Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Stie cineva daca pot sustine examenul teoretic pentru categoria de permis B, fara buletin? Tin sa mentionez ca in dosar exista o copie dupa buletin. Multumesc!
Salut. Cum credeti ca vor evolua preturile la masinile SH? Vor urca/scadea? Anul viitor in noiembrie fac 18 ani si as avea buget undeva la 4000- 4500 euro, as spera totusi la un Audi A4 B8 dar cred ca...? (mai mult)
Stie cineva ce ramane pe plafon daca desfac barile longitudinale originale? Gauri sau ce? Intra apa in plafon sau ceva de genul? A mai incercat cineva sa le scoată și dacă da, cum am un Megane 3
Buna ziua. As vrea sa îmi cumpăr o mașină în rate dar creditul o sa fie pe numele tatălui meu, iar eu voi achita ratele. Întrebarea mea este, pot trece mașina direct pe numele meu de la început...? (mai mult)
Salutare! Vreau să cumpăr un teren care este situat față în față cu o benzinărie și să fac o spălătorie cu fise și o cafenea. În zonă mai este o singură spălătorie cu 7 boxe care ...? (mai mult)
Salutare! Dețin cu Focus MK2 din 2005, motor 2.0 benzina 145cp. În treapta a 5- a la 2000 rpm am undeva la 75km/h. Mama are un Logan 1.6 de 86cp, iar ea in treapta a 5- a are 70km/h. Este...? (mai mult)
Dacă am permisul reținut cu drept de circulație din lună în lună cu prelungire de dovadă, pot să fac școala pentru altă categorie?
Salut, dacă pun mâna pe una din bornele unui acumulator de mașină, tractor..., mă curentează?
Buna seara tututor. Problema sta in felul urmator Am cumparat un q7 2010 care initial mergea bine doar de la 60km/h tragea greu dar usor usor ajungeam la 130km/h asta fara nicio eroare in bord sau pe...? (mai mult)
Salut! În civ ul mașinii am trecut la dimensiunile anvelopelor R15 și R16 cu celelalte numere pe lângă Doar că am primit talonul și pe talon am menționat la alte dimensiuni doar R15. De ce?
Buna seara, am o problema foarte antortocheata.An data x intalnit cu un baiat care vroia sa- mi cumpere masina m- a sunat am stabilit a venit la mine am mers an parcare a vazut masina si a zis sa faca...? (mai mult)
Bună ziua am cumpărat un încărcător portabil pentru a îmi încărca mașina care este plug în hrybrid. problema este ca nu am împământare la casa iar încărcătorul nu funcționează. ce as...? (mai mult)
Câți cp obți dacă scoți filtrul de particule la o mașină
Salutare dragii mei. Până ieri, timp de doi ani, am avut lipit pe bordul mașinii un Chevrolet Aveo, un suport auto magnetic. Deoarece siliconul lui nu avea o prindere eficientă și că de aia...? (mai mult)
Salutare tuturor. M-am gândit sa îmi cumpăr un motocross din gama Alfarad T7 250cc, merită oare?
Salut Grup, detin vw jetta 1.9 tdi bls 2007, a fost schimbat timoneria la ea, iar cand vreau sa bag viteza a 3, trebuie mereu sa tin putin spre dreapta sa intre, iar uneori merge greu din viteza ...? (mai mult)
Salut. Am un scuter in 4T 80cc si are un furtunas mic pe care ies ceva gaze, m- am documentat si cica acela ar fi recirculatorul de gaze si trebuie bagat in filtru. Problema este ca atunci cand il bag...? (mai mult)
Salutare,am gasit o maisna Audi A8 LONG 2017 267000 km la 2450 de euro, presupun ca arata prea bine pentru cat de ieftina si bine arata ce ar trebui sa ma astept de la o masina de genul daca o cumpar
Salut, am golf 5 2005 si mi- am luat un set de semnalizari de oglinda dinamice, le- am schimbat, m- am uitat sa fie totul bine, ele functionau insa cand m- am uitat mai atent la masina poziția pe partea...? (mai mult)
Salutare, am avut o mica tamponare cu un băiat care s- au oprit in "fundul" meu din cauza neatenției eu staționând in coloana, întrebarea incepe aici: rezultatul a fost doar puscarea vopselei pe...? (mai mult)
Salut,ce înseamnă termenul de țăruș? Tot văd acest termen pe waze și nu știu ce înseamnă
Salut, am un derbi senda de 50cc am pus un carburator nou merge bine 5 minute. După când îl accelerez moare, ce să fie?
Salut, știe oare cineva dacă am fost oprit de radar și am primit amenda dar masina nu e pe numele meu oare mai pot pleca în alta tara?(am auzit ceva de genu ca dacă ai amenzi pe tine nu poti).
Ma tine o trotineta cu 25km autonomie toata ziua? daca nu, ma tine una cu 35km autonomie? vreau sa-m iau trotineta electrica dar vreau sa stau mult afara cu ea
Nu pot regla frânele v brake ...nici prin șurubele alea mici nu pot.Ce sa fac?
Bună ziua! Cardul tahograf ce face după ce ai luat atestatul cpi?
