Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua, locuiesc in suedia dar mi s- a retinut permisul de conducere in Romania pentru o alcolemie de 0, 80 in aerul expirat.(permis romanesc) cu dosar penal pe rol, ce sanctiune primesc daca conduc...? (mai mult)
Salut, cum pot reduce consumul la opel astra H 1.6 twinport hatchback? imi consuma 8.3l in oras si nu imi convine, acum 2-3 zile am bagat benzina si deja o linie mi s-a dus
Salut TPU, in curând o da dau de permis, pe 22 iunie fac 18 ani, cu cat timp sa ma apuc de invatat? Si la scoala unii spun ca e bine cu 3 luni inainte alții ca e prea mult o luna jumate e suficient...? (mai mult)
Salutare! Am si eu o intrebare pentru cei mai experimentati si poate care ati avut un E class Sunt foarte indecis intre motorul de 2.0 benzina si 2.2 diesel.am 19 ani nu sunt foarte priceput si ma uitam...? (mai mult)
Buna! Mi- am achizitionat o baterie auto Rombat. Ar trebui sa ii fac garantia, dar parerile sunt impartite, ba ca in 10 zile de la achizitie, ba ca nu conteaza. Am cautat si nu zice nimic de perioada...? (mai mult)
Se pot omologa mai multe seturi de jante la o singură mașină? Spre exemplu eu am pentru iarnă un set de R17 neomologate si pentru vară R16 omologate.
Vreau să-mi iau un carplay/android auto dar ce înseamnă 2+64 de GB? sau ROM cum se zice..am mai vazut si 1+16, care e mai bun si ce inseamna? oricum bugetu e cam 140 de euro
Stie cineva sa îmi spună cât durează scoala de soferi în Arad sau resita? as merge în una dintre următoarele orașe sa susțin examenul pentru ca în Timisoara timpii de așteptare sunt...? (mai mult)
Buna ziua. Am un Wv Passat B8 model USA. Am facut revizia cu schimb de ulei si filtre. Am resetat pentru ulei, dar pentru inspectie nu stiu si nu pot sterge. Aveti idee cum se face si daca este posibil,...? (mai mult)
Salutare! am achizitionat recent un ford focus 2010 titanium, am bagat o in service pentru revizie si i- am facut si o constatare si am verificat si bateria. in momentul in care bateria a fost scoasa ...? (mai mult)
Salut TPU, caut pe cineva care a adus mașini din America și se pricepe sunt dispus să îl plăteasc, am fost in vacanță în America și vreau să îmi iau un Dodge Supercharged 6.2L High- Output...? (mai mult)
Salut Am un bmw e 90 318 d 143 cp cu soft 180 df of vreau sa ii mai cresc puterea ce modificări mai trebuie aduse motorului și cam in cati cai pot sa o urc. Fara răspunsuri la misto va rog
Salut. Am nevoie de un sfat. Ieri am luat permisul și as vrea sa știu ce masina ar fi buna sa îmi iau acum la început? Pana în 3 mii de euro.
Salutare. Pentru persoanele care au cunoștințe în domeniul auto, recomandați această mașină https://www.autovit.ro/autoturisme/anunt/dacia- sandero- stepway- dci- 90- prestige- ID7HjUL4.html? ...? (mai mult)
De unde poți cumpăra o mașină la mâna a doua? (autovit, olx, lajumate etc sau există locuri speciale în orice oraș) Mergi tu la proprietar acasă să- ți prezinte mașina, dacă o vezi publicată...? (mai mult)
Care este masina visurilor voastre? Si ati vrea sa o modificati, daca da ce modificari ati face?
Salut, am un motor am6, am avut o problema la stator, ia m schimbat statoru, si acum motocicleta merge cu spatele, bag în viteza dau drumu la ambreaj si motocicleta merge in spate...ce ar trebui...? (mai mult)
Luni am sala si m- am apucat de chestionare de prin 25 noiembrie cam asa, la inceput faceam 19- 20 si azi am facut 20 de chestionare si nu am picat niciunul. 25 25 23 23 24 25 25 25 25 26 26 25 23 24 ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest site direktcar.ro
Va salut, dețin un 525d 2005. Când iau piciorul de pe acceleratie și după vreau sa accelerez îmi da un șut ( smuceste ) ce poate sa aibă? Eu ma gândeam sa nu fie flansa la cardan. Țin sa menționez...? (mai mult)
Salutare, vin și eu cu o întrebare, plec la munca și o sa las masina afara timp de 3 luni fără sa se folosească cineva de ea, am cumpărat o prelata auto impermeabila, întrebarea e, e bine ...? (mai mult)
Salut, unde stă polițistul in timpul examenului auto?
Salut TPU, condensatorul auto trebuie activat cumva sau pot sa-l conectez direct la baterie ca sa functioneze? Eu l-am conectat direct la baterie nu l-am mai activat cu rezistenta
Bună ziua, la ce benzinărie ar fi cea mai calitativă motorină? O zi bună vă doresc.
