc, mi se par cam grele) printre jaloane sau doar mersul acela in zig-zag printre ele?
Salut.Am o bicicleta de doi ani de zile asupra careia nu a fost facuta absolut nici o interventie de ordin tehnic de cand am luat- o.Problema e urmatoarea:la frana din partea dreapta(spatele)maneta cand...? (mai mult)
Cum se face încadrarea pe benzi când un drum cu 3 benzi devine unul cu 2 benzi sau invers? Sau unul cu 2 devine un drum cu o singura banda...
Vreau sa-mi cumpar un suport pentru telefon in masina si voiam sa stiu cat de bune sunt acelea care se prind de Cf Player, nu il strica sau ceva? Si la un cd player pe un VW golf 5 Din 2006 e ok?
Hey! Cam cat costa o mașină nouă dar ceva mai ieftin?
Bună ziua, am un passat b5 cu motor 1.8T 150cp, si as vrea sa ii fac un stage 1, aproximativ cu câți ca-i creste? Sau ce modificări ar trebui sa-i mai fac sa o aduc in mai mult
Vreau sa schimb luminile de poziție ale mașinii. Pot pune lumini LED? Dacă da voi avea probleme?
Cum fac sa scap de raul de masina? Mi se face rau si dupa 10- 20 km de mers sau mai ales prin oras la semafoare si intersectii cand masina se opreste brusc.Multi mi- au spus ca odata ce ma urc la volan...? (mai mult)
Salut.Vreau să îmi pun în mașină, fir neon (lumină ambientală), pe portiere la un a6. Unde mă leg cu acele fire? Mă pot lega direct la lămpile acelea mici de sub portieră?
Vreau să- mi achiziționez un ATV de 125- 250 cm (de început). Întrebarea mea este dacă necesită înmatriculat/înregistrat la poliție/primărie. Am auzit din niște surse că cele de...? (mai mult)
Exista in prezent vreun radar fix pe vreo autostrada din Romania? Am vazut un aticol din 2013 si unul din 2019 cum ca ar exista pe A2 intre Cernavoda si Medgidia, dar nu stiu ce sa cred. A primit cineva...? (mai mult)
Este legal sa conduc o masina cu cutie manuala daca am mana in ghips (mana dreapta)? Este dificil evident fiind si dreapta, dar am nevoie neaparat de cateva ori pe saptamana sa conduc...
Salutare. Am un BMW e90 din 2007. Astazi am observat ca semnalizarea din spate stanga, lumineaza foarte slab. Este de la bec, sau din alta cauza?
Cum pot învăța logic și eficient codul rutier, simt că profesorul preda doar că sa fie predate și nu prea înțeleg. Cum le pot învăța eficient?
Atunci cand mergi sa faci examenul medical pentru scoala de soferi, trebuie sa completezi undeva dinainte cu ce scoala de soferi vrei sa faci sau poti sa te hotarasti dupa?
Care e cel mai usor de folosit program pentru a face stage 1? ex: ecm titanium. winols etc
Am făcut un accident azi (din vina mea, fără victime) am completat amândoi foile pentru amiabilă. Iar in zilele următoare ne întâlnim la reprezentanta de asigurari să semnam actele ...? (mai mult)
Bună seară. Am achiziționat de curând un Passat 2.0d b6 cod motor bmp. Astăzi am fost la mecanic să fac revizia. Pot spune ca m- am descurajat maxim, când a desfăcut filtru de ulei avea pilitura...? (mai mult)
Salut.Vreau sa fac singur file-uri pentru stage 1 cum le pot face?
Salut, fratele meu doar ce a luat permisul și vrea să își cumpere o mașină, are 18 ani și vreau să știu de ce acte are nevoie când pleaca după cumpărarea mașinii, apoi pașii următori ...? (mai mult)
Imi doresc o masina noua sau aproape noua, cu buget de 8000- 10000, automata, cu impozit cat mai mic si consum redus, aerodinamica, cu un interior care sa se apropie de lux, adecvata pentru...? (mai mult)
Ce parere aveti de anuntul asta, vi se pare o oferta buna? https://www.olx.ro/oferta/skoda-octavia-an-2009-benzina-IDdJEJj.html Multumesc anticipat!
Salut, am un citroen berlingo an 2004 motor 2.0 HDI. Si am probleme cu acul de la combustibil. Acul a coborat la 0 dar nu mai vrea sa urce deși am bagat 20l. Stie cineva care ar fi problema?
Am si eu o problema si nu stiu cum să o rezolv. Deci am o mașină marca BMW 320d si e putin modificată, ieri pe drum m- a luat un control rutier si cand a accelerat a scos cam mult fum (mașina...? (mai mult)
Salut, TPU, am un Opel Astra g din 2001 si cand accelerez se aude un sunet ciudat la roata stanga fata ca si cum placuta s- ar freca in continuare de disc, mentionez ca etrierul este nou, a fost schimbat...? (mai mult)
Salutare. Voi cati Km pe zi faceti cand faceti livrari cu uber eats?
E okay să pun husă la scaune în VW Passat B8? Ce fel de husa trebuie sa pun?
Vreau sa- mi cumpar o masina si problema este ca nu gasesc una ok. Vreau o japoneza de preferat (pe benzina), cu care sa fac naveta. Bugetul este de 4200e (nici mai mult nici mai putin). Singura...? (mai mult)
Salut, este permis să schimb volanul original al mașinii cu unul sport? Mai precis, unul Sparco. Și dacă am voie să schimb toată evacuarea mașinii, dar să țin catalizatorul montat pentru a ...? (mai mult)
Am o problema la un tractor u445 4x4 cu o maneta si am următoarea problema ca imi da ulei pe toba de eșapament, am schimbat set segmenti si garnitura de chiloasa si tot imi scoate ulei
Salut, o parere despre passat 1.6 benzina 2003, sunt bune aceste motoare, recomandati? As vrea sa achizitionez si are 280. 000km
La o masina noua cu suspensiile modificate incat se apreciaza 2- 3 degete intre roti si caroserie cand e lasata jos, mecanicul care face intretinerea isi da seama ca au fost modificate? Tinand cont ca...? (mai mult)
Cam cat la suta consuma un scuter malaguty f15 firefox? Dau funda
De ce acum 10 ani se faceau Dacia Logan cu motor de 1.2, 1.4, 1.6 si acum sunt doar de 0.9 si 70CP. Nu înțeleg. Daca vreau să- mi cumpar Dacia Logan din 2020 pot alege doar motor de 0.9 care îi slab....? (mai mult)
Am vărsat ceară din aia pentru epilat pe scaunul din mașină. Cum o îndepărtez? Scaunele sunt din piele.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!