Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 6 Martie 2025 sunt:
Am cumpărat o mașina secund hand de la o persoana din Teleorman. Am făcut contractele de vânzare cumpărare, vanazatorul mi- a pus la dispoziție certificatul fiscal toate bune. Greșeală...? (mai mult)
am o Skoda Felicia din '98 cu urmatoarea problema, de curand am schimbat intreg ansamblul acela cu termostatul deoarece cu cel vechi nu se ridica acul de la temperatura in bord deloc, chiar...? (mai mult)
Am un Passat B5.5 din 2002/2003. Vreau să- i schimb CD Player- ul ăla deoarece nu am USB, Auxiliar sau Bluetooth și am incercat să- i bag un adaptor dă- la in brichetă cu un stick ...? (mai mult)
Buna tuturor, am o intrebare legata de un cross de 50 cmc. As vrea sa ii maresc puterea, sa ii bag un set de 80 sau 125, am auzit ca daca fac acest lucru dupa un timp se va gata motorul este...? (mai mult)
Am si eu nevoie urgentă de o masina pana in 5000€, diesel. Ce recomandări aveti?
Imi spune cineva cum pot activa in passat b6(2010) activate av imput? Ca nu ma lasa sa apas acolo.
Imi iau si eu o masina peugeot 407, cu ce masini se compara?
Salut băieți. Am și eu o întrebare care ma tot macină la un Ford focus 1.8 diesel. An 2001. Nu cunosc foarte multe în "ale mașinii" asa ca să va explic cum sta problema. Când calc pedala succesiv...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Daca eu imi cumpar o masina din Franta cu 2000000 de km cat inseamna pentru noi romanii atatia km fiindca acolo sunt numai autostrazi! Masina a fost dusa la verificare,...? (mai mult)
Am un opel astra g 1.7 2001 si nu trece de 120 km /h, aveti idee de la ce ar putea fi?
Am un passat b5.5 2003. Unde găsesc un radio portabil ca sa zic asa sau cum naiba s-o numi pentru a-l conecta acolo in centru in lacasul ala.
Care sunt pasii de urmat pentru schimbarea cartii de identitate la masina? (Vreau sa fac schimbul de proprietar si nu mai am casuta libera pe carte sa treaca noul propietar)
Cam pe la a câta sedinta de condus ar trebui sa ajung sa nu mai am greseli?(gen sa ajung la punctul in care instructorul imi spune doar in ce directie sa o iau fara alte interventii majore. (Azi am avut...? (mai mult)
Acum 2 ani am cumparat o masina din Germania prin banca santander (din Germania), am achitat- o, am primit documentele brief- ul mare si brief- ul mic, pe data de 22 octombrie am fost si am radiat- ...? (mai mult)
Bună, păreri despre volkswagen beetle? Merită ca si primă masina de începător? Mentionez ca eu am permis de automată. spuneti- mi vă rog mai multe detalii despre această mașină, isi merită...? (mai mult)
am un VW EOS 2.0 TDI din 2008 si vreau sa- mi cumpar jante cu cauciucuri de iarna. Problema este ca nu gasesc exact cu specificatiile trecute in cartea masinii. 205/50R17 6jx17 ET45. Am gasit...? (mai mult)
Am un vw polo din 98' si ma gandesc sa o vand si sa imi iau un Opel Astra H. Ce parere aveti despre acest Opel?
Stie cineva un electrician bun sau un service in Arad pentru montarea unui subwoofer pe Golf 5?
Salut,am un golf 4 cu ITP-ul expirat si urmeaza sa fac inspectia in zilele urmatoare. Intrebarea mea este:daca am martorul airbag aprins in bord(nu stiu din ce motiv)voi fi respins la ITP? Multumesc
Salut.Am un golf 5 2.0 fsi.Acum 2 zile am schimbat distribuția ca pierdeam antigel pe la pompa.Ieri am remarcat ca pierd iar antigel.Apa nu creste mai mult de 90 pe bord.Imi arunca antigel pe la vas.Garnitura...? (mai mult)
Salut, am luat de curand un navigator Serioux Urban Pilot UPQ500 fara harta pe el, gol. Cum pot pune Sygic pe el? Am harta pe tel dar eu o vreau pe navigator fara sa mai folosesc tel. Multumesc!
Salut, am o problema cu un vw golf 4 din 2002 alh. La un moment dat cand puneam contactul imi palpaia becul de la ulei galben apoi disparea si ma stresa chestia asta. Apoi ce am mai citit pe internet ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare..Am tot cautat pe forum da nu am gasit nimic...am un passat b5 din 2003 1.9 131 cp.Cand blochez/deblochez masina mi se aprind luminile in interior.Totul bine frumos..intrebarea...? (mai mult)
Dacă vreau sa cumpar o mașină sh, dar nu ma pot baza pe cunoștințele mele în domeniul auto pentru a nu lua teapa, ce este de făcut? (in afara de a lua cu mine "un prieten priceput care le are ...? (mai mult)
Ajutor! Urmeaza ca saptamana viitoare sa am traseul ( examen auto) si efectiv dupa 2 luni de asteptare dupa ce am luat sala, mi- am luat ore saptamana aceasta platite, si efectiv nu mai sunt bun de nimic,...? (mai mult)
Fac scoala pe o rabla de Renault din 2000 si cateodata daca iau de pe ambreiaj putin mai mult decat trebuie, moare motorul si ambreiajul cand se apasa si se lasa scartaie tare si nu este lin... ...? (mai mult)
Atunci cand Egr-ul ramane blocat, scoate un sunet?
