Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 1 Martie 2025 sunt:
Buna tuturor, am un Ford Galaxy din 2001, de azi a a innebunit, când pun mașina în mișcare bate foarte rău în partea dreaptă la roata, am descoperit că dacă apăs puțin pedala de frana ...? (mai mult)
Buna, am nevoie pentru un proiect la facultate de ceva care sa arate ca un panou de climatizare de la masina. Dar am nevoie de el doar pentru aspect asa ca am cautat panou climatizare "fake/fals" si nu...? (mai mult)
Am o intrebare, care din motocicletele de teren exemplu KTM care au motor de 250- 300cm in 2 Timpi si cele de 250- 450cm in 4 Timpi care sunt mai bune la off road? Vreau un raspuns mai explicit daca se...? (mai mult)
Stie cineva pe ce data s-a ajuns cu examenul auto ( traseul ) in Ploiesti? Ce data...
Audi Q5 sau BMW X3?
Voi ce kit de ambreiaj ati alege...Lük sau Sachs? Va rog nu veniti cu piese turcești ca valeo ca am stricat unul in 104.000 km...
Salut, care imi poate recomanda un kit de cabluri pentru montare subwoofer+amplificator pana in suma de 100 de lei? Dau funda
Salut, cine poată să îmi spună ce face butonul din imaginea cu piciorul și R tăiat? Voi atașa un link către poza puțin mai jos, mulțumesc...? (mai mult)
Am o intrebare, vreau sa construiesc un buggy de off road (extrem) ce motor, cutie de viteza si punti imi puteti sugera? Vreau raspunsuri sigure,
Salut, mi- a inghetat usa de la masina acolo in colt langa aripa. Am tras tare de ea si s- a indoit. Din cate am inteles asta e boala lor, trebuie schimbata usa sau dusa la tinichigiu? Ce fac sa numai...? (mai mult)
De la ce e aceasta dara colorata: https://imgur.com/a/LaitPNc? E grav?
Salut, am o problema cu mașina, se desface mereu colierul de la burduful de la planetară, am schimbat si burduful si vaselină si tot se desface, ce sa ii fac?
Nu știți? Este vreo soluție sau există ceva ceară pentru a reda luciul acela a mașinii ca atunci când e nouă?, Mulțumesc!
Salut,e obligatoriu sa dau de permis de masina, 4 locuri, la 18 ani? La 20 de ani nu se poate, e obligatoriu la 18 si numai la 18?
Mi- a scazut nivelul antigelului in vas, iar nivelul uleiului pe joja a crescut considerabil. Deci am antigel in ulei. Intrebarea mea e daca sunt sanse sa nu fie garnitura de chiuloasa de vina....? (mai mult)
Nu mai îmi baga aer rece la mașină. Am deschis capota și am observat o substanță verde la senzorul de la clima. Credeți ca s- a spart ceva? Ce trebuie sa fac? Mai merge reparata cu ceva sau...? (mai mult)
Am o problema cu un Opel Astra g benzina 1.4 16v....scoate mult fum pe eșapament și miroase urat...nu știu de la ce! Aștept răspunsuri! Mulțumesc!
Salut.De ce taxa auto este mai ieftină cu cât maşina e mai veche? Mie mie mi se pare containtuitiv,cine mă lămureşte îi dau fundă, mulţumesc
Doresc să îmi cumpăr un Renault Megane 3! Ce părere aveti despre această masina? Merita sa o achiziționez? Ce motor imi recomandați?
Știe cineva cam ce preț ar avea o colantare auto pentru un BMW e46? Folie neagra mată, sau albastră mată.
Salut, as dori un sfat la urmatoarea, am o fabia pe care am anvelope de 185/60 r14 dar in fiecare zi se atinge in scut multumita nenumaratelor gropi pe care incerc sa le aleg sa nu dau in cele mai mari,...? (mai mult)
Am auzit un zvon ca precum BMW e60 3.0 XI ar avea varianta de a cupla 4x4 sau a selecta sa cupleze doar spatele, as vrea sa știu dacă este așa, sau cum este exact, mulțumesc!
O masina declarata dauna totala poate sa mai fie dupa aceea inmatriculata?
In 2016 am cumparat o masina la care detin fiscalul, pe talon nu scrie instrainat si inca circul pe numerele fostei propietare care este din alt oras, eu lucrez 8 luni in afara pe sezon apoi...? (mai mult)
vreau să îmi achiziționez un VW Touareg 2.5 174 de cai, cutie automată, in jur 245000km (nu am găsit încă mașina) buget 7000€. Ce păreri aveți? Se merita să cumpăr sau nu? ...? (mai mult)
Salut, ce putere trebuie sa am la becurile de pe faza scurta și lunga la H7, H4, la w ma refer pentru ca sa nu fiu amendat când ma oprește poliția? Dar lumenii ce sunt și câți trebuie da fie ...? (mai mult)
In Romania se poate omologa un roll cage pe o masina de zi cu zi? Cam le ce costuri ajungi? Pretul roll cage. ului + mana de lucru + omologarea?
