Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 11 Februarie 2025 sunt:
Salut, la obtinerea permisului cat D la fisa medicala se face si examen pneumologic, apnee in somn, cum se desfasoara mai exact? Cine a mai dat poate sa imi descrie putin? Multumesc frumos
Daca imi iau un Suzuki Vitara Cabrio din 1995 de exemplu cu soft top care se poate da jos, pot sa il pun doar in spate si sa imi ramana gol liber doar acolo unde ar trebui sa fie plasata trapa?...? (mai mult)
Bună, TPU! Voi ce faceți în legătură cu micile porțiuni ruginite ale caroseriei? Nu am chef să apelez la tinichiger auto pentru o porțiune cât palma. Nu aș putea s- o rezolv singur? Cum...? (mai mult)
Bună tuturor! Atunci când frânez, simt cum pedala de frână se ridică și coboară (practic îmi împinge în sus talpa). Frâna ține, dar trebuie să apăs tare. E un Ford.
Este normal ca ambreiajul sa tina asa sus? Adică când dai drumul la ambreiaj mașina pleacă aproape în punctul de terminare a cursei ambreiajului... Nu știu asa e la mai multe modele de mașini sau...? (mai mult)
Bună seara. Caut o mașină bună până în 10000 euro, deci ce model as putea lua la banii astia? O seara buna va doresc :) De preferabil după anul 2012
De unde aduc ei mașini second-hand cu preț mic și la noi în țară o vând cu preț mare? Unde găsesc și eu?
Am și eu o întrebare. Dacă cumperi o mașină cu motor de peste 3, 4 până în 6 poți sa o înscrii în altă țară să nu mai dai atât de mult la impozit? Mulțumesc!
Ce este Mazda MX-5-ul al Romaniei? (Ceva sportiv si ieftin)
Câte clase trebuie să ai pentru a putea da de permis?
Am avut un accident de mașină, am ieșit de pe un drum fără prioritate, m- am asigurat dar nu venea nimeni, iar când am ieșit venea un motociclist cu viteza și a întrat în mine. S- a zgâriat...? (mai mult)
Am schimbat pe e46 cdplayerul vechi cu un radio nou. Problema e ca se aude mai prost decat cel original. Trebuie sa ii mai schimb ceva? Gen, nu e compatibil cu boxele?
Am nevoie pentru o perioada nu lunga de timp o mașină mica. Nu imi trebuie o masina fitoasa, mai ales pentru faptul ca o iau temporar. Vreau sa imi achitionez o mașină mica, economică,...? (mai mult)
După ce termin orele de condus, pot sa fac ore suplimentare cu alt instructor?
AM o problema. Am vrut sa schimb cd-playerul vechi de la bmw-ul meu e46 si mufa iso nu vrea sa iasa din el. Am procedat ca pe Youtube dar nu iese sub nici o forma. Ce pot face?
Care sunt motivele consumului exagerat de ulei?
am joc mare la axul pedalier: https://ibb.co/bXhv0RN, cu ce as putea sa îl strâng, sau trebuie sa schimb butucul pedalier?
Dacă motorul consumă 1 litru de ulei la 300 km, atunci este problemă doar cu segmenți sau poate fi și cu altceva?
Acum câteva zile cu mașina unui prieten într- o parcare am ciocnit o mașină. M- am înțeles cu omul și am făcut amiabil, am dat asigurarea prietenului meu și permisul și buletinul meu....? (mai mult)
Care sunt demersurile pentru asigurarea RCA la masina si cat costa?
Cat timp trebuie purtate lamaile in geam? Semnele de incepator stiu ca se tin 1 an, insa daca tu ai luat permisul, nu ai mai condus deloc apoi, a trecut anul de cand ai carnet si dupa te apuci de condus,...? (mai mult)
Salut, am un a4 b6 2.5 tdi din 2003 si cand m- am trezit dimineața nu mai aveam antigel in borcan. A mai pățit cineva asa ceva? Si nu sunt pete sub masina. Nu stiu pe unde se duce. Apa imi sta la 90...? (mai mult)
Am o motocicleta Yamaha YZF R125 (A1) și am toba stock pe ea, aș dori sa o înlocuiesc cu o finala akrapovic fake! Cum decurge treaba cu RAR și ce sancțiuni se iau? Nu ma pricep la asta am ...? (mai mult)
Ce se intampla daca pui un motor de la un autoturism (ex:bmw x6) pe un alt autoturism (ex:audi a3)? Este posibil asa ceva?
