Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 12 Februarie 2025 sunt:
Am luat un aparat de sudura, ceva micuț, un almaz 250A. Vreau sa o folosesc pentru o bolta și un gard, problema este ca nu știu sa ii reglez amperajul. Am încercat cam 5 minute și de fiecare...? (mai mult)
Am un BMW e90 320d din 2007. Am o problema in legatura cu lichidul de parbriz, pierde pe undeva prin fata rotii din fata dreapta. Care ar fi problema, rezervorul spart sau vreun furtun? Va rog...? (mai mult)
Aș dori niște păreri din partea voastră. Ce recomandati între : Audi Q5 2.0 Tdi 170 Cp quattro Automat cu dotări decente : - leduri - xenon - interior textil - cutie automata ...? (mai mult)
Cross 250 4T sau 125 2T?
care din cele 2 masini vi se par mai bune, deci de exemplu un BMW 520 F10 motor 2.0 Disel an 2010/2012 si un Volkswagen Passat CC motor 2.0 Disel anul acelasi 2010/2012?
Salutări! Am o intrebare, sper sa nu va las o impresie proasta dar nu sunt cunoscatori De unde are mazda rx8 atatia cai pe un motor de 1.3? Sunt fiabile? Sunt bune? As vrea sa achiziționeze una si...? (mai mult)
Ce preț au actele de scuter? Mai exact certificatul de identitate tehnică.
Salut, stiu ca suna banal dar s- a inventat ceva care sa ia forma unei chei direct din clanta? Sau macar cu ce as putea lua forma? Nu vreau sa fur dar am o masina si cheia de la usa este si cheia de...? (mai mult)
Buna, va rog sa ma ajutați și pe mine cu un sfat! Vreau sa fac un CD/DVD cu video pentru mașina (BMW seria 7 2018), am încercat sa descarc video de pe YouTube apoi sa le incarc pe CD, dar din ...? (mai mult)
Am un aprilia 80cc, când dau semnal stânga dreapta merge în rateuri, ce poate fi?
Ce parere aveti de Kawasaki KLR 250? A avut cineva? Am auzit lucruri bune despre varianta de 650 doar.
Vă rog, îndrumați-mă, către un site corect sau un loc anume, unde aș putea găsi istoricul unui tractor pentru a-l pune în cirulcație! Mulțumesc :)
Ca sa vopsesc ornamentele exterioare ale mașinii(la uși) in negru trebuie o vopsea speciala sau se poate cu un spray negru simplu? Sau care ar fi procedura?
As vrea sa fac un proiect...se merita sau nu? Sa pun pe un cadru de atv un motor de motocross iti 450 ..Vine la pachet cu partea electrică, evacuare, pompa pentru ambreiaj hidraulic...ce investiții...? (mai mult)
Stiti vreo varianta in care sa adun bonus malus la o asigurare rca mai ieftin sau mai repede? Ma gandeam sa imi cumpar un scuter de 50cc si sa ii fac asigurare ca sa adun bonusuri, iar atunci cand imi...? (mai mult)
Am un Citroen Xsara din 2002 si nu mai merge inchiderea centralizata din telecomanda, merge doar sa o inchid cu cheia din butuc, am schimbat si bateria la telecomanda si degeaba tot nu functioneaza....? (mai mult)
Salut, am o problema la scuter de 49 2 timpi, problema sta in felul urmator, carboratorul are soc electric, daca eu nu conectez socul la carborator, scuterul merge, trage dar nu prea sta la relantii,...? (mai mult)
Anvelopa Kelly HP - made by GoodYear 85H pareri? Buna sau nu? Dar IMPERIAL EcoDriver5 F209?
Am o livada undeva in inima unei paduri, cateodata drumurile pana acolo sunt o bataie de cap, cu un jeep micut FWD poti merge cu usurinta pe ele, dar cand lumea vrea sa vina cu masinile cu lemne din...? (mai mult)
Salut la toti, am o problema la sistemul audio in masina. Am cumparat acum amplificator de 750w 500rms in dou canale si se incinge foarte tare, daca pun mana nu pot sa o tin mult. Subwooferul are 600w...? (mai mult)
Cum pot demonta ornamentele exterioare la usi de la Opel h 2005 ca să le pot vopsi?
Ce modele de enduro mai cunoasteti de tipul Honda NX250 sau Kawasaki KLR250?
Un site specializat pentru vanzari de motociclete? Caut modelul NX250 de la Honda si nu il gasesc nici pe OlX nici pe Publi24 nici pe LaJumate nici pe Marketplace de la Facebook. Va rog sa ma...? (mai mult)
Este legal sa pui faruri angel eyes pe Opel Astra G?
Salut, as vrea sa cumpar un atv de minim 200cc, pe care sa il folosesc pe drumuri pietruite si rar pe off road, ce credeti sa iau un atv de strada sau de off road? Tinand cont ca am gasit atv cu motor...? (mai mult)
Salut, tocmai mi-am luat o motocicleta beta de 50 cu răcire pe apa și am observat ca după ce s-a încălzit motorul îmi face spume în radiatorul de răcire al apei, oare de ce?
