| uncetatean123 a întrebat:

A venit zapada! Unde se poate face drift in Iasi? big grin

17 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai ditai parcarea la ERA

| uncetatean123 explică (pentru suntserios):

Nu e cam riscant acolo sa iti iei vreo amenda daca vine militia?

| suntserios a răspuns (pentru uncetatean123):

Militie nu mai exista de vreo 28 ani, se numeste politie

si esti pe o proprietate privata, ma indoieasc ca isi bat ei capul cu asa ceva, si la urma urmei esti in mijlocul campului acolo si exista o singura intrare, vezi cine si cand vine

Ar fi fain acolo, dar e destul de departe pentru unii dintre noi, vreau sa spun ca recent mi-a placut la carrefour felicia. dar ar fi frumos daca ne-am organiza cumva intr-o seara frumoasa cu zapada proaspata sa facem un traseu undeva in afara orasului pe niste drumuri cumva...

| suntserios a răspuns (pentru uncetatean123):

Pui benzina de 20 lei sa iti ajunga numai de drift?

A fost frumos, chiar m-am dat o gramada, gen alimentat 38l in fiecare zi cat s-a putut da cu masina. faceam cate 80-100 km/zi si asta 90% drifturi accelerari pe strada la greu...

| NAT0 a răspuns:

În parcarea de la KFC sau în garaj.
Pe câmp sau pe stardă. Dă'h. De preferabil pe câmp că nu-ți zice nimeni nimic acolo.

| uncetatean123 explică (pentru NAT0):

Sa stii ca n-ar fi rau un traseu asa mai ferit de ochii lumii care sa nu fie chiar periculos.

| uncetatean123 explică:

Adaug: CUG Fortus. Dar se poate da cam pe jumatate din ea, datorita viscolului nu s-a asezat peste tot. Grija cu cauciucurile acolo. tind sa se uzeze rapid, dar e spatioasa si foarte ok.

| uncetatean123 explică:

Anul acesta se pare ca o sa avem destule locuri unde sa ne dam. noul lidl&Dedeman din zona podu ros/nicolina,

| uncetatean123 explică:

+ in fata la sellgros s-a amenajat o parcare si e destul de spatioasa

| uncetatean123 explică:

PS: drumul spre dobrovat, noaptea tarziu, regret ca nu am avut cineva sa ma filmeze. a fost cea mai buna experienta posibila, drifturi lungi si de 100-150m.

| kymco a răspuns:

In parcare la carrefour felicia, sa stii ca e foarte mare.

| uncetatean123 explică (pentru kymco):

Cam pe la ce ora se elibereaza?

| uncetatean123 explică (pentru kymco):

App am vazut uneori ca se mai ingramadeau in parcarea lidl din tudor.

| Vlad9000 a răspuns:

2 ani mai tarziu...v-ati dat prin parcarile astea mari si nu ati avut niciun fel de probleme?

| uncetatean123 explică (pentru Vlad9000):

Au fost probleme dar nu importante, singura problema acum e lipsa zapezii