Am o problema la un Malaguti F12 Phantom! Am schimbat recent la un mecanic: - Set motor 80cc - carburator 80cc - bile - muzicuta - baterie Si cu motorul cald turat de pe loc nu ...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr o mașina de la un show- room din Olanda, am vorbit la telefon cu cei de acolo și mi- au spus că la prețul afișat pe internet se mai adaugă o "taxa de lux" iar pentru a scăpa...? (mai mult)
Știe cineva dacă se prelungește dosarul pentru școala de șoferi? Având în vedere pandemia. Ca sunt programat în august și îmi e expira școală dacă nu iau. Dar dacă se extinde as mai avea ...? (mai mult)
Cand inmatriculez masina de pe Bacău pe Neamț asigurarea trebuie sa fie pe minim 1 lună sau 6 luni?
Salut, am voie sa reglez farurile de la buton din masina?
Daca am mers de la Craiova la București cu un autoturism dar fara rovinieta facuta si in aceeasi zi m- am si intors cat credeti ca o sa fie amenda? O sa iau de doua ori daca am fost dus si intors?...? (mai mult)
Pot face itp fara cartea masinii? Tin sa mentionez ca nu sunt proprietar
Salut. Pentru scoala de soferi mai e nevoie de adeverinta de la medicul de familie sau se poate face fisa medicala si fara adeverinta? Multumesc!
Salut,care ulei credeti ca este mai bun dintre Castrol Magnatec 5w40 si Motul 8100 X-cess 5w40? Nu ma intereseaza alt ulei vreau sa sa aflu daca stiti dintre ele care este mai ok
Am un ford focus 2018 si nu inteleg de ce discurile au mereu un fel de linii, ca si niste zgarieturi. La altii sunt oglinda. De la ce se fac asa? Nu sunt chiar zgarieturi. Cand pun mana pe ...? (mai mult)
Am cumparat o motocoasa Procraft Germany t4350 si nu stiu ce fel de ulei trebuie.
Pot completa cu 5w40 peste 10w40?
Am cumparat o masina si vânzătorul pe talon nu a scris "Înstrăinat către.".La înmatriculare ma poate întoarce inapoi? Am fiscal.
Păreri despre Mazda 6 facelift? Am găsit una cu 250. 000km reaali, iar la verificarea in service a ieșit totul destul de ok, cu mici excepții, dar nu sunt foarte costisitoare. Merita pentru un...? (mai mult)
Cat timp de la producerea unui accident acesta se poate "raporta" la poliție?
Salut, TPU! Am si eu o problema. De curând am schimbat kitul de ambreiaj. Volanta bătea oribil si nu intra bine in viteze dar a rămas o problema pe care o avem si inainte de a schimba kitul de de...? (mai mult)
Salut, tocmai ce am vazut mai demult intr- un video mai vechi o motocicleta hybrid (off road si de strada) acum ca sunt interesat sa dau de permis vreau sa- mi achizitionez una dar nu le gasesc. Am cautat...? (mai mult)
Salut, cine are moto sau se pricepe, pot să scot plasticul din spate la Viper R1, FOTO: (am însemnat cu roșu) https://i.postimg.cc/jSjTb6ct/20200609-204932.jpg MERSI
Am un lancia lybra 1.9 jtd și as vrea sa știu ce înseamnă "check" eroare în bord cu rosu. Am cautat pe google dar nu găsesc nimic. Mulțumesc
Cum pot să fac o programare de urgență la rar pentru efectuarea itp-ului expirat? Pe site-ul lor nu îmi apare opțiunea.
Peste o luna fac 16 ani, intrebarea mea este daca pot sa dau de motor si daca merita sa fac asta acum. Am inteles ca pana la varsta de 16 ani nu am voie sa dau examenele, ci dupa ce termin cu ...? (mai mult)
Bună ziua. Am un lancia lybra 1.9 jtd și am văzut ca furtunul sau cablul din poza este ros. De la ce este? Afectează motorul sau? Am mers cu ea asa vreo 6000 km https://uploadimage.ro/hhf0/3D49F4CB-...? (mai mult)
Am si eu o mica problema. Aseară a căzut din odorizantul lichid de masina pe bord si am crezut ca am sters bine. Azi, cand am intrat in ea, am observat ca lichidul, încălzit de soare, a facut ...? (mai mult)
Daca eu am terminat orele si urmeaza sa dau sala inainte de aceasta lege cu cele 10 clase mai pot sa dau? Adica daca nu am 10 clase dar dosarul nu a expirat mai pot sa dau sala si traseul?
Salut tuturor. Este normal sa curgă niste picături de apă/condens sub masina in fata la mijloc? Mentionez ca nu este ulei sau altceva. Ce credeti ca ar fi? De la climatizare?
Detin de puțin timp un Audi a4 b7 1.9. 2007. Dpf off. Am fost la un mecanic unde mi- a verificat turbo si a zis ca e bun. L- a pus la loc. După mi- a curățat EGR- ul. Era înfundat complet....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.