Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 26 Februarie 2025 sunt:
Salut, exista skoda octavia 1.2 biturbo 105 cai?
Cum se resetează radioul la volkswagen golf 4?
Eram astazi pe autostrada si deodată mi s- a oprit motorul si mi- a apărut in bord martorul de check engine. Am tras pe dreapta si a început sa iasa fum de sub capota. Am ridicat capota ...? (mai mult)
Am facut un mic accident, am discutat, am facut amiabil dar intrebarea mea este urmatoarea. Dupa completarea amiabilului eu mai am asigurarea valabila pana la data expirarii sau nu mai este valabila?
Dintre un Audi A3(2009- 2011) si un audi a4 b8 sedan (2009- 2011), sa zicem un buget intre 5000 si 7000 euro, voi ce ati alege? Inca ceva, care din aceste 2 masini ar fi mai potrivita pentru...? (mai mult)
Am și eu o problema cu un BMW e46 320d 150cp, an 2003. Când merg cu ea la relanti sau când merg încet calc ușor accelerația e totul in regula dar când accelerez sau plec mai tare scoate un...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. Vreau sa depun dosarul la o scoala auto pentru categoria A, sunt deja inscris la alta pentru categoria B si am examen saptamana aceasta. Doar ca la scoala la care sunt inscris ...? (mai mult)
La un Opel Astra H 1, 7, apa la radiator se baga? La masinile mai vechi se baga apa dar nu gasesc daca se bagta si la OPEL. MASINA DIN 2005
am o skoda fabia din 2002 an 1.4 benzina si imi ramane un senzor aprins in bord. Am cautat pe net ceva legat de emissions control lamp....va multumesc
Stie cineva cand s-a ajuns cu programarea la oras pentru Categoria C? In Ploiesti, Prahova. Multumesc!
Doresc sa achizitionez un Ford Focus EcoBoost 2015 cu motorul 1560cmc(95Cp). Pareri? Probleme cu motorul asta?
Cat ma costa modificare de spirala si airbag cu comenzi la un audi a4 b6? Si instalarea totodata a tempomatului?
La mașina in portbagaj am doua difuzoare (doua canale). Daca pun un al treilea difuzor in serie o sa ii scada puterea la jumate dupa logica mea. Dar daca le leg in paralel, se poate întâmpla ceva?
De ce masinile cu motor mare au un impozit la fel de mare? De exemplu ala motorul de 5.0 stiu ca depaseste 80milioane. Imi poate explica cineva?
Buna ziua! Volsw. tiguan 2011, conectez telefonul la bluethoot insa radioul se opreste doar cand sun si atat. Cand pun o melodie, nu se aude nimic decat melodia de la radio. Trebuie bagat intr- un...? (mai mult)
Eu m-a încurc mereu in Intersecțiile in cruce. Cine îmi poate explica cum e mai ușor sa îți dai seama când ai prioritate și când sa cedezi? Va mulțumesc
am o intrebare, gasesc adaptor auto pentru iphone 8 plus ca sa pot asculta muzica in masina? Imi puteti spune si de unde siteuri exacte?
Ce acte imi sunt necesare pentru a trece o masina pe numele meu, schimbare numere etc?( masina inscrisa tot in Romania)
Buna dimineata TPU! Am un golf 4 1.9 sdi si vreau sa va intreb daca are vreo problema daca ma duc cu el subturat, pentru ca nu are turbina. Daca stric motorul asa. Si am probleme cateodata cu schimbatul...? (mai mult)
Am o problema cu radio la audi a4. Am schimbat bateria si nu mai am codul. Serie: AUZ2Z3B3158315. Ma puteti ajuta? Multumesc
Recomanda-timi va rog o masina: Economa,SPORT,cu motor puternic, tractiune spate, cu un buget 600-1300€
De ce Ford Mustang atrage mai multe priviri pe stradă decât un Mercedes Coupe?
Salutare, mi-a expirat ITPul la masina. Ar cam fi de mers in jur de 20km. Am nevoie de o platforma de transport, cat ar costa? Un site ceva?
ofer fundă! In videoclipul lui Lino Golden "Panamera" apare mașină aceea cu B 444 TBY vreau și eu Instagram-ul omului care o deține sau macar numele acestuia! OFER FUNDA!
cum se leagă un girofar sau un proiector led la un tractor? Cum se fac legăturile firelor? Mulțumesc! Funda pentru cel mai bun sfat!