Salutare. Pe ce pagina pot gasi denumirile cu toate utilajele mecanicilor auto? Doar in magazine online? Eu am studiat mecanica dar acum ce m- am angajat nu cunosc denumirea la toate utilajele si...? (mai mult)
Salut, un prieten de al meu are un golf 4 1.6 sr 101 cp si pe oras rupe, adica se ia la intrecere cu astia cu 2.0 140 cp si nu inteleg cum le da fum. Atat de bune sunt benzinarele pe oras?
Ce motociclete recomandati pentru A2? Sa coste pana in 7000 euro (noua), puterea sa nu fie foarte mica (dupa ce indeplinesc varsta de 21 ani o sa- mi iau A- ul) daca este mai mare de A2 o voi limita....? (mai mult)
Am o Skoda octavia 2(2006) si am avut becurile de la placuta de inmatriculare arse.Le- am inlocuit si tot nu functioneaza, stie cineva care e siguranta pentru acele becuri sa vad daca e arsa sau ce ar...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. Asiguratorul mi- a cerut poza cu asigurarea celui care m- am lovit că sa vada unde i- a fost încheiată asigurarea, acum el nu îmi răspunde la telefon. Este o problema nu are...? (mai mult)
Am un recipient cu motorina de 3 ani, este de metal. Oare mai este buna? Și-a pierdut din calități?
Am o intrebare, care din motocicletele de teren gen KTM cu motor de 250-300 in 2T sau cele de 250-450 4T sunt mai bune la off road? Vreau un raspuns sigur si mai explicit daca e.
ce parere aveți de un chopper (Suzuki Intruder) de 125 an 2005? Ar merita sa fac schimb? Am un piaggio x9 125 2007 dar problema e ca are un consum mare, adica cu 2 litri de benzina fac cam...? (mai mult)
Care ar fi cea mai ieftina evacuare cu 4 iesiri pentru E46 care sa sune bine?
Care e faza cu franele, "cu cat ai discuri mai mari si placute mai bune franeaza mai bine". Dar daca nu ai abs si apesi tare si se duce masina taras? Atunci mai conteaza? Pt ca oricum se blocheaza roata...? (mai mult)
Am o intrebare, se poate pune turbina pe un motor pe benzina aspirat? Vreau un raspuns sigur
Salut, cum se numeste evacuarea de pe e46-le din videoul acesta la minutul 5:12? https://youtu.be/XNEimVkjku4
Cand expira un permis, il poti reinoi in orice oras? Sau trebuie mers in orasul in care s-a eliberat?
Salut, Daca am o ciupitura in parbriz in partea extrema dreapta a parbrizului(nu afecteaza vederea), am sansa sa trec ITP ul? Mentionez ca, crapatura a fost reparata
Bună dimineata, am achiziționat un tractor deutz 4006 pentru uz casnic, sunt începător si nu am prea multe cunostinte despre tractoare! Va rog să îmi spuneți si mie, de ce atunci cand merg cu...? (mai mult)
Cine imi poate da niste idei de boxe auto in special pentru bass, marimea de 16. 50cm sau peste iar ca putere 75w rms?
La o masina pe benzina la cate turatii este indicat sa schimbi vitezele?
Ce placheti de frana (ce marime ) trebuie la un pejo 206 in 2 usi din 2001? Am vorrbit cu cineva care avea acelasi model dar din 2003 si a cumparat mai mari si as vrea sa stiu marimea, sa stiu daca se...? (mai mult)
Ce imi recomandati pentru casetofon/navigatie auto (vreau sa aiba un sunet bun) : alpine, jbl, jvc, kenwood, Panasonic, pioneer sau Sony? si dc?
Cum pot lua permisul cu 8 clase? Sau pot? Daca nu pot sa iau permisul in alta tara? Pls ajutor
Prieteni, m- am hotărât anul asta vreau sa îmi cumpăr un buggy de pe net. Am găsit pe OLX unul la 450€ și vreau să îl modific, adică roti, jante de 4×4 tăiat și resudat carcasa, vopsit...? (mai mult)
Ce tip de vehicul pe două roți pot conduce fără permis?
Salutari. Detin un Vw Polo 6n2 din 2000, motor 1.0 50hp benzina. Din motive tehnice sunt nevoit sa schimb motorul si as dori sa ii pun un motor de 1.2. Intrebarea: exista motoare de 1.2 compatibile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?