Nu e cam riscant acolo sa iti iei vreo amenda daca vine militia?
Militie nu mai exista de vreo 28 ani, se numeste politie
si esti pe o proprietate privata, ma indoieasc ca isi bat ei capul cu asa ceva, si la urma urmei esti in mijlocul campului acolo si exista o singura intrare, vezi cine si cand vine
Ar fi fain acolo, dar e destul de departe pentru unii dintre noi, vreau sa spun ca recent mi-a placut la carrefour felicia. dar ar fi frumos daca ne-am organiza cumva intr-o seara frumoasa cu zapada proaspata sa facem un traseu undeva in afara orasului pe niste drumuri cumva...
Pui benzina de 20 lei sa iti ajunga numai de drift?
A fost frumos, chiar m-am dat o gramada, gen alimentat 38l in fiecare zi cat s-a putut da cu masina. faceam cate 80-100 km/zi si asta 90% drifturi accelerari pe strada la greu...
În parcarea de la KFC sau în garaj.
Pe câmp sau pe stardă. Dă'h. De preferabil pe câmp că nu-ți zice nimeni nimic acolo.
Sa stii ca n-ar fi rau un traseu asa mai ferit de ochii lumii care sa nu fie chiar periculos.
Adaug: CUG Fortus. Dar se poate da cam pe jumatate din ea, datorita viscolului nu s-a asezat peste tot. Grija cu cauciucurile acolo. tind sa se uzeze rapid, dar e spatioasa si foarte ok.
Anul acesta se pare ca o sa avem destule locuri unde sa ne dam. noul lidl&Dedeman din zona podu ros/nicolina,
PS: drumul spre dobrovat, noaptea tarziu, regret ca nu am avut cineva sa ma filmeze. a fost cea mai buna experienta posibila, drifturi lungi si de 100-150m.
Cam pe la ce ora se elibereaza?
App am vazut uneori ca se mai ingramadeau in parcarea lidl din tudor.
2 ani mai tarziu...v-ati dat prin parcarile astea mari si nu ati avut niciun fel de probleme?
Au fost probleme dar nu importante, singura problema acum e lipsa zapezii
Cameleon13 întreabă:
GeorgeLM întreabă: