| withoutme a întrebat:

Aceasta intrebare se adreseaza celor ce iubesc masinile. Vreau sa stiu si eu, cu detalii daca se poate, cum pot scoate macar 75 sau 80 de cai dintr-un motor de 1300 cc. Tin sa precizez ca este motor de Dacia 1310. Cei care nu au nici macar bicicleta sa se abtina de la comentarii. Multumesc.

10 răspunsuri:
| alexdop21 a răspuns:

Pai da stii bine si tu ca poti! Daca il modifici il bibilesti si il ingrijesti, numai ca nu e ok pentru ca motoarele daciilor 1300 nu e prea rezistent la turatii mai si nici cutia! Daca vrei sa faci o treaba trebuie sa ii schimbi cutia de viteza 3 sferturi din motor, si sa umblii si pe la planetare! Asa ca te sfatuiesc sa o lasi asa sau sa iti iei ceva mai puternic!

Daca esti pasionat de masini tari si relativ ieftine cauta Lancia Delta Integrale, masina asta a rupt tot la vremea ei!

| DoomNEzeu a răspuns:

Eu am bicicletahee hee...laughing... pot sa comentez?

| Brigitta a răspuns:

Schimbi carburatorul, pui unul mai mare cu jiglere de alimentare mai mari. Cu asta mai castigi cativa cai...
Dar sti ca automat cresti consumul. Nu cred ca se merita.

| cd92 a răspuns:

NOS
10sec-400$
asta spune tot nu?

| covexrobu a răspuns:

NU prea poti sa scoti mai mult de 65 de cai. precizez ca ce poti sa ii faci ca sa mearga mai bine este sa ii pui o benzina cu o cifra ocatanica mai mare si sa umbli la amestec. Sa ii dai drumul la aer. Ca sa primeasca mai mult aer. Dar nu iti va zbura. Va trage mult mai bine va avea putere mai mare si un consum putin mai mare dar cam atat poti sa ii faci. Poti sa ii pui si nos cum ti-a sugerat cineva dar eu garantez ca ii crapi motorul si te va costa de 2 ori cat valoarea masini. Asa ca nu iti mai bate capul degeaba. Dacia nu este o masina care sa merite sa bagi bani in ea. Ca tu o faci sa aiba 80 de cai dar gandeste-te ca sasiul si caroseria nu au fost proiectate sa reziste la o asemenea putere. SI o sa ai probleme pe urma cu toate rand pe rand. SI vei cheltui multi bani degeaba.

| sorin a răspuns:

Pune-i Wrc si gatalaughing

| VladDu a răspuns:

Numai sa schimbi motoru dar la motorul asta de 55 cai presupun nu ai cum sa scoti mai mult de 10-20 cai in plus.

| spiridush2012 a răspuns:

6 cai frumosi

Răspuns utilizator avertizat
| stejarandrey a răspuns:

Nu mai bine te plimbi asa q ea?
sincer
vrei cv bun
si puternic
cauta un renault 25 baccara
din 90'
care are 2. 7 V6 turbo benzina si duce la 220 de cai
nu 80 de martzoage