Buna seara.Stie cineva din ce cauza la eliberarea pedalei de ambreiaj se aude un zgomot ciudat iar schimbatorul se misca inainte si inapoi? .....Masina e un audi a 4 b6 2002 tdi
Se poate face școala de șoferi într-un județ din care nu aparții? De exemplu ești din Suceava și vrei să faci școala la Iași
Salut, se potriveste bara m-tech2 pe un e46 nfl? Este luata de pe un e46fl.
Un prieten a cumpărat o mașină doar ca nu a primit certificaltul fiscal. Proprietarul are undeva in jur de 500 de lei datorii la primărie și el a plecat in Germania. Are v- c la masina.Credeti...? (mai mult)
Dețin un Opel h din 2005. De ce se reduce luminozitatea displayului cand aprind pozițiile? Când le opresc se vede iar ok. Am montat becuri albe la numărul de înmatriculare. Are legătură?
Ce subwoofer auto (pasiv) imi recomandati pana in 350 lei?
Salut, am un bmw x5 din 2013 cu navigație dar acum nu- mi arata străzile mai deloc. Am plecat spre România din Austria, arata ca și cum am ieșit din chenarul ala, nu- mi arata nimic, Ungaria la...? (mai mult)
Golf 5 2004 Motor 1.6 FSI Oare cum e consumul?
Vreun posesor de Honda din Bucuresti sa- mi explice si mie care e de fapt si de drept reprezentanta oficiala ca nu mai inteleg nimic? Asko, Honda Nord, Carpati? Care- i diferenta intre ele si care e ...? (mai mult)
as avea mare nevoie de ajutor cu un sfat, mi- am luat si eu carnetul recent si am optat pentru o mașină nouă cu cai puțini, până imi fac si eu "rodajul" ca șofer, masina fiind un ...? (mai mult)
Hristos a înviat. Salut TPU, urmează să cumpăr un ford mondeo fara itp si asigurare, masina o transport pana la mecanic cu platforma, etc nu conteaza ce are.Trec la subiect. Pentru a înscrie masina...? (mai mult)
Dețin un Opel astra h 2005. Pot monta o cameră spate pentru parcare și sa fie afișat pe acel display fără sa cumpăr altul? Când introduc în R. Cum?
Ce ziceți? Mai are rost să- mi cumpăr o mașină euro 4 din anul 2009 având în vedere că motoarele diesel până în norma de poluare euro 4 ar putea să aibă interdicții prin zonele aglomerate?...? (mai mult)
Dețin un Opel h din 2005. Când dau contact se aprinde displayul ok iar când pun pozițiile se reduce luminozitatea și se vede foarte slab. Când opresc pozițiile se vede iar ok. Care- i...? (mai mult)
Unde gasesc un magazin sa imi fac RCA-ul in Bucuresti, care sa fie si deschis? Daca nu... Cum se fac asigurarile online? Imi vine prin posta asigurarea in original?
As vrea sa imi schimb subwoofer-ul de pe masina (alpine swt12S4) deoarece imi ocupa prea mult spatiu. Vreau ceva intre 150-250 w RMS si sa ocupe cat mai putin. Astept pareri. Ofer funda!
Buna, am un bmw seria 3 2005 163cp. Mi-a cazut volanta si m-am gandit la una second hand.Ce parere aveti va rog?
Buna tuturor ..am un bmw 320 an 2005 163 cai..tocmai mi-a cazut volanta si fiind scumpa m-am gandit la una sh. Va rog ce parere averi de chitul cu volanta second hand? Multumesc
Buna, am un pegeot 206 decapotabil. Nu mi se mai decapoteaza, inainte cand lasam desfaceam clemele de la trapa bipaia si acum nu mai bipaie. Si nici nu se decapoteaza.
Common Rail vs PD. Este, (sau nu) sistemul common rail un mare pas înainte, în ceea ce privește funcționarea optimă a motorului?
De ce tip de compresor am nevoie pentru a fi destul de puternic ca să îl folosesc pentru desfacerea roților la mașină, pentru umflarea lor? Un link dacă se poate cu compresorul și pistolul de ...? (mai mult)
Salutare. Am un Renault Grand Scenic 3 și vreau să- i montez niște bare transversale, ca suport pentru un portbagaj de tip jetbag. Însă, forma caroseriei este de tip picătură de apă, înaltă...? (mai mult)
Salut, am un atv de 125cc 4T automat i- am cumpărat tot nou! (Carburator, chiuloasă, cilindru si set) ce aș putea să mai modific să îl fac să tragă putin mai bine? Nu vreau să meargă ca unul...? (mai mult)
am o nelamurire pe care v- o adresez. Am un passat b5.5 din 2004 si are 240.000 km, de cand o am nu am avut probleme cu ea, pentru ca totusi este o masina foarte buna, dar are ceva, nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!