Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 1 Martie 2025 sunt:
Recent mi- am achizitionat un VW Golf 5 si am observat ca usa soferului nu se deschide / inchide din telecomanda, trebuie sa bag cheia in usa pentru a o deschide, vreo solutie? Tin sa mentionez...? (mai mult)
Buna tutror, (ma scuzati daca se repeta intrebarea) daca am masina gri si ii schimb capota cu una neagra o sa se lege politia de acest lucru pana am bani de a o vopsi? (E aceeasi capota ca cea gri numai...? (mai mult)
Ce parere aveti de Audi A4 (B7 8E) 2. 0TDI 170hp quattro?
La CATI ANI SE DA DE CATEGORIA DE PERMIS C1? Ca la C simplu se da la 21 stiu asta dar C1 de camion mic la cati ani?
Salut, as putea pune roti de tico pe un atv cu jante de 10? Mentionez ca cele de tico sunt pe 12 dar asta nu e o problema, ma intereseaza daca merg pe butuci, ce parere aveti?
Mi s-a ars semnalizarea la oglinda, dar lumina alba merge. Pot schimba doar becul de la semnalizare sau trebuie sa schimb cu totu? Precizez ca am o Skoda Octavia 2. Multumesc anticipat!
Salutare! Am un Passat b5.5, Berlin și vreau sa- i modific puțin sistemul de sunet. Am doar doua boxe pe ușile din față și alea se aud ca naiba. Vreau sa- i schimb boxele și sa- i pun pe...? (mai mult)
Salut, m- am mutat de curand in alta tara si vreau sa stiu daca exista centre sau ceva de genul unde imi pot tine masina cat timp sunt plecat din tara? Nu o iau cu mine pentru ca nu am nevoie de ea si...? (mai mult)
Ce model de bmw sa imi iau? Dispun de 5000 de euro. Vreau sa il iau bun. La capitolul taxe, fiabilitate, reparatii, intretinere, confort sa fie cat de cat. Seria 3 de preferat. Mersi
Salutare tuturor, am un bmw seria 3 model e46 motor 2.8 benzină și de ieri nu ma mai lasa sa introduc maneta de viteza in nicio treapta de viteza....doar cu motorul oprit...tin sa mentionez ca pedala...? (mai mult)
Am o problema la un wv golf 4 AXR 1.9 Tdi 101 cp.Nu mai trage aproape deloc si motorul se aude foarte urat si se balanseza foarte tare.Nu o pot trece nici in treapta a 2 nu imi da voie, tinde sa...? (mai mult)
Cat costa cursurile de karting de la scoala "Elena Cuza" Piatra Neamt?
Cum inregistrez o masina la primarie in Bucuresti daca sunt din Baia Mare? Trebuie sa fac dovada de flotant nu? Daca imi puteti spune toti pasii mersi mult
Salutare. Ma poate lamuri cineva care- i treaba cu : Intercooler- ul mașinii e radiatorul? Am văzut masini modificate care pe deasupra radiatorului stock mai au unul deasupra, sau unul in bara sub...? (mai mult)
Am cumparat o masina, maine ma duc sa facem actele la notar, ideea e ca am 22 ani si am ceva amenzi neplatite. Pot dupa aceea inmatricula masina, avand in vedere ca am amenzi? Precizez ca acesta va ...? (mai mult)
Salutare oameni buni, gasesc si eu o persoana pe aici care se pricepe la masini si la ceea ce inseamna modificari fata de R.A.R? In principiu ce conditii ar trebui sa ideplinesc pentru a putea schimba...? (mai mult)
Avatanje si dejavantaje la tractorele john deere seria 6320
Am si eu o problema cu toate cdurile audio pe care le fac de pe laptop pentru masina. Merg putin timp dupa ce le fac si dupa ce scot cdul si il bag la loc unele piese merg sacadate, întrerupte...? (mai mult)
Doar pentru cine stie. Mi s- a aprins de cateva ori becul de la motor in bord (ala galben) si nu imi arata corect motorina, cateodata arata mai mult cateodata mai putin.Care ar fi cauza? Eu nu ma pricep,...? (mai mult)
Cine poate sa imi spuna si mie detalii despre site-ul Auto-Poland.ro? Este de incredere sau teapa?
Salut, cine a dat școala de șofer recent imi poate spune cât costă? Gen in total, cu analize, taxe etc? Mersi anticipat.