Salut, am cumparat un vw passat 2001 1.8t 150cp, dupa ce l- am cumparat am mers pe autostrada 160- 190 (Germania) cam 70km dupa 70km s- a aprins becul de la ulei, a scoS un bipait si statea aprins in...? (mai mult)
Salutare, vin cu o problemă la un Opel Astra G din 2003 1.6 8v. Problemele la sunt așa: când plec de pe loc trepidează rău de tot mașina, checkul stă aprins mereu și când ajunge la 3000- 4000...? (mai mult)
Bună ziua. Am dat pe data de 20.05. 2019 la ora 12:30 examenul teoretic auto(sala) în Slobozia Ialomiţa, eu fiind din Feteşti Ialomiţa. Bun, am luat- o cu 24 de puncte din 26. Poliţista de acolo...? (mai mult)
Am achizitionat recent frane Sypo V-Blache dar vreau sa le montez la o bicicleta marca "tohan" stie cineva cum procedez?
Cum pot să montez la o bicicleta tohan, frâne de tipV-Brake?
Am si eu o mica dilema cu o masina. Deci am un OPEL ASTRA H 2005 1, 7, cumparata recent. Am schimbat cam tot in ea distributie cu tot etc. Masina merge foarte bine, trage super, m- am dus pana...? (mai mult)
Am luat permisul de cateva zile si conduc ft prost pe masina de acasa.E un audi.La scoala conduceam foarte bine si imi era mult mai usor pe aceea.La audi e volanul mai greu si nu ma pot incadra cu...? (mai mult)
Am pus o frana brusca azi, nu chiar foarte tare, mai aveam pedala. Problema este ca s- a auzit un zgomot puternic sub podul pedalier si o trepidatie ciudata a masinii (ceva gen drum de piatra). Tin sa...? (mai mult)
Ofer fundă. Cum aflu codul culorii mașinii, Ford focus 2006 argintiu? Vreau sa cumpăr vopsea și nu știu codul
Am un audi A3 8p din 2005, iar închiderea centralizata nu mai funcționează din telecomanda, trebuie sa bag mereu cheia în ușă să închid mașina. Am mers să îmi schimb bateria de...? (mai mult)
Am un ford focus zetec an 2005 si a inceput pe la 2500- 3000 de ture sa se auda un vuiet ca si cum ar fi toba sparta.De asemenea ambreiajul este foarte moale. Daca apas mai tare pe acceleratie urca...? (mai mult)
Pentru un pocket bike, mini cross imi trebuie benzina sau motorina pentru mix?
Am un scuter energic 4t, am montat pe el pe langa becurile obisnuite de pozitie, inca 4 becuri de pozitie pe led ( 2 in fata si 2 in spate), erau firele trase din fabrica doar ca nu avea bec si nu erau...? (mai mult)
Avem o problema la cutia de viteze manuala pentru un Bmw E91 din 2008 model 2009. Intra mai greu in viteza 1 si sunt momente cand sare din viteza, iar atunci cand sare din viteza, face un zgomot...? (mai mult)
Salutare! Ce motocicleta mi-ați recomanda ca prima motocicleta A1? Am 185m.
As vrea sa stiu un casetofon de masina compatibil cu masina asta : Nissan Primera 2004 P12 SEDAN 1.8! Multumesc :) PS: Casetofon bun cu auxilir, cititor de CD si USB!
Salutare, Eu in dotarea masinii mele, am niste becuri de ceata insa sunt pe lumina galbena si am observat ca se incing foarte tare, cel putin sticla din fata daca pui degetul iti topeste pielea, sunt...? (mai mult)
Păreri 200cc de strada?
Cat trebuie sa platesc asigurarea pe an daca imi achizitionez un pasat 1.6 benzina 2000 si am 18 ani?
Cu ce solutii pot curata uleiul din interiorul intercoolerului? (Golf 4 ALH) - apa calda cu detergent (sampon auto) - motorina / benzina - acetona - spray curatare frane. Alte sugestii?
Cam cat ar costa impozitul la un Bmw 318 i 1.8 2002 benzina?
Un atv cu roti de strada intr-o pantă medie cu iarba patineaza?
Ce parere aveti despre atv 200cc street?
Imi puteti spune si mie un pret estimativ pentru scoala de soferi cat "A2"? Cam cat ar costa scoala?
Salut prieteni! Ce ziceti, un camion roman diesel (Raba) ar putea merge pe păcură?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?