Ce impozit are o masina cu un motor de 3000cc/3L in restul tarilor europene?
Salut, am un Audi A4 b8 2009 Break si as vrea sa activez din vcds semnalizarea sa fie pe stop uri nu pe semnal, gen US style, daca stie cineva cum sa mi spuna. Multumesc
Bună tuturor! Întrebarea aceasta o adresez pentru cei care au cunoștință despre COPART Germania. 1. Pentru a face cont, trebuie să ai un SRL sau e de ajuns și doar dacă am PFA? Știu cum ...? (mai mult)
Salutare! Există vreo aplicație gps care înregistrează traseul pe care îl faci cu mașina și îl salvează ca apoi să te ducă prin aceleași locuri? (Eventual să salveze și punctele în care...? (mai mult)
Salut, Aveti idee daca pot cumpara masinile care ajung la rabla pentru piese? De exemplu tot caut o dacie 1300 sau 1310, unde ajung masinile radiate?
Salut! Am o Skoda Octavia 4, iar întrebarea mea este dacă pot adaugă niște melodii la media, aveți idee?
Salut. Discurile si placutele trebuie schimbate in acelasi timp? Exista vreo regula? Sau nu conteaza?
Buna ziua, Cat dureaza in 2023 la Ilfov dupa ce depun actele sa mi se elibereze certificatul de inmatriculare si numerele?
Bună! Știe cineva in cate zile lucrătoare (aproximativ) vine permisul acasă de la promovarea examenului auto categoria B?
Vreau sa stiu la ce oră am programare luni 16 octombrie 2023, pentru inmatriculare autoturism?
Salutare, am o evacuare cu clapeta si am pierdut telecomanda, pot sa ii fac un traseu pentru un buton ceva pana cand fac rost de alta telecomanda?
Bună seara TPU, aceasta este o intrebare pentru motociclisti sau mai mult pentru motocross users, deci pe scurt eu sunt pasionat de motociclete. De ceva timp pentru informatii, sunt un baiat de 17 ...? (mai mult)
Săptămâna viitoare încep scoala dr soferi o sa fac 1 saptmana legislației și după o sa încep sa conduc. Am o întrebare. Inainte de prima sedinta de condus trebuie sa dau ceva test? Și dacă da...? (mai mult)
Salut, am un clio 2 din 2003, l-am pus pe tester și îmi da eroare DF022 ECU DEFECT, a mai întâlnit cineva problema asta?
Salut, vreau sa stiu cum se da resetare la kilometri pe ford fiesta 2008, 1.4, benzina, automata? Trebuie schimbate toate: ulei, filtru si(ulei- cutia de viteze), cand trebuie sa schimbi la un...? (mai mult)
Salutare, cam cat durează să înmatriculezi mașina cu numere personalizate? Că dacă îmi iau mașina vreau sa plec in alt oras
Salut TPU. Merita sa fac Bolt sau Uber cu o masina inchiriata daca am job full- time? Adica vreau sa am o sursa de venit separata de job pe care sa o fac ori seara ori in weekend si ma intreb daca merita...? (mai mult)
Salutare TPU, am făcut schimbul de ulei la un fiat grande punto 1.4 benzina și din 2.6 litri cat intră am mai scos circa 700ml fara ca până în schimb să- mi să aprindă martorul in bord, cum ...? (mai mult)
Salut, vin și eu cu o problema. Știe cineva unde este localizat senzorul de arbore cotit? La un opel vectra c 1.8 benzina.
Salut TPU, daca vreau sa imi deschid un parc auto imi trebuie firma?
Am pe mașină jante cu cauciucuri 225/45/17. Oare pot pune pe același jante cauciucuri 205/55/17?
Salut! Am o problemă la un golf 4. Când nu dezactivez esp ul se aude un trăncănit și îmi bușește în pedaua de frâna și intermitent pâlpâie martorul esp. De la ce să fie?
Salut, tocmai ce am cumparat o masina din afara, urmeaza inmatricularea numai ca masina a venit cu jante pe 19. In brieful mic am 16r iar pe stickerul de pe usa arata pana in r18. Acuma intrebarea mea...? (mai mult)
Salut! Am montat niste becuri led pe pozitie si cred ca imi face masa pe undeva deoarece cand deschid portiera de pe stanga ma curenteaza putin. Aveti idee daca e de la becuri sau a mai avut cineva problema...? (mai mult)
Bună, am o întrebare legată de sală (examenul teoretic pentru permisul de conducere). Dacă pic examenul, punctajul meu este trecut pe un document/bază de date? Și dacă da, poate fi accesat...? (mai mult)
Salutare! As dori sa ma pricep și eu la mașini cum o fac colegii mei. Ma uit pe site- uri și tot nu ma pricep. Menționez faptul ca as vrea sa ma pricep la modele și generații(Bmw, Volkswagen ...? (mai mult)
Buna! Am o mașina foarte joasa și am pus o peste bordura, neputând sa mai dau in spate. Cum o pot scoate de acolo fără sa o rup?
