| NoTurbinaNoGood a întrebat:

A vazut cineva magazine fizice (nu online), care sa vanda kit-uri xenon?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aliexpress le vinde ieftin, magazinele urca pretul cu mult, tot ce vezi in magazine e din china sau bangladesh, indonezia, vietnam. Poti profita de acolo sa cumperi poti negocia cu chinezul sa faca reducere si pentru vama sa bage valoare mica asa nu platesti vama

| NoTurbinaNoGood explică (pentru mgtow):

Am luat din tara, cu garantie, ceva premium. Dar tot online...
Chinezii s-au prostit, vand calitate 0 la preturi europene. Acum se plateste si TVA, ajungi mai scump cu Aliexpress decat daca iei din tara.

| mgtow a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Cred ca e politica UE cu preturile piperate. In GB transportul duce la 2 - 5 lire pe colet si vama se aplica daca cumperi peste 600 lire. Cred ca UK are un acord foarte bun cu China, am luat chestii din aliexpress si sant multumit de ele, in magazine te uiti pe etichete la produse si pune made in China, made in PRC (tot china). Sa nu fie calitatea impusa de UK mai buna fata de alte tari din UE naiba stie. Pacat ca nu se fac chestii in europa vrem nu vrem tot de la chinezi cumparam fie din magazin sau online

| dinaprilie a răspuns:

Da..in Bucuresti e o gramada.

| NoTurbinaNoGood explică (pentru dinaprilie):

Le stii numele sau adresa?

| dinaprilie a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Tot on "online" gasesti si vezi tu stii tu. vorba aia..vezi care adresa fizica..rpd imi aduc aminte de unul pe bdul dacia.3 si pe online.