Salut.Am 17 ani si pe data de 2 noiembrie voi împlini 18 ani. Mă gândesc să încep să învăț la școala auto pe la inceputul lunii martie și o să o termin la sfârșitul lunii mai. Apoi o să...? (mai mult)
Salut, cu ce sa dau pe bord ca sa ii dau o nuanta de masina mai noua/premium? Am vazut la anumite golfuri bordu' mai negru. Golf 5. Mersi. Am incercat cu silicon d- ala din Carrefourr, dar dupa cateva...? (mai mult)
Ma gandesc sa imi cumpar o motocicleta de A1 si ma gandesc la Yamaha YZF R125, dar am o intrebare. Din cate am inteles, motocicleta este destul de inalta. Stie cineva cam ce inaltime trebuie sa...? (mai mult)
Am un Mercedes c200 kompressor din 2000 Motor 2.0 benzina. Cand am cumparat masina de la un tovaras de al meu avea aprins in bord check engine si scria service in 1400km. Acum, dupa 2 luni circa imi...? (mai mult)
Salut, bunicii mei vor sa imi cumpere la 18 ani o dacia sandero stepway noua. Problema e ca nu prea sunt fan dacia si ei vor neaparat acea marca, ce sa fac? Ziceti- mi o masina pana in 10000 euro nou...? (mai mult)
Salut, voi ce ati alege dintre urmatoarele masini: Mazda 6(model 2008) diesel sau benzina? Audi a4(intre 2005- 2008) diesel sau benzina? VW PASSAT(2005- 2008) diesel sau benzina? BMW SERIA 3(2008)...? (mai mult)
Pot dezactiva functia de blocare in timpul mersului la videoclipuri la masina Suzuki?
Salut, am cumparat un casetofon pentru masina mea opel astra g [Sony xplod cdx gt28 este firma] pe el scrie Mp3 wma, conectez cablul AUX si prin setari nu apare decat FM si "Seek + /- " nici vorba de...? (mai mult)
Ce dimensiune are rulmentul de la compresorul de are conditionat de la un golf 4 din 2001?
Daca am un scuter de 50 CC trebuie permis?
Vreau sa radiez o masina(golf 3) dar nu mai am numerele si talonul, acestea fiind retinute de politie pentru. circulare fara ITP, cum procedez?
Salut, am un scuter cu set motor nou, am anulat pompa de ulei, îi fac eu amestecul cu ulei verde in benzina si pun cam mult, cand plec de pe loc da rateuri. Ce sa fie? Va ro, si iar la fel la o ...? (mai mult)
Am un kawasaki z750 înmatriculat pe Italia și în Acte are 25 KW, am voie sa îl conduc în România cu A2? Si cât timp am voie să conduc în România fiind înmatriculat pe Italia?
Masini bune pana in 3000 de euro?
As vrea sa imi cumpar o masina la mana a doua, dar nu stiu absolut nimic despre masini :)) deci daca ati putea sa veniti cu cateva recomandari as fi foarte recunoscatoare. In principal caut o masina...? (mai mult)
Cat m-ar costa sa fac un Kyron Ssangyong 2006 tractiune spate in 4x4?
Salut fraților.Am și eu o întrebare, cum e mai bine, sa cumperi o mașină decentă la 500- 600 de euro și să mai investești în ea inca 1200- 1500 euro pentru a o îmbunătăți (huse piele, faruri,...? (mai mult)
Bună ziua. Duminica trecută un șofer foarte neatent a ieșit de pe o strada în viteză și a intrat cu mașina în noi. Eu trecusem în ultimii 20 de metri peste 2 treceri de pietoni, eram după curbă...? (mai mult)
Salut, nu de mult am împlinit 17 ani, și as vrea sa știu, cum este cu școala de șoferi, căci, nu știu la ce vârstă este legal sa o faci, și cu examenul auto (traseu+sala)
Motocositoarea Ruris 999K are distantiere (pentru roti)?
Passat 2008 berlina motor 2.0 sau audi a6 2007 motor 3.0?
Salut, pentru transcrierea unui vehicul inmatriculat in Romania imi trebuie "documentul care atestă dreptul de proprietate al solicitantului în forma prevăzută de lege la data dobândirii dreptului...? (mai mult)
Daca schimb jantele de tabla cu et 55, cu unele de aliaj cu et 37, trebuie sa schimb si prezoanele? Am vazut undeva ca sunt mai scurte cele pentru jante de tabla si ca ar trebui mai lungi la jante ...? (mai mult)
Salut..stie cineva cum pot scoate capătul rupt al jojei..de la un opel vivaro 2.5? Multumesc
Salut, cam cat m-ar ajunge sa pun pachetul M pe un Bmw X3, 2.0 D. Xdrive, 2012 facelift?
am un opel vectra c 2004 si de ceva timp nu mai functioneaza bordul, adica cateodata merge cateodata nu. Care ar putea fi problema?
Cat costa asigurarea pentru un autovehicul de capacitate cilindrica 1.0 l la 22 ani, pe an?
Pot pune ceasurile de pe un F10 550d, cele cu plasma și afișat full digital pe un f10 3.0 diesel cu ceasuri normale?
Nu mai pot deschide portbagajul masinii din butonul lui. Pot doar din cheia masinii, apasand pe butonul pentru portbagaj. Ce trebuie sa schimb? Broasca portbagajului cu totul sau o fi vreo alta problema...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?