Salut! Mi s-a blocat radioul si imi cere un cod de deblocare. A mai patit cineva? Ceva sugestii?
Buna! Cât m-ar costa sa schimb plăcuțele și discurile de frâna la un Vw Passat b6 din 2006
Vine încetișor Moș Crăciun, așa că trebuie să schimbăm șosetele la mașină. Sunt indecis ce să iau dintre Michelin, Pirelli și Continental, de Michelin se zice ca sunt zgomotoase, de pirelli...? (mai mult)
Va salut, dețin un seria 3 e90 2006 și doresc sa montez un subwoofer în portbagaj, la ce conectez firele de la stație dacă radioul nu are mufe pentru conectare?
Salut prieteni, am un vw turan 2004 .2.0..tdi. AZV și nu îmi funcționează ștergătoarele.Nu știu unde-i siguranța posibil ca-i arsă. Vă rog ajutați-mă, vă mulțumesc mult.
Salut! S-ar potrivi o ușă spate de pe un Opel Astra G break pe un hatchback? Mulțumesc frumos!
Salut! Mă poate ajuta cineva cu niste modele de decapotabile cat mai masculine și la un preț decent?
Salut. In data de 14 septembrie am terminat orele de conducere la o scoala de soferi pentru permis categoria A1 si instuctorul mi- a zis ca va dura 2 saptamani sa primesc dosarul auto. Am asteptat 2 saptamani,...? (mai mult)
Buna, am un tester carly si incerc sa il conectez la un audi a4 b6 se conecteaza destul de greu, dar problema este ca nu pot face absolut nici o codare pe el.
Salutare! Ce părere aveți de mașinile Mazda? Sunt scumpe la piese?
Salutare! Credeti ca aceasta motocicleta este potrivita pentru un incepator? Si daca isi justifica pretul. Multumesc! https://www.facebook.com/marketplace/item/641271764500819/
Cum aflu dotarile unui autoturism ford?
Buna tuturor. Am un A6C6 2.0 diesel din 2010… Am alimentat 7 l de benzina, in condițiile in care in rezervor mai erau in jur de 5l de motorina. (din greșeală) Am mers vreo 3 km, am oprit mașina...? (mai mult)
Ce mașini recomandați la 3000 euro, de preferat diesel.
Care e mai bună și de ce? 1 https://click4sport.ro/bicicleta-mtb-cross-fusion-9-29-500mm 2 https://click4sport.ro/bicicleta-specialized-rockhopper-sport-29-gloss-dark-navy
Salut ce sa cumpar de pe piata pentru auto Hertz tub de bass sau hertz bass box? Dst 30 vs dsx 30?
Salut. Am schimbat uleiul în cutie acum 20k km. Mașina a mers foarte bine dar de câteva zile îmi dă șuturi când schimbă în mers. Am tampoanele la motor terminate. Nu am știut mi- a spus...? (mai mult)
Vreau sa schimb clapeta de accelerație la un golf 5, ar conta daca iau de pe un golf 5 anul 2008 si a mea este din anul 2006,,, ar fi o problema sau alt cod?
Salut,TPU! Cat ma costa sa inscriu o mașina din Anglia in Romania? (BMW F10 )
Salut. Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Vreun să îmi achiziționez o mașină cu motor de 1.9 dizel și până în momentul de față nu am avut nicio mașină pe numele meu. Îmi poate spune...? (mai mult)
Salut M- am dus la oftalmolog si mi- a gasit la ochiul stang astigmatism intr- un stagiu mai avansat, mi s- a spus ca vad doar 10 la suta cu el si ca nici ochelarii nu pot sa- mi mai fac ca deja e prea...? (mai mult)
Salut, care este mai rapid dintre un 3.0 benzină și 3.0 diesel?
Buna. Am un opel astra h 1.7 care are niste pierderi pe la radiatorul de răcire...niște pori nu e ceva exagerat, am luat o solutie de etanșat radiatoarele lichidă nu e porcărie de pulbere care înfundă....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.