Salut, am o intrebare, am un golf 5 1.9 tdi motor bck si de ceva timp cand o bag in retur imi sare din viteza si caraie. Ieri cand veneam acasa am auzit un zgomot urat si vibratie in masina, cand ridic...? (mai mult)
Bună! Astăzi mi s- a întâmplat cel mai oribil lucru; am rămas fără motorină la mașină (din cauza mea, crezând că ajung până la benzinărie) în mijlocul orașului. Faza e că toată lumea...? (mai mult)
Bună seara, ieri am cumparat un stingator auto fara ceas, este bine? Sau imi trebuie neaparat cu ceas?
Buna chat, am o intrebare doar pentru cei care detin aceasta masina. Se mai merita un Golf 3 in 2024 (nu neaparat ca masina principala), are tata un S class din 2016 si un CLS 2012, si ne- am gandit...? (mai mult)
Salut, am nevoie de cineva care se pricepe la mașini bmw e46. Astăzi am mers cu mașina în jur de 15 km și după a început sa frâneze și sa mi se aprindă martorul galben pentru frana, am tras...? (mai mult)
Salut, TPU Aveam uleiul sub minim si am completat cu un ulei Genuine 5w 30 Am pus peste castrol Intrebarea este, imi poate strica mașina ca am conbinat? Nu am degand sa merg mult asa, maxim o lună...? (mai mult)
Salut TPU, mâine am orașul pentru permis, dacă puteți să îmi dați un sfat pentru mâine e perfect
Buna, sunt in Germania și am făcut atestatul B196 pentru 125cmc dar am permis de conducere românesc, pot circula cu 125cmc?
Salut, Am achiziționat o mașină BMW 118i coupe din 2010, din Germania! Îmi spune ca are bluthooth, are comanda tel pe volan, cat și pe un buton lângă radio, dar nu știu cum și de unde...? (mai mult)
Bună seara! Am o problemă cu aerul condiționat auto. Nu se cuplează compresorul întotdeauna. Uneori instalația bagă aer rece, alteori bagă simplă ventilație. Când staționez cu mașina în...? (mai mult)
Salutări, mi s- a confiscat permisul de conducere și polițistul mi- a spus că trebuie să dau testul de redobândire in maxim 20 de zile. Eu intre timp am depus o contestație și am primit permisul...? (mai mult)
Salut, oare pot circula pentru cativa km fara cureaua de accesorii si ce se intampla?
Salutare TPU, vreau sa îmi achiziționez un bmw mai exact un seria 5 (f10) vreau sa îmi iau doar cu motor de 2 litri b47, acum nu stiu în ce bani se i cadreqza unul întreținut ca am văzut și la...? (mai mult)
Salutare TPU, stiti cumva cat ajunge o distributie de schimbat la un vw jetta1.9,2007 tdi bls plus manopera?
Am o Honda nsr in 2 t din 98, am luat decizia sa nu i mai las pompa de ulei sa i bage uleiul in benzină și am decis sa i fac eu amestecul, (25 mll la litrul de benzină ). Am luat decizia asta pentru...? (mai mult)
Salut. Acum ceva timp, mașina mea (Mazda 6, 1.8 benzina, 2005) avea probleme la viteze. Nu intra in viteza absolut deloc. I am reglat tija de la pedala și acum merge dar însă, intra greu in viteză...? (mai mult)
Am 18 ani, am luat recent permisul de conducere aş vrea să va întreb ce maşina recomandaţi pentru un începator? am vorbit cu tata şi a zis ca îmi ia ce maşina imi doresc eu nu conteaza preţul...? (mai mult)
Am cumparat o masina (Golf 4) si am o intrebare si vreau un sfat bun. Persoana de la care am cumparat o, a cumparat o la randul ei de la alta persoana. Am fiscal, talon, carte la masina. Persoana in...? (mai mult)
Salut grup, am un opel astra h 1.9 16v. Stiu problema si stiu cine e de vina dar nu stiu de ce se intampla. In treapta a 4 a sau a 5 a la viteze mari peste 130km(cand vreau sa depasesc, adica cu acceleratia...? (mai mult)
Salut TPU, Fac curierat la Tazz cu bicicleta clasică și mă gândeam să încerc să livrez cu mașina. Am un Opel Corsa din 2008 cu motor 1.2 pe benzină. Credeți că merită încercat? Cam ce ...? (mai mult)
Salut, doresc sa incep scoala de soferi, dar nu stiu cat costa pentru categoria B, si va rog ziceti-mi toti pasii de inscriere, si toate etapele
Salut! Am o Skoda Octavia 2 din 2008 și am o problemă la mașina. Nu se mai deschide mașina nici din cheie și nici din butuc. Bateria este descărcată. Am încercat să dau curent cu un redresor...? (mai mult)
Buna ziua, dețin un audi A4 b7 cutie automată, am observat că, când pun frana sa încetinesc, de exemplu la o trecere de pietoni sau intersecție, moare motorul că și cum nu ar lucra ceva bine ...? (mai mult)
Salut, dețin un audi A4 b7 cutie automată, am observat că, când pun frana sa încetinesc de exemplu la o trecere de pietoni, sau intersecție, se oprește brusc motorul, cred că e ceva de la cutie...a...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!