| adrian_4038 a întrebat:

Achizitionare masina...sall all sapt viitoare ma duc sa imi cumpar un opel astra., am mai multe intrebari..nu prea le am cu actele...la ce sa fiiu atent? pe ce anume sa insist cel mai mult? la ce sa fiu cel mai atent? nu ma duc singur imi mai iau un prieten da nu stiu in ce masura cunoaste si el. m asina e inmatriculata in 2010 si taxa nerecuperata..deci nu se mai plateste timbru de mediu nu? masina e radiata temporar,, scoasa de la taxe si impozite.e vreo problma? astept raspunsuri ..sau cine vrea sa ma ajute id ady_ste_92 va multumesc

2 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

In afara de acte sa verifici cu atentie seriile sa coincida cu cele din acte EXACT, ca e radiata e cam dubios, ori e samsar ala care-o vinde, ori are o hiba.altii daca au un accident vand masina ca le poarta ghinion.cu taxele nu stiu cum mai e acum. oricum fii cu ochii in patru ca tu markezi banii.

| tictacct a răspuns:

Pai de unde sa incepem:
1-verifica actele
2-daca e diesel verifica daca e fumugena(daca e asa e motoru mort)
3-km,trebuie sa coincida cat de cat cu gradu de uzura al masini
4-motoru daca e diesel sa nu fie prea curat(spalat).la benzina nu conteaza
5- vopseaua
6-tabla de pe ea( sa nu fi fost accidentata) urmareste liniile masini, usile sa fie unifome
7-uitate in spate la portbagaj unde e roata de rezerva sa nu fie indoita de la lovituri in spate, stalpi.
Daca ai cea mai mica indoiala nu o cumpara.Mai bine pierzi 100euro decat sa pierzi 3000euro si sa maio bagi alte sute in ea.