Salut, am facut un mic accident de curand si a ramas sa dau asigurarea, masina este pe numele tatalui meu si intrebarea este daca asigurarea va creste pentru toate masinile pe care le detine sau doar...? (mai mult)
Salut, pot sa pun la un Ford Mondeo mk3 berlina cu hayon bara gt pe față sau st line?
Bună ziua. Dacă plec cu Avionul spre Italia (o anumită zonă de acolo) și vreau să îmi cumpăr o mașină, care este procedura în 2024 de venit cu ea în România pe roți? Mulțumesc și...? (mai mult)
Salut, am un Megane 3, 1, 5 dci din 2010 luat decurgând din Belgia și are navigația in belgiană și olandeza, mă refer la voci, că meniu a mers schimbat în engleză dar vocile nu au mers sau nu...? (mai mult)
Bună seara. Ma poate ajuta și pe mine cineva? Am un logan și am vrut sa îl bag pe taxi și patronul de acolo mi- a cerut fiscalul. Am făcut contract de vânzare cumpărare între mine și firma lui...? (mai mult)
Daca am astigmatism pot da de permis?
Salut.Ce se intampla daca cumva se strica masina în timpul examenului?
La contact keyless go cand opresti masina se da inapoi contactul de tot sau partial?
Care ar fi siguranța sau releul pentru ECU la Vectra C 1, 8? Mulțumesc!
Salut, am și eu o problema cu un atv de 125, când merg cu treapta 3 la maxim dintr- o data se tai accelerația și se oprește. Menționez ca în treapta 3 doar e ca și cum s- ar îneca, ma poate...? (mai mult)
Buna, am nevoie repede de un răspuns, mâine am de dat sala. Menționez ca e a doua oară când merg, faza e ca nu mai găsesc chitanța aceea taxa de permis, ma primește sa dau sala sau ce sa fac?
Bună ziua, am dacie Sandero Stepway 2014, am fost la reglaj de direcție și mi- au spus sa schimb brațele și flanșele de telescop, am cumpărat piesele și am mers la mecanic, surpriza a fost...? (mai mult)
Sunt cazuri în care poate muri motorul la cutia automată? Azi am fost la o plimbare cu mașina, într- un sat, pe un drum îngust. Am tras pe dreapta să las un microbuz să treacă și m- am oprit...? (mai mult)
Buna grup, am nevoie de ajutor. Detin un doge nitro 2.8 crd si din bun senin nu mai functioneaza claxonul si comenzile de pe volan si am verificat sigurantele. Totul pare sa fie ok, va rog sa ma ajutati...? (mai mult)
Salutare, vr sa pun o întrebare pentru cei care se pricep la montarea unui Subwoofer Mi am luat unul de la alpine de 1000w maxim și o stație pionner de 500w, în stație am pus rca urile pe L și...? (mai mult)
Salut, a avut cineva problema asta.Am un ford focus si tot trage usor dreapta am schimbat bucse, rulmenti unghiul de fuga e prefect l- am pus pe 2 aparate diferite totul perfect si totusi tot trage...? (mai mult)
Salut Las si eu cateva intrebari si sa mi raspundeti la care puteti, multumesc! Am luat masina de pe Germania si acum vreau sa i scot numere rosii. Imediat dupa ce le am scos trebuie mers la rar? ...? (mai mult)
Salutare. Conduce cineva ATV cu permis categoria B1, la 16 ani? Mersi.
Buna! In Iunie împlinesc 18 ani și as vrea sa dau mai repede la scoala de șoferi. Știe cineva dacă ma înscriu acum dacă pot da examenul și sala tot acum sau când împlinesc 18 ani? p
Ce se intampla daca am mers cu masina multa vreme cu termostatul pe deschis? Ideea e ca nu prea am iesit din oras cu masina si am luat- o la un drum lung iar temperatura apei era scazuta si asa am constatat...? (mai mult)
Salut! Mi s-a spart acel gemulet de la capacul de la ambreiaj la motor la motocicleta prin care vezi nivelul uleiului.Se poate inlocui doar sticla sau capacul cu totul?
Bună ziua, am montată o finală sport pe mașină ceea ce am înțeles ca este legal, dar aș fi curios dacă aș da intermediara jos, s- ar putea să- mi ia talonul fără verificare cu aparat de...? (mai mult)
Salut, am o Honda nsr 125 2t, are ceva daca ii pun un cititor de 4 T? Sau trebuie neaparat tot de 2t (cititorul este cel care dă scânteia când e pistonul sus).
Salut comunitatea moto! Mi s-a spart geamul prin care vezi cantitatea de ulei in baie in urma unui accident...se poate inlocui doar acel geam sau capacul de ambreiaj cu totul?
Ce parere aveti despre Audi A5 Coupe?
Buna ziua! Cine ma poate ajuta si pe mine cu codul de la casetofon la ford focus model 5000 Eon, seria M181338
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.