Va salut! Am un 320d din 2011 si am fost la service si mi s-a spus ca trebuie schimbat EGR SI PDF, au un pret catastrofal 2500e cam asa. Oare le-as putea anula? Si daca da, ar afecta motorul?
La un vw crafter utilitara cu7locuri, cum pot scoate blocarea automată la usi?
După cât timp de la restituirea taxei auto ați primit și dobânda?
As avea si eu o intrebare: Dupa ce am schimbat sonda lambda 2 la un motor de 1.6 16 valve si am remediat aprinderea martorului"check engine" cu tester... Iar dupa aproximativ 5 km martorul s- a reaprins....? (mai mult)
Am o drujba Stihl 230 și nu găsesc pe nici un site cate turații are motorul. Știu că Stihl nu are motoare pentru turații multe dar sunt curios.
Salut, am inceput recent scoala de soferi si sunt la a treia sedinta.Nu reusesc sa ma obisnuiesc cu ambreiaju.E vina mea sau iti ia ceva pana il inveti? Ori ridic piciorul prea incet ori prea repede si...? (mai mult)
Cand un EGR este defect, scoate un sunet?
Ce sa aleg dintre Bmw F30 și Passat CC 2013-2014? Bugetul fiind de 14.000?
Unde pot sa testez o mașina dacă am carnetul de șofer suspendat? In parcări e Ok? Sau e nevoie sa caut cu propietarul un drum privat si dacă ma puteți ajuta cu niște locuri unde sunt drumuri private...? (mai mult)
Salut Cine imi recomanda si mie un ulei bun pentru o masina Opel Astra G 1.4 twinport 2007 model classic? Sa fie bun pentru masina, am inteles ca uleiul Castrol nu mai este asa bun! Dau funda, ...? (mai mult)
Poți face ore de conducere chiar dacă nu ai 18 ani și nu ești înscris la școala de șoferi? Eu am 17 ani!*
Bună, va rog mult sa ma ajutați si pe mine cu un raspuns. Cine stie sau a fost in situatia mea este cam asa : Anul trecut in luna Decembrie am vândut o mașină unui roman in Germania cu numerele pe...? (mai mult)
am un opel astra j si as dori sa conectez un stick la intrarea aux. Aceasta masina nu are intrare usb doar aux.
Salutare, am aprins martorul motorul si cu mesajul in Italiana, GAS SCARIC OFFICINA, aveti idee care ar fi posibilele probleme sau daca dauneaza masinii daca merg asa? Multumesc frumos
De curand mi- am achizitionat un Mercedes Ml320 2007 cutie automata. Si cel mai des in special la rece, daca accelerez usor simt bruscari, smucituri gen ca si intreruperile. Unii spun ca este convertizorul...? (mai mult)
Am un ford galaxy din 2004 1.9 tdi 116 cai si am urmatoarea problema, pana nu ajunge apa la 90 grade nu schimba din treapta 1, cand apa este la 90 merge perfect.
Am un Passat B5.5, Berlin, 2002. Vreau sa- i schimb boxele de pe toate ușile și să pun unele mai bune. Am nevoie de niste sfaturi. Ce boxe ma sfatuti sa iau care sa fie si de calitate...? (mai mult)
Am un Passat B5.5, 2002, Berlin. Vreau să- l curăț să- l fac calumea. Ce soluții îmi recomandați pentru interior, gen să dau pe bord, plastice etc. Si m- ar interesa si o...? (mai mult)
..recent am achiziționat un renault megane 2 si am vazut in cartea tehnică a masinii ca nu corespund mărimile de cauciucuri...in carte sunt omologate 195/65/r15 si 205/55/r16.Insa pe masina...? (mai mult)
Am cumpărat un Audi A3 din 2006, problema este următoarea. Mașina are navigația ei originala, din cate am văzut, atunci când iese CD- u afara, scrie DVD ROM. Am încercat sa fac ...? (mai mult)
Am un Renault Clio din 2001. Am imprumutat cuiva masina, a mers cu ea cu 170 pe autostrada iar acum cred ca merge in 3 cilindri. Cand e pe neutru motorul vibreaza foarte tare si nu are putere. Ce problema...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am si eu nevoie de un site sau ceva unde pot vedea rezistenta tuturor anvelopelor, gen ca un tabel. ma intereseaza sa stiu care sunt cele mai durabile anvelope
Salut, am un x3 cam de 2 saptamani. E ok masina super dar in mici denivelari gropile face cam rau, se balanseaza cam tare, zic eu pentru un x3, are vreo problemă oare? Sa fie amortizoarele? Cauciucurile?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!